Integer ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و درود اینجانب (ناروتو اوزوماکی) پول نیاز بودم و خب برای این که در فکشن (Paramedic) بیشترین اکتیویتی را بیاورم و Top شوم به یکی از همکاران خود گفتم که (میشه یه Service medic/ بدی؟) و اینشون هم گفتن نه و اینا و فرداش رفتن از بنده شکایت کردن گفتن اینشون ابیوز کرده حالا اینجا یک سوالی پیش میادش (چه ابیوزی؟) بنده به ایشون گفتم که فقط یک (service medic/) بده مگه ابیوز به این نمی گن که شخصی چند بار (Heal/sheal/acc medic) انجام دهد؟ نکنه قانون جدید ساختن پلیر @Lamp01846؟ مگه بقل خوده شما ادمین ها همه ی قوانین داخل فروم نیستش؟ (تقلب و جعل فعالیت و یا کمک به افراد جهت تقلب و جعل فعالیت ممنوع می باشد (مجازات: اخراج از اقلیت با 80FP) اینجا شما میبینید چیزی در مورد اینکه (اگر بگویید بیا ابیوز کنیم) مجازات FP80 داشته باشه؟ تازه اگر اینشون Service medic/ جفتمون باید اخراج میشدیم ولی نه اینشون (Service medic/) دادن نه اینکه من هیچ (Servuce medic/) که اینشون داده رو (acc medic/) کردم! با این که میدونم به احتمال کمی شکایتم قبول شه اما چند تا درخواست ازتون دارم ۱ وقتی قبول شد شکایتم: لیدر مجازات نشه چون که از نظر بنده یکی از بهترین لیدر هایی هستن که تو عمرم دیدم ۲ وقتی قبول شد شکایتم: FP هام ٠ شه و دوباره به اقلیت برم یا علی... • مدارک (فیلم یا عکس): در این تصویر هم میبینید که نه ایشون سرویس مدیک دادند و نه من اکس کردم! به ساعت ها هم دقت کنید ویرایش شده November 17, 2023 توسط Narutouzumaki 2 MonsterS [M] :My Account :My Brothers لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/34336-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-vakil-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-fp80/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست EnDWaY ارسال شده در November 18, 2023 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2023 با سلام و احترام خدمت شاکی عزیز @Narutuuzumaki اوقات به کام: شکایت شما رد شد. دلیل: عملکردِ لیدرِ مربوطه صحیح می باشد. لذا که شما از هم اقلیتی خود درخواست کردید که سرویس مدیک بدهد و این کار غیر قانونیست و شما مشمول مجازات شدید. +موفق باشید. +بسته شد! 1 ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/34336-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-vakil-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-fp80/#findComment-468760 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده