karadayii ارسال شده در November 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2023 به نظر من شرکت به بازی اضافه بشه حالا چرا چون باحال میشه مثلا تو شرکت بزنی و تو بورس بری بورس ها هم بالا و پایین بیاد بورس هم با گلد بخری مثلا من 200کی پول دارم و می خوام تو بورس برم و گلد لازم دارم میرم از یکی گلد میگیرم و اون طرف می اید از سایت گلد میخره این هم یک درامد برای سرور میشه شرکت ها هم یک مکانی داشته باشه مثل تجارت ها بعد بقیه هم بتونن توشرکت کار کنن اگه ساحب شرکت بخواد و بقیه هم بتونن کار کنن و بورس و.... بخرن شرکت ها هم بتونن چیزهای دیگه هم بخرن بعد کسانی که بورس دارن بتونن بورس و... خود را بفروشن و یک درامد هم از طریق همین راه بورس میخره چند روز بعد پولش چند برابر میشه یا ضرر می کنه که خوب این هم یک شغل خوب و عالی هست و همین طور یک کار باحال هم هست که برای سرور خوب هست و هنوز جزییات بیشتر هم میتواند داشته باشد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2023 نظر خوبیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در November 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2023 بورس رو واقعا موافقم خیلی جذابه 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRAcTiveS ارسال شده در November 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2023 نظر جالبیه. بزرگ شدن ارزو ای بود که به امتحانش نمی ارزید...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در November 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2023 موافقم خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در November 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2023 + Viking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShadowAssassin ارسال شده در November 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۱۶ در 20:15، ninjax گفته است: به نظر من شرکت به بازی اضافه بشه حالا چرا چون باحال میشه مثلا تو شرکت بزنی و تو بورس بری بورس ها هم بالا و پایین بیاد بورس هم با گلد بخری مثلا من 200کی پول دارم و می خوام تو بورس برم و گلد لازم دارم میرم از یکی گلد میگیرم و اون طرف می اید از سایت گلد میخره این هم یک درامد برای سرور میشه شرکت ها هم یک مکانی داشته باشه مثل تجارت ها بعد بقیه هم بتونن توشرکت کار کنن اگه ساحب شرکت بخواد و بقیه هم بتونن کار کنن و بورس و.... بخرن شرکت ها هم بتونن چیزهای دیگه هم بخرن بعد کسانی که بورس دارن بتونن بورس و... خود را بفروشن و یک درامد هم از طریق همین راه بورس میخره چند روز بعد پولش چند برابر میشه یا ضرر می کنه که خوب این هم یک شغل خوب و عالی هست و همین طور یک کار باحال هم هست که برای سرور خوب هست و هنوز جزییات بیشتر هم میتواند داشته باشد جالبه من موافقم. _________________________________________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________________________________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در November 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2023 جالبه ولی فکر نکنم عملی بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 عملی نمیشه ولی نظرش خوبه دا در ۱۴۰۲/۸/۱۹ در 20:00، FIRDOK گفته است: جالبه ولی فکر نکنم عملی بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheParsa ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 موافقم نظر خوبیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 2 ساعت قبل، Armour گفته است: عملی نمیشه ولی نظرش خوبه دا اینجا پیشنهاد دادن وقت تلف کردنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 پیشنهاد خوبیه (+) اما چشام کور شد تا بتونم بخونمش 3 ساعت قبل، FIRDOK گفته است: اینجا پیشنهاد دادن وقت تلف کردنه حرف حق رو زدی 」 「 ☠ Viking - RespecT - Alonso ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در November 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 (ویرایش شده) به نام خدا. پیشنهاد تکراری،لطفا منتظر AGSAMP PC باشید. ((بر طبقه ی گفته ی علی صفحه آخر تایپیک های پیشنهادات و انتقادات چیزی بالغ بر ۳ یا ۴ سال پیش)) @Ali ویرایش شده November 17, 2023 توسط AmIrYY ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در November 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۲۶ در 22:25، AmirHosseyn گفته است: به نام خدا. پیشنهاد تکراری،لطفا منتظر AGSAMP PC باشید. ((بر طبقه ی گفته ی علی صفحه آخر تایپیک های پیشنهادات و انتقادات چیزی بالغ بر ۳ یا ۴ سال پیش)) @Ali خوبه... 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2Ghotbi ارسال شده در November 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 نظر خوبیه The True Evil OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در November 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۱۶ در 20:15، ninjax گفته است: به نظر من شرکت به بازی اضافه بشه حالا چرا چون باحال میشه مثلا تو شرکت بزنی و تو بورس بری بورس ها هم بالا و پایین بیاد بورس هم با گلد بخری مثلا من 200کی پول دارم و می خوام تو بورس برم و گلد لازم دارم میرم از یکی گلد میگیرم و اون طرف می اید از سایت گلد میخره این هم یک درامد برای سرور میشه شرکت ها هم یک مکانی داشته باشه مثل تجارت ها بعد بقیه هم بتونن توشرکت کار کنن اگه ساحب شرکت بخواد و بقیه هم بتونن کار کنن و بورس و.... بخرن شرکت ها هم بتونن چیزهای دیگه هم بخرن بعد کسانی که بورس دارن بتونن بورس و... خود را بفروشن و یک درامد هم از طریق همین راه بورس میخره چند روز بعد پولش چند برابر میشه یا ضرر می کنه که خوب این هم یک شغل خوب و عالی هست و همین طور یک کار باحال هم هست که برای سرور خوب هست و هنوز جزییات بیشتر هم میتواند داشته باشد تکراری نشدنی و اینکه معض رضای خدا مثل ادم بنویس ادم بتونه بخونه کور شدیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gladiatoor ارسال شده در December 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2023 + + هی میگزره....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در December 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2023 17 دقیقه قبل، Gimme گفته است: + + 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gladiatoor ارسال شده در December 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2023 هی میگزره....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در December 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2023 علی محدودیت سمپ اجرای این موضوع رو نشدنی نمیکنه چون توی چند تا سرور تا الان دیدم که سمپ بودن ولی این سیستم اوکی بود فقط ممکنه یکم سخت باشه پیاده کردنش @Ali ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 7 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما رد شد. * پیشنهادات در رابطه با بورس، مارکت، ارز، Stock و ... تکراری است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده