X7Cpu ارسال شده در November 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: لازم نیست • توضیحات: من در اونت ایشون جوین شدم 2 بار با هم دوئل زدیم من بردم و پی در پی /DUEL میداد و من اکسپت کردم بعد 3 بار دوئل ایشون منو زد لطفا رسیدگی کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): بعدش ایشون منو کشتن و ادمین مربوطه [TZ]Beyonder منو بک داد و ایشون منو برد لطفا رسیدگی کنید. 1 ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigger ارسال شده در November 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2023 محض اطلاعت باید بگم که من دارم میگم صبر کن نزن ولی تو میزنی و خود ادمین هم گفت که دوعل ندین برای همین من واستادم ولی تو منو کیل کردی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در November 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2023 @AlirezaRahmani لطفا تا 24 ساعت آینده بعد از قرار گرفتن این پست، ویدئویی که از ایونت خود تهیه کردید، برای بنده ارسال کنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در November 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 سلام، فرد خاطی به دلیل نقض قانون زیر، به مدت 7 روز از بازی محروم شد: نقل قول برگزار کننده ی Event موظف به فیلم برداری از محیط بازی خود می باشد (مجازات: 7 روز محرومیت) بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده