Fail ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 سلام به همه نظرتون چیه یکسری دستورات که به /Garage و /settings منتقل شدند و دیگه با زدن Command نمیشه اونا رو فعال یا غیر فعال کرد، رو یکاری کنیم که هم به وسیله /settings و /garage کار کنن، هم به وسیله خود CMD مثلاً برای دادن سویچ ماشین هم بشه از /Garage استفاده کرد، هم از /Givekey (player ID) (Car ID) ؟ کلا مثل قبل دیگه.. 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 سلام. (+) برای شما دوست عزیز. +موفق باشید. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 عالی ولی فکر میکنم موسس با این موضوع خیلی موافق نباشه به هر حال از نظر بنده کاربردی و عالیه 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 جوابش رو که میدونی چی میگه باز حالا من برات دوباره میگم: آرساکیا دیگه به سمپ متکی نیست و اصلا از RakSamp و دیگر برنامه ها پشتیبانی نمیکنیم، مجموعه آرساکیا گیم نو آور و فعال صنعت و تکنولوژی بازی آنلاین در خاورمیانه میباشد و برای همین باید با سیستم های جدید ساخته بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rika ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 نظر خوبیه اما چون با این آپشن تازه اضافه شده و جایگزین همین نظریه ک میدین فکر نمیکنم موسس با این نظر موافقت کنند در کل نظر خیلی خوبی بود. 𝑀𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡 𝑀𝑦 𝐵𝑟𝑜𝑠 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 با سلام نظرم ( + ) هستش موفق باشید. جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در October 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 2 ساعت قبل، Blank گفته است: جوابش رو که میدونی چی میگه باز حالا من برات دوباره میگم: آرساکیا دیگه به سمپ متکی نیست و اصلا از RakSamp و دیگر برنامه ها پشتیبانی نمیکنیم، مجموعه آرساکیا گیم نو آور و فعال صنعت و تکنولوژی بازی آنلاین در خاورمیانه میباشد و برای همین باید با سیستم های جدید ساخته بشه درست میگی قطعا همینو میگه ولی خدایی خیلی وقتا با یه cmd خیلی سریع مثلا /tow یا /givekey میکردیم درحال حاضر باز کردن پنجره /g & /pin & /settings با Rakdroid امکان پذیره من فقط بخاطر راحتی و سریع بودن که cmd ها داشتن، ابن موضوع رو مطرح کردم 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در October 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29, 2023 6 ساعت قبل، AmuAmiir گفته است: سریع بودن یاده tow/ به خیر. جلوگیری از پریدن بیمه ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در November 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2023 درود نظر بنده ( + )موفق باشید. • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Inverse ارسال شده در November 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2023 + Nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luigi ارسال شده در November 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2023 + لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 7 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما تکراری است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده