Sami ارسال شده در یکشنبه در 22:44 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 22:44 @TooRagi شکایت شما رد شد. افسر مربوطه مربوط به اقلیت SFPD میباشد. @AimShoT شکایت شما رد شد. (پس گرفتید) با تشکر. نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RUstageBLood ارسال شده در دوشنبه در 08:29 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 08:29 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلاتم و درور . من به طور کاملا عادی داشتم بازی میکردم بعد رفتم (CNN) که این (PD) همینطور الکی گفت بزن بغل و من رفتم همینجوری الکی درایو لایسنسمو گرفت بعد ازش پرسیدکم چرا و هیچ دلیلی نیاورد و همه رو همینجوری جریمه کرد و درایو لایسنساشونو گرفت • شاهد ها: شاهد که فکر نکنم کسی گردن بگیره ولی خب خواهش میکنم حرف منو جدی بگیرید • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در دوشنبه در 10:18 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 10:18 21 ساعت قبل، Routin گفته است: @LarKi شکایت شما در حال برسی میباشد، افسر مربوطه به مدت 24 ساعت فرصت ارسال مدارک خود را دارند. @RUstageBLood شکایت شما در حال برسی میباشد، افسر مربوطه به مدت 24 ساعت فرصت ارسال مدارک خود را دارند. نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoReM ارسال شده در دوشنبه در 11:30 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:30 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:با سلام و درود.من به خاطر انجام ع کاری afk کردم و 1 وانتد داشتم ولی وقت یبرشتم دیدم ایشون 2 وانتد دیگه داده و وانتد کیلم کرد در فیلم معلومه که وانتد زمانی که می خواهید مجرمی را که حق تسلیم دارد دستگیر کنید باید به او سه بار غ/ بدهید و اگر تا 10 ثانیه پس از دریافت 3 اخطار همچنان تسلیم شما نشد و سوار ماشین شما نشد و با شما نیامد باید به او درجه تعقیب Running بدهید (حتماً قبل از اینکه وانتد Running بدهید مدارک کافی جمع آوری کنید) (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) • مدرک/عکس یا فیلم:https://uploadkon.ir/uploads/5b6e10_25Ds2wj88SoE0OfDMQguXcBLyeLgky4C-2025-02-10-14-02-03.mp4 از ایشون هم مدرک بگیرید. با تشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meytii ارسال شده در دوشنبه در 12:51 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 12:51 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بی دلیل لایسنس منو تیک کرد چرا؟ من متنظر یک جواب قانع کننده هستم. • شاهد ها: -- • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/690110_25InShot-۲۰۲۵۰۲۱۰-۱۴۲۰۲۵۴۵۳.mp4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در دوشنبه در 13:02 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 13:02 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نقل قول شما مجاز به افشای بحث های موجود در چت دستهها و اقلیت نیستید (چیزی که در r/ و یا d/ است نباید افشا شود) (مجازات: اخراج از اقلیت با 80FP) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:برای لیدر محترم ارسال میگردد Note نقل قول ━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در دوشنبه در 14:26 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:26 @LarKi شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی کار افسر مربوطه درست بوده است. (رانندگی در لاین مخالف) @RUstageBLood شکایت شما رد شد. طبق مدارک ارسالی کار افسر مربوطه درست بوده است. (رانندگی در پیادهرو) @RoReM شکایت شما در حال برسی میباشد... @HemosO شکایت شما در حال برسی میباشد... نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در دوشنبه در 16:49 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 16:49 @Meytii شکایت شما در حال برسی میباشد... نقل قول * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TAHATYLER ارسال شده در دوشنبه در 17:14 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 17:14 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: M/ بی دلیل. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:Click نقل قول My AccountS: I did not see a higher speedthan the change of people لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TAHATYLER ارسال شده در دوشنبه در 18:20 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 18:20 11 ساعت قبل، TAHATYLER گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: M/ بی دلیل. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:Click پس میگیرم پسر گلیه نقل قول My AccountS: I did not see a higher speedthan the change of people لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PaKaR ارسال شده در دوشنبه در 18:40 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 18:40 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Og/ بی دلیل در حالی که collab گارد بسته بود و اجازه ای دریافت نکرده بود. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: collabe گارد بسته بود و ایشون بدونه اجازه og/ کردن. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/87fd10_25bandicam-2025-02-10-12-01-04-862.avi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHAPPY ارسال شده در دوشنبه در 18:54 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 18:54 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام نمیدونم چرا لایسنس بنده رو گرفته و درخواست ارسال مدارک رو دارم. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:Click ویرایش شده دوشنبه در 18:55 توسط AmirHAPPY ویرایش مدرک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoReM ارسال شده در دوشنبه در 18:58 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 18:58 7 ساعت قبل، RoReM گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:با سلام و درود.من به خاطر انجام ع کاری afk کردم و 1 وانتد داشتم ولی وقت یبرشتم دیدم ایشون 2 وانتد دیگه داده و وانتد کیلم کرد در فیلم معلومه که وانتد زمانی که می خواهید مجرمی را که حق تسلیم دارد دستگیر کنید باید به او سه بار غ/ بدهید و اگر تا 10 ثانیه پس از دریافت 3 اخطار همچنان تسلیم شما نشد و سوار ماشین شما نشد و با شما نیامد باید به او درجه تعقیب Running بدهید (حتماً قبل از اینکه وانتد Running بدهید مدارک کافی جمع آوری کنید) (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) • مدرک/عکس یا فیلم:https://uploadkon.ir/uploads/5b6e10_25Ds2wj88SoE0OfDMQguXcBLyeLgky4C-2025-02-10-14-02-03.mp4 از ایشون هم مدرک بگیرید. با تشکر. سلام به خاطره Amin پس میگیرم بدرود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHAPPY ارسال شده در دوشنبه در 19:01 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:01 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام بنده در cnn در حال معامله بودم که پلیس عزیز تیکت رانندگی بد به بنده دادن و ممنون میشم مدرک مورد نظر که لایسنس و تیکت رانندگی بد را ارسال کنند • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:Click نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DLARYAN ارسال شده در دوشنبه در 19:05 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:05 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:این آقا باید چکip بشه هیچ smdبلد نیست میاد جیل من میدونم کی تستشو داده شما چکipبدید متوجه میشید کی تستشو داده • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در دوشنبه در 19:33 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:33 با سلام خدمتِ شاکیان محترم. @Meytii شکایت شما رد شد, شما در شهر Las Venturas جلوی افسر مربوطِ در پیاده رو با موتور NRG-500 حرکت کردید. @RoReM شکایت شما به خواست خودتان پس گرفته شد, با تشکر از لطف شما. @TAHATYLER شکایت شما به خواست خودتان پس گرفته شد, با تشکر از لطف شما. @PaKaR شکایت شما در حال بررسی میباشد... @HemosO شکایت شما در حال بررسی میباشد... نقل قول ᴡʜᴇɴ ɪᴛ ʀᴀɪɴs, ᴀʟʟ ᴛʜᴇ ʙɪʀᴅs sᴇᴇᴋ sʜᴇʟᴛᴇʀ ʙᴜᴛ ᴛʜᴇ ᴇᴀɢʟᴇ ғʟɪᴇs ᴀʙᴏᴠᴇ ᴛʜᴇ ᴄʟᴏᴜᴅs ᴀʟᴡᴀʏs ʀᴇᴍᴇᴍʙᴇʀ ᴛʜɪs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mojtaba1823 ارسال شده در دوشنبه در 19:47 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:47 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من در حال duel با رفیقم بودم که یهو vident منو 3وانتد کرد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PaKaR ارسال شده در دوشنبه در 20:16 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:16 بخاطر روی گل @HajAbdollah پس میگیرم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در دوشنبه در 20:52 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:52 با سلام خدمتِ شاکیان محترم. @PaKaR شکایت شما به خواست خودتان پس گرفته شد, با تشکر از لطف شما. @AmirHAPPY شکایت شما در حال بررسی میباشد... افسرانِ مربوطِ [ Aria_Joo و Meqdad ] 24 ساعت فرصت دارند که مدارِک خودرا برای بنده ارسال کنند. @mojtaba1823 شکایت شما رد شد. قانون دسته ویژه: مخفی کننده حتما برای Wanted های Ramming on cop car، Ignoring cop، Bad Emergency Call و Running مدرک بگیرید و در صورت شکایت ارائه بدهید. Ramming on cop car را تنها زمانی باید wa/ بزنید که آن شخص واقعاً به ماشینتان کوبیده (تقریباً محکم) و قبل آن مدرک تهیه کنید. به دلیل محدودیت سمپ ممکن است اسمی برای شما به دلیل Ramming on cop car ارسال شود که واقعاً به ماشین شما نزده است. برای Wanted های دیگر به هیچ وجه لازم نیست مدرک بگیرید و اگر از شما شکایت شود شکایت رد خواهد شد. موفق باشید. @HemosO شکایت شما رد شد, توضیحات لازمه در پیام شخصی داده شد. نقل قول ᴡʜᴇɴ ɪᴛ ʀᴀɪɴs, ᴀʟʟ ᴛʜᴇ ʙɪʀᴅs sᴇᴇᴋ sʜᴇʟᴛᴇʀ ʙᴜᴛ ᴛʜᴇ ᴇᴀɢʟᴇ ғʟɪᴇs ᴀʙᴏᴠᴇ ᴛʜᴇ ᴄʟᴏᴜᴅs ᴀʟᴡᴀʏs ʀᴇᴍᴇᴍʙᴇʀ ᴛʜɪs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sazo ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درود من CNN بودم که ایشون در حالت Duty + ان ار جی فکشن بودند و یک شخص رو سوار کرد • شاهد ها: خداوند • مدرک/عکس یا فیلم: برای @Pandaو @Sami فرستاد شد. نقل قول Me GLX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TKFLASH ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بیدلیل مسدود کرد لیسانس متریال داداش این چه وضعش آمدیم گیم بزنیم نه یکی بیاد این کارو سر پلیرهای بازی در بیاره • شاهد ها: فیلم مشخص • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/f80411_25Screenrecorder-2025-02-11-01-20-32-847.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizo ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون اومده وسط باس زدن من میگه مزاحم نشوید • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بی دلیل به بنده وانتد داد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل (ویرایش شده) با سلام خدمتِ شاکیان محترم. @AmirHAPPY شکایت شما رد شد, طبق مدارک ارسالی عملکرد هردو افسر مربوطِ صحیح بودِ. @Sazo شکایت شما در حال بررسی میباشد... @TKFLASH شکایت شما رد شد, افسر مربوطِ عضو اقلّیت LV PD میباشد. @Schizo شکایت شما رد شد, افسر مربوطِ عضو اقلّیت SF PD میباشد. ویرایش شده 16 ساعت قبل توسط Panda 1 1 نقل قول ᴡʜᴇɴ ɪᴛ ʀᴀɪɴs, ᴀʟʟ ᴛʜᴇ ʙɪʀᴅs sᴇᴇᴋ sʜᴇʟᴛᴇʀ ʙᴜᴛ ᴛʜᴇ ᴇᴀɢʟᴇ ғʟɪᴇs ᴀʙᴏᴠᴇ ᴛʜᴇ ᴄʟᴏᴜᴅs ᴀʟᴡᴀʏs ʀᴇᴍᴇᴍʙᴇʀ ᴛʜɪs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sazo ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل 6 ساعت قبل، Sazo گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درود من CNN بودم که ایشون در حالت Duty + ان ار جی فکشن بودند و یک شخص رو سوار کرد • شاهد ها: خداوند • مدرک/عکس یا فیلم: برای @Pandaو @Sami فرستاد شد. به خاطر @crackedو @cristianoپس میگیرم نقل قول Me GLX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Panda ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل با سلام خدمتِ شاکیانِ محترم. @Sazo شکایت شما به خواست خودتان پس گرفته شد, با تشکر از لطف شما. @DLARYAN شکایت شما در حال بررسی میباشد... موفق باشید. نقل قول ᴡʜᴇɴ ɪᴛ ʀᴀɪɴs, ᴀʟʟ ᴛʜᴇ ʙɪʀᴅs sᴇᴇᴋ sʜᴇʟᴛᴇʀ ʙᴜᴛ ᴛʜᴇ ᴇᴀɢʟᴇ ғʟɪᴇs ᴀʙᴏᴠᴇ ᴛʜᴇ ᴄʟᴏᴜᴅs ᴀʟᴡᴀʏs ʀᴇᴍᴇᴍʙᴇʀ ᴛʜɪs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.