karadayii ارسال شده در November 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 با سلام به نظر من ما بتوانیم اسکین های خود را بفروشیم حالا چرا مثلا ما یک اسکین میخرم بعد چند وقت خسته میشم و میخوام بفروشم که نمیشه به نظر بتوانیم با اضافه شدن دستوری آن را بفروشیم مثلا اسکین یک کد داشته باشد که فقط ما بتوانیم ببینم و اگر بقیه ببیند نتوانند استفاده کنند چون ما اسکین را داریم مثلا کد اسکین من HKLD است یک دستوری براش اضافه بشه من یک مثال میزنیم با دستور فروش گلد /Sellgiftcard .کد اسکین. .قیمت. .ایدی. یک دستور اضافه بشه که ما بتونیم اسکین را بفروشیم و قیمت ها بیشتر از قیمت استاندار نباشد مثلا قیمت اسکین سی جی ۲۷ میل هست بتوانیم ۲۷ میل بفروشیم و بیشتر نتوانیم این پیشنهاد یک پیشنهاد عالی هست که می تواند برای سرور خوب باشد و هنوز میتواند جزئیات بیشتر داشته باشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در November 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 پیشنهاد تکراری. (+). ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در November 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 تکراری اما پر کاربرد ( + ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 نظر من درباره پیشنهاد فروش اسکین به پلیر مثبت است و کاش بتونیم اسکین رو SellBack هم بدیم خوب میشه + ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AminNajafe ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 + لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gladiatoor ارسال شده در December 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 یجورایی اوکی + هی میگزره....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Belaad ارسال شده در December 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2023 بسیار منطقیه + لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dalu ارسال شده در December 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2023 + لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 7 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد تکراری است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده