TAmamad ارسال شده در November 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: ][/url] • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: خدا • توضیحات: بنده پلیر دیگری بهم توهین کردن و در حال بار بردن در تراکر مزاحمت ایجاد کردن و فوحش ناموسی دادن الان از اون پلیر هم شکایت دارم میکنم ولی مشکل اینجاس که چون در حضور ادمین اون پلیر به من توهین کردن من به ادمین گفتم ریکورد کردی یان صحنه را گفت نه (به من ربطی نداره) منم یکم به ادمین گفتم چرا ریکورد نکردی و حالا اگه من بودم بنم میکردی اونم باهام کله گرفت و گفت (وایسا حالا که میوتد کردم میفهمی) گفتم من که توهین خاصی نکردم گفت چون منو تهدید کردی که ریکورد نکردی و ازت فروم شکایت میکنم منم بنت میکنم (((و بنده را هم بن کردن به مدت ۴روز و هم به مدت ۳۶۰دقیقه میوت))) پلیر: jiko2026 به بنده فحاشی شدت دار کردن جلوی ایشون که الان فرم ایشون هم در شکایت اعضا به نمایش میزارم خودتون ببینید و قضاوت کنید{{قاضی خداست}}. • مدارک (فیلم یا عکس): از خود XFACTOR بگیرید. ..𝙽𝚞𝚖𝚋 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XFaCToR ارسال شده در November 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 با سلام و احترام مدارک ارسال شد. Staff Note 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در November 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2023 با سلام و درود خدمت شما شاکی عزیز @TAmamad با توجه به بررسی های صورت گرفته... - عملکرد ادمینِ مربوطه دربرابر شما و بازیکن jiko2026 صحیح بوده و ایشان از قبل مجازات شدند. • همچنین شما به دلیل نقض قانون زیر مجازات شدید: نقل قول شهروندان: - سطوح 5-1: در ابتدا Kick، و در صورت تکرار 30 دقیقه محرومیت از صحبت. - سطوح 6-9: 120 دقیقه محرومیت از صحبت. - سطوح 10-19: 240 دقیقه محرومیت از صحبت. - سطوح 20-39: 360 دقیقه محرومیت از صحبت. - سطوح 40+: 1 روز محرومیت. مجازات در صورت تکرار در هر بار +2 روز محرومیت اضافی برای همه سطوح خواهد شد. ♦ شکایت شما رد شد. موفق باشید، بسته شد. 2 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده