KiNgSiNa ارسال شده در October 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: در صورت شکایت بی مورد و الکی مجازات خواهید شد. (بین 5 تا 30 روز محرومیت),بازیکن S3mtex برای باره دوم هست که اینکارو انجام میدهد،و درخواست و تقاضا دارم بیشتر از دفعه قبل محروم شود،با تشکر. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در October 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2023 با سلام خدمت پاسخگو شکایت اول از همه بگم شکایت هام بی مورد نبوده و از هر 10 تا شکایت حداقل 7تا قبول شدند بسیاری از لینک شکایت هایی که شما گذاشتید تقریبا 40 درصد شکایتی هست که قبلا براش مجازات شدم میتونید UCP چک کنید 2 چندین مورد شکایت بنده هم سر 2 گانگی جواب ادمین ها بوده ولی به هر حال لینک شکایت های قبول شده رو میزارم و توضیحات بیشتر برای مسول های شکایت داده میشه نمونه ای از شکایت های قبول شده : 2 عدد شکایت قبول شده تو یک پست شکایت در مورد ماهان در اینجا رد شد اما در شکایت از لیدر قبول شد این شکایت رد شده اما با پیگیری های بنده شکایت قبول شده و منتظر درست کردن جواب لیدر محترم هستم و در قبال بازیکن [Senator] هم شکایت قبول میشه ادامه بدیم مقداری از شکایت قبول شده 50/50 به هر حال مدارک بیشتر برای مسول فرستاده میشه ۱ ساعت قبل، KiNgSiNa گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: در صورت شکایت بی مورد و الکی مجازات خواهید شد. (بین 5 تا 30 روز محرومیت),بازیکن S3mtex برای باره دوم هست که اینکارو انجام میدهد،و درخواست و تقاضا دارم بیشتر از دفعه قبل محروم شود،با تشکر. • مدارک (فیلم یا عکس): و اینکه اگر نگاهی به این تاپیک بندازید میبینید هم بنده قبلا مجازات شدم و بلکه 80 درصد شکایت های رد شده برا اون شکایت هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DajAli ارسال شده در October 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2023 با سلام خدمت شاکی محترم @KiNgSiNa شکایت شما رد شددلیل : شکایت هایی که در مدارک ذکر کردید، قبلا باعث مجازات شدنه بازیکن @Semtex شده است.بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده