Flastioss ارسال شده در January 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام اول cuffedمیکنه بعد کیل میکنه همون وانتد کیل • شاهد ها: ندارم چون دم جیل بودم و کسی نبود شاید شاهد اون بالا mobinmn هست • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AspiriN ارسال شده در January 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2021 با سلام، @MoBiNMN شکایت شما پذیرفته شد و افسر مربوطه اخطار اقلیت دریافت کردند. پیروز باشید. با سلام و درود، @kingkongamir1385 شکایت شما پذیرفته گردید و افسر مربوطه اخطار اقلیت دریافت کردند. پیروز باشید. نقل قول این که طرفدار صلحیم دلیل نمیشه جنگیدن بلد نباشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fadaei ارسال شده در January 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: به Wanted Civill تیر اندازی میکنه و شوکر (Tazer) میزنه. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: Click برای شوکر زدن بی دلیل نقل قول از شوکر میتوان بر روی مضنونینی که درجه تحت تعقیب دارند، یا افرادی که درجه تحت تعقیب ندارند (فقط در صورتی که همکاری نکنند یا جان سایر بازیکنان را به خطر بیاندازند) استفاده کرد (به هیچ وجه سوء استفاده نشود) (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) اگر مضنون حق تسلیم ندارد و یا تعداد مضنونین بیشتر از شماست شما میتوانید از شوکر بر روی آنها استفاده کنید (مجازات: Faction Warn) Click برای کیل دادن Wanted Civill نقل قول ????? ?? ? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeR ارسال شده در January 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد کیل بی دلیل • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AspiriN ارسال شده در January 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2021 با سلام، @Fadaei شکایت شما قبول و افسر مربوط اخطار های لازمه را دریافت کردند. با تشکر از گزارش شما. @Posty شکایت شما رد و کار افسر مربوطه صحیح می باشد. پیروز باشید. نقل قول این که طرفدار صلحیم دلیل نمیشه جنگیدن بلد نباشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheHunter ارسال شده در January 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این فرد با 2 اختار به من w3 داد • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: اینم عکس چت ها 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AspiriN ارسال شده در January 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2021 با سلام، @huntermana سیستم اتوماتیک وانتد طوری طراحی شده که تا شما 3 تا اخطار رو نبینید وانتد دریافت نمیکنید، ضمنا مدرک شما کافی نیست. بدرود. نقل قول این که طرفدار صلحیم دلیل نمیشه جنگیدن بلد نباشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNinjas ارسال شده در January 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Be Jaye In Harfa Ro Gunneri Ye Zare Tamrin Konan Behtare • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AspiriN ارسال شده در January 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم، @AmiNinjasشکایت شما به دلیل توهین حساب نشدن حرف افسر مربوطه رد شد. پیروز باشید. 1 نقل قول این که طرفدار صلحیم دلیل نمیشه جنگیدن بلد نباشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در January 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون موقعی که AFK بودم اومدن فوری 3 تا [MS/] دادن بدون 1 ثانیه درنگ بلافاصله وانتد کیل و سپس من رو کیل دادن. • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم:================================================================================================================================================================================================ در 4 ساعت قبل، AliRezaAlpha گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون موقعی که AFK بودم اومدن فوری 3 تا [MS/] دادن بدون 1 ثانیه درنگ بلافاصله وانتد کیل و سپس من رو کیل دادن. • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم:================================================================================================================================================================================================ #شکایت به دلیل وجود مشکل در Time Stamp پس گرفته میشود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AspiriN ارسال شده در January 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2021 با سلام، @AliRezaAlpha شکایت شما به دلیل مشکل داشتن در Time stamp رد شد. پیروز باشید. نقل قول این که طرفدار صلحیم دلیل نمیشه جنگیدن بلد نباشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AspiriN ارسال شده در January 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @mori , شکایت شما به دلایل زیر رد شد: 1- توهین به حساب نیامدن جمله ای که افسر مربوطه فرمودند. 2- مدارک باید توسط خودتان جمع آوری شده باشند. سر بلند باشید. نقل قول این که طرفدار صلحیم دلیل نمیشه جنگیدن بلد نباشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در January 18, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 2 تا اخطار دادن. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: در 2 ساعت قبل، 3ezar گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 2 تا اخطار دادن. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: +پس گرفته شد 1 نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AspiriN ارسال شده در January 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2021 با سلام، @3ezar شکایت شما به علت کافی نبودن مدارک رد گردید، شایان ذکر است سیستم وانتد اتوماتیک می باشد. پیروز باشید. نقل قول این که طرفدار صلحیم دلیل نمیشه جنگیدن بلد نباشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahidShodi ارسال شده در January 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Ms/ بعده Cuff/ • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول عمو بشتنی میدی TINY SAYS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AspiriN ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 با سلام، @GoDWesT شکایت شما قبول و اخطار های لازمه داده شد. نقل قول این که طرفدار صلحیم دلیل نمیشه جنگیدن بلد نباشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SKyAllSKy ارسال شده در January 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:دادن وانتد3برای تیکت سرعت درحالی که سرعتم مجازبوده وسواستفاده از قدرته ادمینش 2بار تی پی و سورف موندن روی ماشینم به اجازه ی خودش درمدت طولانی • شاهد ها:KABUS. • مدرک/عکس یا فیلم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arad ارسال شده در January 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این بازیکن بدون گفتن دلیل لایس رانندگی من را گرفت در صورتی که من تمام قوانین رانندگی را رعایت کرده ام . من از ایشون درخواست مدرک برای گرفتن لایس رانندگی من را می خواهم. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/files/khv3_sp30faae3mbbffgjasddfsqj72ptgi_1_24_2021_8_30_16_pm.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AspiriN ارسال شده در January 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم، @SKyAllSKy شما نه تنها بخاطر سرعت غیر مجاز بلکه بخاطر پرداخت نکردن جریمه نیز مجازات شدید و کار افسر مربوطه صحیح می باشد. پیروز باشید. نقل قول این که طرفدار صلحیم دلیل نمیشه جنگیدن بلد نباشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Flastioss ارسال شده در January 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من 1 وانتتد داشتم بعد یکی منو تیپی کرد با رفیقم رفتیم وسط اقیانوس اقای جیلبریک اومد تو هوا وانتد میده میگم وانتد میدی میگه g نکردی منم میگم قانون جدیده تو هوا جی کنم؟اگر اینجره بدون تست من بیام پی دی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AspiriN ارسال شده در January 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم، @kingkongamir1385 شکایت شما به دلایل زیر رد شد: شما هنگام داشتن وانتد نباید بیشتر از ۱۰۰۰ متر از خشکی دور شوید. مدارک باید توسط خودتان گرفته شده باشد. کار افسر مربوطه صحیح می باشد. پیروز باشید. با سلام، @arad شکایت شما پذیرفته شد و افسر مربوطه یک اخطار اقلیت دریافت کردند. پیروز باشید. نقل قول این که طرفدار صلحیم دلیل نمیشه جنگیدن بلد نباشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScreaM ارسال شده در January 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درخواست مدارک Ignoring Cop, چون پلیر لولش پایینه دلیل نمیشه الکی بهش وانتد بدین! در صورت نیاز به مدارک کامل, به لیدر مربوطه ارسال خواهد شد! • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: امضا متی فاتح ویرایش شده January 26, 2021 توسط socialworker نقل قول Every Thing is Black in My World لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AspiriN ارسال شده در January 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 با سلام، @socialworker شکایت شما پذیرفته شد و افسر مربوطه اخطار اقلیت دریافت کرد. با تشکر. نقل قول این که طرفدار صلحیم دلیل نمیشه جنگیدن بلد نباشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheScofield ارسال شده در January 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بدون هیچ دلیل و مدرکی اومدن به من میگن جناب Baroz و Lice Driver رو Take کردن! ایشون با یک نفر مشکل شخصی داره و فکر میکنه منم همون شخصم و میاد الکی Take میکنه من از ایشون مدرک میخام اگه خلاف قوانین رانندگی عمل کردم. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: Screen Shot نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AspiriN ارسال شده در January 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 با سلام، @Stanley شکایت شما با توجه به مدارک ارسالی از افسر مربوطه رد شد. پیروز باشید نقل قول این که طرفدار صلحیم دلیل نمیشه جنگیدن بلد نباشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.