EMIN3M ارسال شده در November 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2023 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: . • توضیحات: ادمین leytom چیزی به من گفتن اومدن کنارم گفتن میخای بن شی گفتم اره گفتن چند روز گفتم هرچی دلت میخواد بعد ایشون سی روز به دلیل چیت بن کردن و بعد با اکانت دیگه ای ریپورت دادم گفتم چرا بن کردی گفتن چون خودت گفتی و بعدش گفت حالا نیم ساعت دیگه آن بن میکنم • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک بیشتر از خودشون بگیرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در November 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 با سلام و درود خدمت شما شاکی عزیز @Nick با توجه به بررسی های صورت گرفته... - ادمینِ مربوطه همان موقع به دلیل سواستفاده از دستوراتشان مجازات شدند. ♦ شکایت شما تایید شد. موفق باشید، بسته شد. 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده