ARAWMIXIA ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام. ماشین من رنگ قرمز داره و این عکس رنگ واقعی ماشین هست . ولی توی اکانت من رنگ ها و tuning ها به شکل و رنگ دیگه ای نمایش داده میشه : دلیل چی هست و برای حلش باید چکار کنیم ؟ - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - - - در ت وضیحات بالا افزوده شد - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): من زمانی که سوار ماشینم بودم ادمین kick ام کرد و بعد از اون ماشین اینطوری شد به هر کس هم این ماشین رو میفروشم بار اول رنگش درسته وقتی شخص از بازی خارج میشه و دوباره برمیگرده کل رنگ ها ی ماشین های دیگه ام حتی براش این رنگی میشه وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 الله اکبر Dark شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 احتمالا بخاطر بازتاب نور نئون شما هستش، اگر دید خودتون رو عوض کنید درست میشه، در صورتی که درست نشد یک بار لانچر رو ببندید و مجدد به سرور برگردید. ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 ماشین اولد هست؟ چون ممکنه قبلا یک باگ هایی بوده زدی رو ماشین و الان اینجور میشه بعد از اپدیت ها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAWMIXIA ارسال شده در November 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2023 (ویرایش شده) در ۱۴۰۲/۸/۶ در 17:50، Farab گفته است: احتمالا بخاطر بازتاب نور نئون شما هستش، اگر دید خودتون رو عوض کنید درست میشه، در صورتی که درست نشد یک بار لانچر رو ببندید و مجدد به سرور برگردید. سلام. همه این موارد تست شده حتی یک بار بازی به صورت کامل حذف و دوباره نصب و لانچر نیز آپدیت هست ولی این مشکل همچنان باقیست ! در ۱۴۰۲/۸/۶ در 21:50، Blank گفته است: ماشین اولد هست؟ چون ممکنه قبلا یک باگ هایی بوده زدی رو ماشین و الان اینجور میشه بعد از اپدیت ها نه new هست و از DS تاز ه خریداری شده ++++++ الان من سایر ماشین های بقیه بازیکن ها هم با انی اکانتم TUNING ماشینشون به صورت ناقص و با همین مشکل دیده میشه برام ویرایش شده November 2, 2023 توسط ARAWMIXIA وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAWMIXIA ارسال شده در November 3, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2023 من متوجه شدم که مشکل از سمت لانچر هست . با هر اکانتی که اولین login لانچر باشه توی سیستم من ماشین به صورت ناقص نشون داده میشه حالا اگر همزمان اکانت دوم رو انلاین کنم که login دوم یا بعدی لانچر باشه این مشکل وجود نداره @Meli @ArSaCiA وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در November 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2023 تو پنل F11 گزینه ImVehFt فعاله؟ 1 .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAWMIXIA ارسال شده در November 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۱۲ در 10:39، iMahDi گفته است: تو پنل F11 گزینه ImVehFt فعاله؟ سلام. بله فعال بود که با خاموش کردنش این مشکل حل شد +. 1 وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در November 21, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۲۵ در 01:41، ARAWMIXIA گفته است: این مشکل حل شد بسته شد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده