SeniorBlack ارسال شده در October 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2023 با سلام و عرض ادب خدمت اعضای پرتلاش ارساکیا گیم. من درخواست دارم ماشین های ایرانی و یا خارجی بیشتری به بازی اضافه کنید مانند Bmw و... و موتور های جدیدی به بازی اضافه کنید با تشکر از زحمات شما. Just nothing.... ?? ????: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در October 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2023 25 دقیقه قبل، SeniorBlack گفته است: با سلام و عرض ادب خدمت اعضای پرتلاش ارساکیا گیم. من درخواست دارم ماشین های ایرانی و یا خارجی بیشتری به بازی اضافه کنید مانند Bmw و... و موتور های جدیدی به بازی اضافه کنید با تشکر از زحمات شما. در AG:SAMP کامل تر و بهینه تر انجام خواهد شد. +بسته شد. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در October 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2023 در مورد ماشین ها و موتور های جدید در آینده تصمیماتی هست که انجام می شود اما راجب ماشین های ایرانی نمی توانیم نظر مثبتی بدیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در October 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2023 ایرانی نمیارن سید ولی خب یه چی میارن شبیه ایرانیا باشه 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در October 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2023 با سلام @SeniorBlack عزیز نظر من ✓ میباشد 9 ساعت قبل، SeniorBlack گفته است: من درخواست دارم ماشین های ایرانی و یا خارجی بیشتری به بازی اضافه کنید مانند Bmw و... و موتور های جدیدی به بازی اضافه کنید در مورد BMW و موتور های جدید مثل NRG-900 که در استوری مود وجود داشت مثبت است. با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luigi ارسال شده در October 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2023 بشدت منفی برای ماشین های ایرانی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در October 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۱ در 21:49، SeniorBlack گفته است: با سلام و عرض ادب خدمت اعضای پرتلاش ارساکیا گیم. من درخواست دارم ماشین های ایرانی و یا خارجی بیشتری به بازی اضافه کنید مانند Bmw و... و موتور های جدیدی به بازی اضافه کنید با تشکر از زحمات شما. با اومدن AG:SAMP ماشین های جدید هم اضافه میشه Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 7 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما تکراری است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده