XFaCToR ارسال شده در October 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: رنت قایق Fee 300$ روش زده ولی وقتی رنت میکنی قایقی رو 30$ به بیز اضافه میشه. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): فکر کنم 0 جا افتاده از 30$ به 300$ تغییر بدین 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در October 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2023 فکر نکنم Fee به Biz Paycheck ربطی داشته باشه نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XFaCToR ارسال شده در October 24, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2023 300$ازمون بگیره 30$ به بیز اضافه بشه دیگه واقعا بیز های رنت بی ارزش میشن مخصوصا بیز های رنت ماشین و قایق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در October 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2023 باگ که هست اما الان علی اساسین میاد میگه قابلیت ۹ درصد مالیات میاد روش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در October 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2023 16 دقیقه قبل، Blank گفته است: باگ که هست اما الان علی اساسین میاد میگه قابلیت ۹ درصد مالیات میاد روش علی : قابلیته.(جنبه شوخی داره) نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAWMIXIA ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۲ در 11:04، XFaCToR گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: رنت قایق Fee 300$ روش زده ولی وقتی رنت میکنی قایقی رو 30$ به بیز اضافه میشه. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): فکر کنم 0 جا افتاده از 30$ به 300$ تغییر بدین اینو باید بگیم مچ گیری اختلاس گر تا باگ .... #جرررررررررررررررررررررررررررررررررررررر نقل قول وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در October 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۴ در 09:37، Vortlu گفته است: علی : قابلیته.(جنبه شوخی داره) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XFaCToR ارسال شده در October 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2023 @Toofan, @Ali, واقعا ظلمه 10درصد بخواد بره داخل بیز شما کل بیز های سرور جوری طراحی کردین کل قیمت هاش میرن داخل بیز ولی 4تا بیز رنت توی سرور هست که استفاده زیادی ازش نمیشه مخصوصا رنت قایق که بعد از اپدیت(اضافه شدن قایق برای اقلیت معلم ) دیگه درآمد زیادی نداره اگه این درست بشه خیلی بهتره. چون وسیله نقلیس و قیمتش باید خیلی فرق داشته باشه هم باید زیاد تر باشه و هم نباید 10درصد بیاد داخل بیز باید 100درصدش بیاد چرا که دلیلی نداره بخواد کم تر بیاد 30$ برای یک قایق؟ ماشین؟ موتور؟ هات داگ گرون تر در میاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terible ارسال شده در November 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2023 پس بخوای prods بدی به این بیز ها، قیمتش از کارمزد بیز بشتر در میاد نقل قول اولویت اول زندگیت خودتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در November 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2023 باگ نیست مثل رنت موتور هست Faggio با Nrg-500 قیمت رنت فرق داره نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XFaCToR ارسال شده در November 3, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۱۱ در 14:13، Omid گفته است: باگ نیست مثل رنت موتور هست Faggio با Nrg-500 قیمت رنت فرق داره من نگفتم قیمت فرق میکنه قیمت کل قایق ها 300$ هست ولی رنت میکنی 30$ دلار گیر صاحب بیز میاد حالا چه رنت موتور چه ماشین چه قایق شما بیز سوپرمارکت وقتی واردش میشی وقتی از داخلش خرید میکنی همون قیمتشون میره تو بیز در ۱۴۰۲/۸/۱۱ در 12:55، Terible گفته است: پس بخوای prods بدی به این بیز ها، قیمتش از کارمزد بیز بشتر در میاد دقیقا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در November 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2023 17 ساعت قبل، XFaCToR گفته است: من نگفتم قیمت فرق میکنه قیمت کل قایق ها 300$ هست ولی رنت میکنی 30$ دلار گیر صاحب بیز میاد حالا چه رنت موتور چه ماشین چه قایق شما بیز سوپرمارکت وقتی واردش میشی وقتی از داخلش خرید میکنی همون قیمتشون میره تو بیز دقیقا اهاا من بد متوجه شدم عب نداره علی جان با ضرر به شما پرداخت میکنه نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XFaCToR ارسال شده در November 4, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2023 48 دقیقه قبل، Omid گفته است: اهاا من بد متوجه شدم عب نداره علی جان با ضرر به شما پرداخت میکنه صد در صد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XFaCToR ارسال شده در November 5, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2023 @Ali, @WhiteCollar, @Toofan, @Mohny نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 7 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. جهت بررسی منتقل شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.