karadayii ارسال شده در November 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 با سلام به همگی به نظر من ما بتوانیم گلد های تو شاپ خود را بفروشیم حالا چرا چون مثلا من تو شاپ خودم الان ۱ کا گلد دارم و نیاز ندارم و به پولش نیاز دارم و بتونیم اون ۱ کار را به گیفت کار ۲۰۰ تایی یا ۸۰۸ تایی تبدیل کنم که بتونم به فروش برسانم و وقتی به گیفت کار تبدیل کردم یک کد به عنوان گیفت کارت به من بدهد چون الان خیلی ها هستن تو شاپشون کلی گلد دارند ولی لازم ندارند و این می تواند برای آنها مفید باشد که آنها را به گیف کارت تبدیل کنید و به فروش برساند و این یک پیشنهاد عالی هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در November 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 شاپ نیست عزیز یه جورایی resource حساب میشه نظرم ( - ) هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در November 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 با سلام این قابلیت وجود داره ولی گلد هارو با قیمت خیلی کمتر میخره [Shop/] 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۲۵ در 16:54، KhodeNaji گفته است: با سلام این قابلیت وجود داره ولی گلد هارو با قیمت خیلی کمتر میخره [Shop/] تبدیل به پول میکنه ولی نمیارزه در ضمن پیشنهاد تکراری ولی مشابه عمل شه بسیار پیشنهاد خوب و به جایی هست. ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gladiatoor ارسال شده در December 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2023 + هی میگزره....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 7 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما تکراری است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده