ijoker ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 سلام. یه چندتا میم درست کردم گفتم شاید خوشتون بیاد. . . . . . . . . . . . . (اگه خوشتون اومد واکنش نشون بدید) @SuperMaN @Supervisor @Nigga @Farab @Vortlu @Armour @Capsule @Ali @Toofan @Meli @HaTeD @Erfan @AghaSiBiL @SFC @BeYoNDeR @Robert @DrEaMeR @ORTEGA @AmirMahdi @AmirMehdi @RealSlimShady @SlimShady @Blank @TheHeRo @Iranian @MarSeL @Parshan @Rasputin @Rutten @LeytoM @Leyt @SpiCy @AliAgent @TheExpert @Suvastika @Alarm و بقیه دوستان... 2 2 7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 خوب بود نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 عالی بود نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 3 ساعت قبل، MrJoker گفته است: سلام. یه چندتا میم درست کردم گفتم شاید خوشتون بیاد. . . . . . . . . . . . . (اگه خوشتون اومد واکنش نشون بدید) @SuperMaN @Supervisor @Nigga @Farab @Vortlu @Armour @Capsule @Ali @Toofan @Meli @HaTeD @Erfan @AghaSiBiL @SFC @BeYoNDeR @Robert @DrEaMeR @ORTEGA @AmirMahdi @AmirMehdi @RealSlimShady @SlimShady @Blank @TheHeRo @Iranian @MarSeL @Parshan @Rasputin @Rutten @LeytoM @Leyt @SpiCy @AliAgent @TheExpert @Suvastika @Alarm و بقیه دوستان... عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 عالی بعدا باز تاپیک بزن و میم های بیشتری بزار نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MitNick ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 7 ساعت قبل، MrJoker گفته است: سلام. یه چندتا میم درست کردم گفتم شاید خوشتون بیاد. . . . . . . . . . . . . (اگه خوشتون اومد واکنش نشون بدید) @SuperMaN @Supervisor @Nigga @Farab @Vortlu @Armour @Capsule @Ali @Toofan @Meli @HaTeD @Erfan @AghaSiBiL @SFC @BeYoNDeR @Robert @DrEaMeR @ORTEGA @AmirMahdi @AmirMehdi @RealSlimShady @SlimShady @Blank @TheHeRo @Iranian @MarSeL @Parshan @Rasputin @Rutten @LeytoM @Leyt @SpiCy @AliAgent @TheExpert @Suvastika @Alarm و بقیه دوستان... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در October 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 9 ساعت قبل، Vortlu گفته است: خوب بود ممنون 9 ساعت قبل، Robert گفته است: عالی بود 8 ساعت قبل، Armour گفته است: عالی 7 ساعت قبل، BeyadAmu گفته است: عالی 5 ساعت قبل، Nigga گفته است: عالی بعدا باز تاپیک بزن و میم های بیشتری بزار حتما دمت گرم 3 ساعت قبل، Farab گفته است: ؟؟ 2 ساعت قبل، iliaaooopozad0AZ گفته است: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 آقا عالی نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 13 ساعت قبل، MrJoker گفته است: مخصوصا اگه اینفرنوس 4.3M گذاشته باشه 13 ساعت قبل، MrJoker گفته است: من موقع رد شدن از تراکر میندازم تو جاده خاکی اتفاقا یبارم رفتم تو جاده خاکی یه تراکر سمج هم دنبالم اومد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در October 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 ۱ ساعت قبل، KhodeNaji گفته است: مخصوصا اگه اینفرنوس 4.3M گذاشته باشه من موقع رد شدن از تراکر میندازم تو جاده خاکی اتفاقا یبارم رفتم تو جاده خاکی یه تراکر سمج هم دنبالم اومد من یه بار اومدم از جاده خاکی برم افتادم تو آب قشنگ پول بیمه رو دست ما گذاشتن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در October 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 2 ساعت قبل، Godmoji گفته است: آقا عالی داش قربونت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 @Nigga خوشگلو جوکر سوتونم عالیه کارت فقط یکم بیشتر بساز نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 Trucker رو خوب اومدییی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 به نظر من تو میم Trucker نباید دنده عقب گرفت.. باید آیت الکرسی رو یه دور با صوت خوند و دید که چی میشه .. تو میم دوم هم برا من معمولا ابن اتفاق میوفته که زنگ میزنم، میبینم طرف تلفنش اشغاله یعنی سرعتی که دوستان در تایپ کردن دارن، مرحوم میگم میگ نداشت.. نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 54 دقیقه قبل، Alarm گفته است: @Nigga خوشگلو جوکر سوتونم عالیه کارت فقط یکم بیشتر بساز نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajAIi ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.