TheCaptain ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ارسال شد. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: برای @JinXارسال شد. Note ویرایش شده November 2 توسط TheCaptain نقل قول Если я расстроюсь, я расстрою тебя WK For Ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheCaptain ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 شکایت توسط خودم پس گرفته شد. نقل قول Если я расстроюсь, я расстрою тебя WK For Ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JinX ارسال شده در November 2 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2 با سلام خدمت شاکی عزیز @TheCaptain، شکایت شما به درخواست خودتان رد شد. تشکر بابت سخاوتمندی شما. نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ « Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн » لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Iranian ارسال شده در November 6 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM بیمورد در حالی که وانتد متعلق به اقلیت ایشون نبودم در مدارک چند چیز مشخص هست: بنده قبل از کشته شدن توسط ایشون وانتد داشتم (متن موفقیت دزدی از تجارت و دریافت پول) اخطار Whokill کشته شدن بنده توسط افسر XFactor کسر شدن 30$ و اسپاون داخل خونه (وقتی کسی وانتد بدون حق تسلیم داشته باشد و توسط دسته ویژه مناسب جرم شخص کشته شود، هزینه دستگیری از شخص کم میشود) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول اگر در مقابلِ دین ما بِایستند، ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد، و تا نابودی کامل آنها، از پای نخواهیم نِشَست. وَالسَّلام روح الله الموسوی الخمینی ƝƲMƁЄƦ ƠƝЄ ƑƛMƖԼƳ OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JinX ارسال شده در November 6 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 با سلام خدمت شاکی عزیز @Iranian، شکایت شما رد شد. مدارک شما کافی نمی باشد. نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ « Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн » لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در November 6 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نقل قول شما حق استفاده شخصی از وسایل نقلیه دسته ویژه را ندارید. (مجازات: Faction warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:Click 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JinX ارسال شده در پنجشنبه در 12:11 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 12:11 با سلام خدمت شاکی محترم @HemosO،شکایت شما در حال بررسی می باشد. صبور باشید. نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ « Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн » لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iTopraK ارسال شده در پنجشنبه در 13:13 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 13:13 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Ramming On Car بی دلیل • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: Click - Click نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajHassan ارسال شده در پنجشنبه در 17:36 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 17:36 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون منو دستگیر کرده بودن، ۴۰ ثانیه بنده رو جیل نمیدادن، داشتن اتلاف وقت میکردن همچنین با لحن بد داشتن صحبت میکردن! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/2f6407_24InShot-20241107-195356949.mp4 1 نقل قول Hala Madrid Y Nada Más لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JinX ارسال شده در پنجشنبه در 18:17 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 18:17 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی های عزیز شاکی محترم @HemosO، شکایت شما رد شد. مدارک شما برای اثبات کافی نمی باشد. از شکایت بی مورد بپرهیزید. شاکی عزیز @Maelstorm، شکایت شما در حال بررسی می باشد. لطفا صبور باشید. شاکی عزیز @HajHassan، شکایت شما رد شد. شما در حال صحبت کردن با افسر مربوطه بوده اید. ویرایش شده پنجشنبه در 18:20 توسط JinX نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ « Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн » لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
abummad ارسال شده در پنجشنبه در 21:54 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:54 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: در حال رانندگی بودم و یک وانتد داشتم که اومد گفت پیاده شوید و گواهینامه ام رو بی دلیل باطل کرد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iTopraK ارسال شده در پنجشنبه در 23:59 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:59 سلام من از Repulsor شکایتی ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrostBite ارسال شده در جمعه در 08:52 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 08:52 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش • توضیحات: به دلیل w4 شدم توی Cnn بودم نه تو ماشین بودم نه جای • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: لطفاً چک کنید و بی دلیل ننویسید رد شد ویرایش شده جمعه در 08:54 توسط FrostBite 5 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JinX ارسال شده در جمعه در 13:35 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 13:35 با سلام خدمت شاکیان عزیز شاکی عزیز @Maelstorm، شکایت شما توسط خودتان رد شد. تشکر بابت سخاوتمندی شما. شاکی عزیز @abummad، شکایت شما در حال بررسی می باشد. لطفا صبور باشید. شاکی عزیز @FrostBite، شکایت شما رد شد. بازیکن مربوطه در اقلیت فدرال حضور دارند. نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ « Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн » لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
abummad ارسال شده در یکشنبه در 11:36 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:36 در ۱۴۰۳/۸/۱۸ در 01:24، abummad گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: در حال رانندگی بودم و یک وانتد داشتم که اومد گفت پیاده شوید و گواهینامه ام رو بی دلیل باطل کرد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: پس میگیرم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JinX ارسال شده در یکشنبه در 13:36 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:36 با سلام خدمت شاکی عزیز @abummad، شکایت شما توسط خودتان رد شد. تشکر بابت سخاوتمندی شما. 1 نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ « Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн » لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XXXXX ارسال شده در دوشنبه در 13:51 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 13:51 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم توضیحات: دمج کردن بی دلیل و بدون وانتد • مدارک (فیلم یا عکس)https://uploadkon.ir/uploads/e8f811_24۱۷۰۴۴۱-1560x720.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iTopraK ارسال شده در دوشنبه در 16:50 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 16:50 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ramming On Cop Car بی دلیل من از کنار peak رد شودم و ایشون بی دلیل به من wanted ramming On Cop Car داد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: Click ویرایش شده دوشنبه در 16:51 توسط iTopraK نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JinX ارسال شده در دوشنبه در 17:11 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 17:11 با سلام خدمت شاکیان عزیز شاکی عزیز @XXXXX، شکایت شما رد شد. بازیکن مربوطه در اقلیت فدرال حضور دارند. شاکی عزیز @iTopraK، شکایت شما در حال بررسی می باشد. لطفا صبور باشید. نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ « Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн » لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iTopraK ارسال شده در دوشنبه در 17:12 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 17:12 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: (( Suspended Weapen گرفتن بی دلیل )) من داشتم در حال وانتد 6 بودن پلیر هارو میزدم که Arrest اومد Gun Licenses بی دلیل 3 ساعت گرفتش • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: Click 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imyasln ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ارادت. من وانتد اررست بودم و رفته بودم بالا یه خونه. این افسر عزیز به من MS/ داد و من فکر کردم پایینه و پریدم پایین. در صورتی که اون بالای سرم بود و نفهمیدم. بهش گفتم وانتد کیل نکن پایینم. بیا پایین. بنده راهی نداشتم که برم بالا و برای همین ایشون به من وانتد بیمورد دادند. اگر تایید شد حداکثر مجازات را اعمال کنید با تشکر. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده 20 ساعت قبل توسط imyasln نقل قول ! <ContinueS> ! <TIke TIke Mikonim> <Survival Team> <TK> <ST> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JinX ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل با سلام خدمت شاکیان عزیز شاکیان عزیز @iTopraK ، @imyasln شکایت شما عزیزان در حال بررسی می باشد. لطفا صبور باشید. نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ « Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн » لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JinX ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل با سلام خدمت شاکی عزیز @iTopraK، شکایت شما تایید شد. افسر مربوطه( Peak) طبق قانون مجازات خواهد شد. نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ « Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн » لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JinX ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی عزیز @iTopraK، شکایت شما رد شد. عملکرده افسره مربوطه (ArReSt) صحیح می باشد. ویرایش شده 12 ساعت قبل توسط JinX نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ « Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн » لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
imyasln ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل 9 ساعت قبل، imyasln گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ارادت. من وانتد اررست بودم و رفته بودم بالا یه خونه. این افسر عزیز به من MS/ داد و من فکر کردم پایینه و پریدم پایین. در صورتی که اون بالای سرم بود و نفهمیدم. بهش گفتم وانتد کیل نکن پایینم. بیا پایین. بنده راهی نداشتم که برم بالا و برای همین ایشون به من وانتد بیمورد دادند. اگر تایید شد حداکثر مجازات را اعمال کنید با تشکر. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: به نام حضرت دوست. بهخاطره < @aSoheyl > شکایتم رو پس میگیرم. 2 نقل قول ! <ContinueS> ! <TIke TIke Mikonim> <Survival Team> <TK> <ST> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.