karadayii ارسال شده در November 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2023 با سلام به همگی آمدم با نظر مذهبی حالا چرا به نظر من یک مسجد به بازی اضافه بشه تا پلیر ها به راه راست هدایت شوند و هروز در مسجد نماز بخوانیم قرآن تلاوت کنیم و به راه راست هدایت شویم و از گناهان دور شویم و مسجد خوب است یک جا مسجد ساخته شود مسجد بزرگی که بتوان در آن راحت نماز خواند و قرآن تلاوت کنیم فرش های خوبی گلیم های زیبا و سقف طلایی مسجد خوب است یک جا ساخته شود و هروز در آن نماز بخوانیم و بعد هم قرآن تلاوت کنیم و به راه راست هدایت شویم خلاصه کلام مسجد می تواند یک کار باحال باشد و همین طور جزئیات بیشتر هم میتواند داشته باشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در November 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2023 باشه ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در November 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2023 2 ساعت قبل، CalaCe گفته است: باشه با سلام دوست عزیز چی باشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در November 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2023 bieh/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در November 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 11 ساعت قبل، ninjax گفته است: با سلام دوست عزیز چی باشه؟ پیشنهاد ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در November 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۱۸ در 23:32، ninjax گفته است: با سلام به همگی آمدم با نظر مذهبی حالا چرا به نظر من یک مسجد به بازی اضافه بشه تا پلیر ها به راه راست هدایت شوند و هروز در مسجد نماز بخوانیم قرآن تلاوت کنیم و به راه راست هدایت شویم و از گناهان دور شویم و مسجد خوب است یک جا مسجد ساخته شود مسجد بزرگی که بتوان در آن راحت نماز خواند و قرآن تلاوت کنیم فرش های خوبی گلیم های زیبا و سقف طلایی مسجد خوب است یک جا ساخته شود و هروز در آن نماز بخوانیم و بعد هم قرآن تلاوت کنیم و به راه راست هدایت شویم خلاصه کلام مسجد می تواند یک کار باحال باشد و همین طور جزئیات بیشتر هم میتواند داشته باشد یادم میاد خودمم از این تایپیک ها زده بودم نتیجه خوبی نداشت چون رفت تو مطالب طنز ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeniorBlack ارسال شده در November 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۱۸ در 23:32، ninjax گفته است: با سلام به همگی آمدم با نظر مذهبی حالا چرا به نظر من یک مسجد به بازی اضافه بشه تا پلیر ها به راه راست هدایت شوند و هروز در مسجد نماز بخوانیم قرآن تلاوت کنیم و به راه راست هدایت شویم و از گناهان دور شویم و مسجد خوب است یک جا مسجد ساخته شود مسجد بزرگی که بتوان در آن راحت نماز خواند و قرآن تلاوت کنیم فرش های خوبی گلیم های زیبا و سقف طلایی مسجد خوب است یک جا ساخته شود و هروز در آن نماز بخوانیم و بعد هم قرآن تلاوت کنیم و به راه راست هدایت شویم خلاصه کلام مسجد می تواند یک کار باحال باشد و همین طور جزئیات بیشتر هم میتواند داشته باشد داش مسخره کردی دیگه؟ Just nothing.... ?? ????: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در November 11, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 3 ساعت قبل، SeniorBlack گفته است: داش مسخره کردی دیگه؟ با سلام نه برای چی مسخره کنم خوب مسجد هم یک چیز باحال برای سرور باشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در November 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 Bieh/ 2 خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در November 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2023 فکر نکنم مادش پیدا شه ولی میگن یه CMD هست تلپورتت میکنه به مسجد /Bieh فکر کنم قبلا تو همین تاپیک CMD شو گفتن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2023 داش من توی Real مسجد نمیرم چه برسه تو گیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spoit ارسال شده در November 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2023 (ویرایش شده) نظر من منفی میباشد ویرایش شده November 14, 2023 توسط Spoit لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در November 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۱۹ در 16:55، CalaCe گفته است: باشه در ۱۴۰۲/۸/۲۰ در 18:26، KhodeNaji گفته است: فکر نکنم مادش پیدا شه ولی میگن یه CMD هست تلپورتت میکنه به مسجد /Bieh فکر کنم قبلا تو همین تاپیک CMD شو گفتن نه باو این نیست اپدیت دادن تغییر کرده /q boro masjed اینه ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در November 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۲۴ در 01:07، Spoit گفته است: نظر من منفی میباشد با سلام ممنون ازنظر شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در November 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۲۳ در 00:22، Armour گفته است: داش من توی Real مسجد نمیرم چه برسه تو گیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در November 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۲۴ در 01:07، Spoit گفته است: نظر من منفی میباشد با سلام ممنون از نظر شما دوست عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dalu ارسال شده در December 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2023 توی بازی زیاد کافر هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 7 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما تکراری است/رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده