Terible ارسال شده در July 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: استفاده از /Heal در خانه مجرم • شاهد ها: -- • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول اولویت اول زندگیت خودتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
bigrober ارسال شده در July 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همونطور که میبینید افسر خاطی بعد وانتد گرفتن افراد میاد جت هارو برای جلوگیری از وانتد گرفتن اونا به هم میریزه تا قابل دسترسی نباشن !!!! این کار خودش none-rp هست و حداقل یک FW برای این کارشون باید دریافت کنن ! این بار اول نیست و چندمین بارشونه - افسری با این سطح و رنک این کارو کنه واقعا جای سئواله این نوب بازیا ! • شاهد ها: مدارک : فیلم کامل از کارای ایشون !! http://s8.picofile.com/file/8331840276/s.zip.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Killzone ارسال شده در July 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: • شاهد ها: ایشون بدون اینکه 3تا وارن بیاید به من 3تا وانتد دادند • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodLike ارسال شده در July 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به من اخطار دادن که getout or get wanted 2/3 ولی بعدش بدون گفتن سومی وانتد دادن • شاهد ها: مدارک : مدرک من ذخیره نشده متاسفانه از ایشون بخواید مدرک به تاریخ امروز اراعه کنند نقل قول 『R』『E』『Z』『A』 No Pain No Gain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در July 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این الکی به من وانتد رانر داد درحالیکه داشتم از خونه میرفتم بیرون • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sauron ارسال شده در July 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2018 @shayanb شکایت شما رد شد، مدارک شما کافی نیست. @bigrober شکایت شما رد شد، به شکایت شما پاسخ داده شده بود. @MaRVeL شکایت شما قبول شد، افسر مورد نظر یک فکشن وارن دریافت کرد. @bigrober شکایت شما رد شد، افسر مورد نظر اشتباهی مرتکب نشده است. @Mamad0061 شکایت شما رد شد، طبق مدارک افسر به شما 3 بار اخطار داده شده است. @rezaomrani شکایت شما رد شد، مدارک شما کافی نیست. @shayanb شکایت شما رد شد، کلمه "بخواب" توهین حساب نمی شود. نقل قول When enough people make false promises words stop meaning anything Then there is are no more answers Only better & better lies لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در July 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من داشتم جلوی خونه ی خودم الکی تیر میزدم! که اقای AMIRR.Foxic آومدن و میخواستن برن داخله خونه که FTP بود یهویی دیدم 3تا وانتد الکی به من دادن! به دلیل Attack Cop! با اینکه من اصلا به ایشون هیچ تیری نزدم! که اگه HP/Armour و چک کنید فول فوله! نمیدونم رو چه حساب وانتد داده من اصلا هیچ • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sauron ارسال شده در July 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2018 @Sweet شکایت شما رد شد، طبق مدارک افسر شما به او شلیک کردید و HP افسر را کم کردید. نقل قول When enough people make false promises words stop meaning anything Then there is are no more answers Only better & better lies لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shawyan ارسال شده در July 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون فقط 2 تا /m به من دادن ! و وانتد رانر دادن - 1 /m از طرف لیدر NG بود که معلوم نیست چرا در وانتد 1 ایشون حضور دارن و با پلیس همزمان به من /m میدن - افسری ک وانتد دادن خودشون شخصا 2 تا /m دادن و تویه قوانین نگفتن از یه دپارتمان دیگه هم میتونن بیان همزمان اخطار بدن در ضمن فاصله بین 2 تا /m اخر 1 ثانیه بود ! زمان بین اخطار حداقل باید 3 ثانیه باشه . اینطور نمیشه ک یکی این بده یکی اون بده ! • شاهد ها: --- • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Shayan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Killzone ارسال شده در July 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من level 8 که باید جریمه 500$ میداد 1000$ که این اشتباست و تازه جریمه به من برگردادند که این دو 80ّFP همراه دارد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TiredBoy ارسال شده در July 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: توضیحات: باسلام خدمت لیدر گرامی ! این دوست عزیز در صورتی که من وانتد نداشتم ms/ دادن. و من سوار ماشین شدم وا ایشون از دستور cuff/ استفاده کردن. شاهد ها: فکر نکنم نیازی باشه مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول ..Live for ourselves not for showing that to others.. ..براي خود زندگي كنيم نه براي نمايش دادن آن به ديگران.. TiredBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TiredBoy ارسال شده در July 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: m/ بی مورد دادن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول ..Live for ourselves not for showing that to others.. ..براي خود زندگي كنيم نه براي نمايش دادن آن به ديگران.. TiredBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wanted ارسال شده در July 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: AFK در SpeedC • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:فیلم : http://s9.picofile.com/file/8332265150/avc_gta_sa_2018_07_20_10_42_12_852.mp4.html عکس : نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fatality ارسال شده در July 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2018 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما : عکس از اطلاعات کنترل پنل کسی که از او شکایت دارید : توضیحات : ایشون تیکت رو اشتباه میدن ( من لولم 14 با رسپکت 40/60 هستم ) ، اقلیت دسته ویژه باید ابتدا با دستور /id طبق لول فرد مجازات رو اعمال کنند ولی!!! شاهدها - مدارک نقل قول .I have nothing to say لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در July 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2018 با سلام خدمت شاکیان محترم، تمامیه شکایت ها در حال بررسی است، لذا خواهشمندیم تا تایید نهایی شکایت ها، صبور باشید. با تشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در July 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2018 با سلام خدمت شاکیان محترم: @shayanb دوست عزیز، به شما 2 اخطار از طرف افسر پلیس و 1 اخطار از طرف لیدر گارد ملّی داده شده، ممکن است خود افسر پلیس تقاضای کمک خواسته بوده، در کل هدف شما سوار و تسلیم شدن در وسیله نقلیه پلیس نبوده، و وانتد فرار کردن (Runner) به شما درست داده شده است. در رابطه با فاصله بین 2 MS/ آخر، Timestamp/ برای افراد، متفاوته و هیچ افسری قادر به MS/ دادن کمتر از 4 ثانیه را ندارد و در کل 2 MS/ اول درست بوده و اخطارها همزمان نبوده و چندین ثانیه فاصله داشته و شما میتوانستید تسلیم شوید، بنابراین شکایت شما رد خواهد شد. @Mamad0061 کار افسر مربوطه اشتباه بوده و از آنجا که خود افسر از اشتباه خود مطّلع شده، افسر خاطی یک اخطار لفظی (AV) میگیرد، با تشکر از گزارش شما. @hadiys7 در رابطه با شکایت اوّل شما، افسر خاطی مرتکب اشتباه شده و به هر دلیلی، ندیده که وانتد شما تمام شده، بنابراین افسر مربوطه یک فکشن وارن(FW) دریافت می کند. در رابطه با شکایت دوّم شما، هیچ یک از افراد پلیس حق گفتن حرف بی مربوط در M/ را ندارند، شکایت شما پذیرفته شد و افسر مربوطه یک اخطار لفظی(AV) دریافت کرد، با تشکر از گزارش شما. @Wantedدر عکس و فیلم ارائه شده از سوی شما، همه چی شفاف و واضح است، کار افسر اشتباه بوده و اخطار لفظی دریافت کرد. @aMin202 شکایت شما پذیرفته شد و افسر خاطی یک فکشن وارن دریافت کرد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ggreza ارسال شده در July 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2018 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به من اخطار دادن که getout or get wanted 2/3 ولی بعدش بدون گفتن سومی وانتد دادن • شاهد ها: مدارک : http://uploadboys.com/b81bcea5ea9ecf7b/sa-mp-011.png ویرایش شده July 21, 2018 توسط ggreza نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ggreza ارسال شده در July 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بدون اینکه ماشین بنده هیدرولیک داشته باشه یا هیدرولیک زده باشم بهم تیکت داد - وقتی هم ماجرا رو فهمید خودش رو تایم اوت داد ! ازشون میخوام مدرک هاشون رو بدن • شاهد ها: مدارک : http://uploadboys.com/841efdfa0449e604/sa-mp-003.png http://uploadboys.com/af71da07154e8dda/sa-mp-004.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdShf ارسال شده در July 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون میخواستن به من تیکت بدن و من از ماشین پیاده نشدم ایشون 2 تا وانتد دادن تا اینجا درست من اینجا حق تسلیم داشتم و ایشون 1 اخطار دادن و بعد منو کشتن • شاهد ها: _ مدارک : نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alarumwalle ارسال شده در July 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون به خاطر اینکه استعفا داده تمام قوانین رو زیر پا گذشته /ram بی مورد کیل دادن وانتد 6 و دادن وانتد cop attack به جای selfdefense لطفا قبل کیک دادن رسیدگی شه • شاهد ها: _lux_ لیدر محترم fbi • مدرک/عکس یا فیلم:http://s8.picofile.com/file/8332466350/New_folder_3_.rar.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodLike ارسال شده در July 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فهاشی • شاهد ها: مدارک : http://uploadboys.com/feaa4bd11661bb3d/sa-mp-000.png نقل قول 『R』『E』『Z』『A』 No Pain No Gain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodLike ارسال شده در July 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فهاشی • شاهد ها: مدارک :http://uploadboys.com/cf924fa6b8cf1140/sa-mp-001.png نقل قول 『R』『E』『Z』『A』 No Pain No Gain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sauron ارسال شده در July 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2018 @ggreza شکایت شما رد شد، افسر از اقلیت خارج شده است. @ggreza شکایت شما رد شد، افسر از اقلیت خارج شده است. @MmdShf شکایت شما رد شد، افسر از اقلیت خارج شده است. @alarumwalle شکایت شما رد شد، افسر از اقلیت خارج شده است. @rezaomrani شکایت شما در حال بررسی میباشد. نقل قول When enough people make false promises words stop meaning anything Then there is are no more answers Only better & better lies لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sauron ارسال شده در July 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2018 @SaliMaroni شکایت شما در حال بررسی میباشد، و به دلیل اشتباه چشمی به دلیل ندیدن شکایت شما عذرخواهی میکنم. نقل قول When enough people make false promises words stop meaning anything Then there is are no more answers Only better & better lies لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در July 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اشون رنک 1 infernus سوار بودن و بنده سوال کردم دلیلشو و ایشون گفتن بهم ربطی نداره! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.