ShahidShodi ارسال شده در June 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول عمو بشتنی میدی TINY SAYS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در June 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2022 سلام و احترام @Sae شکایت شما قبول شد، فرد خاطی طبق قانون مجازات خواهند شد. نقل قول Be Careful the Devil has a Pretty Face لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در June 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2022 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد الکی و Abuse wanted money kill (جلوی ایشون منو کیل دادن و ایشون وانتد رانر دادن) • شاهد ها: مدارک کامله نیاز به شاهد نیس. ویرایش شده June 24, 2022 توسط GreaFire نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در June 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2022 با سلام خدمت شاکی محترم. @GreaFire شکایت شما قبول شد. اخطار لازم به افسر مربوطِ داده شد. نقل قول Be Careful the Devil has a Pretty Face لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در June 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2022 •عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:با سلام اقای افسر پلیس core از دستور suspended licenses عليه من استفاده میکنن بار اول دسته متوسط ها ریختن بر من و ایشون lice منو فقط گرفتن بخشیدم بار دوم ایشون باز هم licenses منو گرفتن در صورتی که حتی من تیر اندازی نمیکردم و همینطور ایستاده بودم و منو kill کردن ! و در قوانین نوشته نشده که در هر صورت گرفتن lic gun مجاز است لطفا رسیدگی کنید • شاهد ها:ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در June 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2022 سلام و احترام @erfan110 شکایت شما طبق قانون زیر رد شد مخفی کننده برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود) نقل قول Be Careful the Devil has a Pretty Face لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hoster ارسال شده در June 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2022 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون من از کنارشون رد شدم بی دلیل وانتد میدن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده June 29, 2022 توسط Hamidhrsjjfffghh نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در June 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2022 @Hamidhrsjjfffghh بر طبق مدارک ارسالی افسر مربوطه عملکرد ایشان صحیح میباشد, شکایت شما رد شد. 1 نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در July 1, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: خارج از در های OG از کامند MG/ استفاده میکنع • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/mwm_qyzm.rar/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در July 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2022 @SinaHarD شکایت شما رد شد.تذکر: از هرگونه تجمع در مکان های دولتی به شدت پرهیز کنید. 1 نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در July 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده باگ شده بودم و وانتد 2 بودم و به این آقا میگم به ادمین بگو بیاد و میگه دروغ نگو و کیل میکنه. در ضمن ستاره های وانتد من 2 تا هست ولی در چت نوشته این آقا وانتد 4 داد و من 1 ساعت جیل افتادم • شاهد ها: SaLiMaRoNi • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در July 2, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سوار کردن کسی که W نداره • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 @mobina1386 افسر خاطی در اداره پلیس حضور ندارند, شکایت شما رد شد. ****@Arda مدارک شما کافی نمی باشد, شکایت شما رد شد. نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KinDKilleR ارسال شده در July 3, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2022 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: منو الکی انداخت زندان من سوار ماشین بودم فقط بهم اخطار میداد اخر بهم وانتد اضافی داد زمان زندانم بیشتر کرد حتی به من دستبند هم زده بود و باز کرد کشت • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده July 3, 2022 توسط KinDKilleR نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در July 4, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2022 @KinDKilleR شکایت شما تایید شد, افسر خاطی مجازات شد. نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackNoir ارسال شده در July 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من داشتم راهمو میرفتم ایشون پیچید و جلومو گرفت بعد وانتد داد تقاضایه مدرک دارم • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در July 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2022 @TheSolo مدارک افسر متشاکی کافی می باشد. شکایت شما رد شد. نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Areno ارسال شده در July 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این شخص از لاین مخالف اومد و به ماشین من زد و به من وانتد داد . از لیدر محترم تقاضای ارسال ss از طرف make به شما دارم . • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Areno ارسال شده در July 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 در در ۱۴۰۱/۴/۱۸ در 01:50، AlirezaRoshan گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این شخص با اکانت قبلی در اقلیت GSF بوده و به بنده فوش شدت بالا دادند و دوباره با اکانت جدید به بنده توهین کرده و فوش شدت بالا دادند و تحدید کردند که اگر این اکانت هم ریپورت کنم باز هم با 3 اکانت دیگه همین کارو انجام میدن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://uupload.ir/view/voice_2022_7_8_14_29_9_l8m7.rar/ در 12 ساعت قبل، AlirezaRoshan گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این شخص از لاین مخالف اومد و به ماشین من زد و به من وانتد داد . از لیدر محترم تقاضای ارسال ss از طرف make به شما دارم . • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در July 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 @AlirezaRoshan شکایت شما به خواست خودتان رد شد. نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Areno ارسال شده در July 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این شخص از لاین مخالف اومد و به ماشین من زد و به من وانتد داد . از لیدر محترم تقاضای ارسال ss از طرف make به شما دارم . • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Areno ارسال شده در July 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این دو شخص در زمانی که duty هستند دوستانشان را همراه خود در ماشین پلیس سوار کردند . استفاده شخصی از اموال فکشن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: در 10 دقیقه قبل، AlirezaRoshan گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این دو شخص در زمانی که duty هستند دوستانشان را همراه خود در ماشین پلیس سوار کردند . استفاده شخصی از اموال فکشن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: هیچ کدام از افراد غیر cop در ماشین وانتد ندارند نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در July 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 (ویرایش شده) @AlirezaRoshan شکایت اول شما از افسر Make تایید شد. و شکایت دوم شما از افسران MwM و Elyas رد شد. ویرایش شده July 11, 2022 توسط Rasputin نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alirahimi1999 ارسال شده در July 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این شخص منو وانتد کیل کرد زیر 10 ثانیه در خواست مدرک دارم لطفا رسیدگی کنید • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم:اشون باید مدرک بدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ho3yn ارسال شده در July 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2022 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بدون دلیل لایسنس متریالم رو گرفتن. و بعدش به صورت هماهنگ شده به دقیقه نکشید F.B.I اومد و 100.000متریال بنده رو گرفت. (همش به صورت هماهنگ شده) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول ☆ زشتے مے تونـہ حل بشـہ اما حماقت ابـבیه ★ ★ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.