ZombieRanger ارسال شده در February 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2018 سلام من اسکین ارتشی دارم ولی توی UCP چیز دیگه ای میبینید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در February 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 22, 2018 با سلام. اگر اقدام به خرید Custom Skin نمودید و در UCP اسکین دیگری مشاهده میکنید، لطف کنید به یک لباس فروشی رفته و مجدداً لباس را بر روی خود Set کنید. مشکل شما حل خواهد شد! نقل قول ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در February 22, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 22, 2018 (ویرایش شده) اینکار رو کردم ولی هر اسکینی نشون میده بجز اونی که خریدم @Shayan ویرایش شده February 22, 2018 توسط Ranger نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در February 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2018 از طریق Bought Skins اقدام به تغییر لباس میکنید؟! نقل قول ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در February 25, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2018 بله همینطور از روش All skins و Faction استفاده کردم؛ ولی هر اسکینی ست میکنم نشون میده بجز اونی که خریدم یعنی Skin ID 287 تا قبل از اپدیت های بزرگ هم همین مشکل وجود داشت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.