Miladzamani ارسال شده در October 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2023 میرسیم به مطلب ۳ ما میتونیم با اضافه کردن ۳ (کلن مادر) از بعقیه شهر های بازی بهترین استفاده رو کنیم هالا چرا ۳ : الا براتون توضیح میدم چون در بازی GTA ۳ شهر بزرگ به نام : ۱ : لوس سانتوس ۲ : سن فیرو ۳ : لاس ونتوراس داریم میتونم در هر شهر ۱ کلن مادر قرار دهیم و که با وجود بودن کلن های کنونی بازی کلن مادر در راس این کلن ها قرار میگیره که این کار باعث : شلوغ شدن سرور دعوت بازیکنان جدید متهد شدن بازیکنان هر شهر جنگ های میان شهری و یا دوعل در مکان معین تشویق بازیکنان برای بازی کردن و رسیدن به کلن مادر استفاده از ۲ شهر خالی و بیزینس های موجود در انها و خرید و فروش giftcard برای بدست اوردن cash که صاحب خانه های خالی شهر شوند استفاده از ......... امیدوارم از مطالب ارسالی بنده خوشتون اومده باشه تا من هم مطالب جدیدی براتون ارسال کنم که باعث خوشنودی بازیکنان و همگان باشه ایدی بازی بنده miladzamani کوچک ترین عضو بازی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Miladzamani ارسال شده در October 14, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2023 2 دقیقه قبل، Miladzamani گفته است: میرسیم به مطلب ۳ ما میتونیم با اضافه کردن ۳ (کلن مادر) از بعقیه شهر های بازی بهترین استفاده رو کنیم هالا چرا ۳ : الا براتون توضیح میدم چون در بازی GTA ۳ شهر بزرگ به نام : ۱ : لوس سانتوس ۲ : سن فیرو ۳ : لاس ونتوراس داریم میتونم در هر شهر ۱ کلن مادر قرار دهیم و که با وجود بودن کلن های کنونی بازی کلن مادر در راس این کلن ها قرار میگیره که این کار باعث : شلوغ شدن سرور دعوت بازیکنان جدید متهد شدن بازیکنان هر شهر جنگ های میان شهری و یا دوعل در مکان معین تشویق بازیکنان برای بازی کردن و رسیدن به کلن مادر استفاده از ۲ شهر خالی و بیزینس های موجود در انها و خرید و فروش giftcard برای بدست اوردن cash که صاحب خانه های خالی شهر شوند استفاده از ......... امیدوارم از مطالب ارسالی بنده خوشتون اومده باشه تا من هم مطالب جدیدی براتون ارسال کنم که باعث خوشنودی بازیکنان و همگان باشه ایدی بازی بنده miladzamani کوچک ترین عضو بازی @Ali لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در October 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2023 درود در آینده تغیراتی در سیستم کلن به وجود خواهد آمد اگر منظور شما از کلن این چیزی باشد که بنده فکر می کنم. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 6 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 6 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده