RedDragon ارسال شده در October 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون از من پرسیدن در تست که یک نیوز رو میزنن من بگم درسته یا نه اما ایشون اسم ماشینی رو اوردن که نداریم و موارد تست حفظ کردن اسم ماشین ها نیست و ایشون به من گفتن مجازات مشت زدن در باس اونت باره دوم من گفتم وارن اما ایشون یا سوال دیگه هم پرسیدن اما اونو حساب نکردن گفتن برای بار سوم • مدارک (فیلم یا عکس): :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
50CENT ارسال شده در October 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 @HaMiDGamer با سلام خدمت شاکی محترم توی اسکرین شات اول خودتون معلومه که من گفتم برای بار سوم که شما جواب اشتباه رو دادید و باز تاکید کردم که بار سوم رو بگید در مورد شکایت دومتون اگه یه سر به Dealership بزنید متوجه میشید که همچین ماشینی وجود داره موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در October 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2023 (ویرایش شده) در شکایت دوم منظورم اینه ایشون ۲ سوال پرسید اما بعدش بجای اینکه بره سوال ۵ رفت سوال ۴ @iSina شما مجاز به ایجاد مزاحمت در Boss Event برای دیگران نیستید (برای مثال از قصد جلوی کسی رفتن یا مُشت زدن به دیگران): - مجازات بار اول: Kick - مجازات بار دوم: Warn - مجازات بار سوم: 7 روز محرومیت بنده به شما جواب درست دادم. ویرایش شده October 17, 2023 توسط HaMiDGamer :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در October 18, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2023 18 ساعت قبل، HaMiDGamer گفته است: عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون از من پرسیدن در تست که یک نیوز رو میزنن من بگم درسته یا نه اما ایشون اسم ماشینی رو اوردن که نداریم و موارد تست حفظ کردن اسم ماشین ها نیست و ایشون به من گفتن مجازات مشت زدن در باس اونت باره دوم من گفتم وارن اما ایشون یا سوال دیگه هم پرسیدن اما اونو حساب نکردن گفتن برای بار سوم • مدارک (فیلم یا عکس): پس میگیرم اشتباه از بنده بود. :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در October 18, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2023 3 ساعت قبل، HaMiDGamer گفته است: پس میگیرم اشتباه از بنده بود. +موفق باشید. +بسته شد! پ.ن: لطفا برای شکایت کردن خود دقت لازمه را داشته باشید و قوانین را مطالعه کنید سپس اِقدام به شکایت کنید. ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده