0STAD ارسال شده در October 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2023 با سلام به نظر من بهتره یه قابلتی به فروم اضافه بشه که بشه باهاش تاپیک هایی که تا الان توی فروم زدیم رو ببینیم حالا چه زمانی کاربرد داره؟؟؟ برای مثال من دو سال قبل تو فروم و تو بخش پیشنهاد ها و انتقاد ها تاپیکی زدم و حالا بعد از دو سال که اومدم فروم میخوام ببینم که آیا اون تاپیک من قبول شده یا نه یا اصلا چه بازخورد هایی داشته تا به الان یا اصلا دلم میخواد ببینم که تو این سه چهار سالی که عضو فروم هستم چه تاپیک هایی را در چه بخش هایی زدم؟ نحوه استفادش در فروم به چه شکلی هست؟؟ به دو روش: 1. توی بخش اکانت یه گزینه ای بیاد به نام "تاپیک های من" و وقتی اون پنجره باز میشه یه لیست از قسمت هایی که میشه اونجا تاپیک زد رو بیاره و من به طور مثال قسمت "گزارش باگ" رو انتخاب میکنم و یه پنجره ای باز میشه و لیست تاپیک های من توی قسمت گزارش باگ برام میاد. 2. هر بخشی که تو فروم باز میکنم بالاش یه "گزینه تاپیک های من" بیاد مثال: من میرم به بخش "فعالیت های طنز" و اون بالا یه گزینه ای به نام "تاپیک های من" باشه که وقتی اون رو باز میکنم تمام تاپیک های من در بخش فعالیت های طنز برام میاد. منتظر نظراتتون هســــــتم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در October 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2023 درود. (+) برای شما. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 6 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 6 (ویرایش شده) درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. این مورد هم اکنون از طریق " نمایه > فعالیت های من " امکان پذیر است. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. ویرایش شده March 6 توسط Mohny COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده