BoRoSLE ارسال شده در October 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2023 سلام من Mahdi91 هستم تو این چند مدت خیلی توهین به من شده خب مثلا تو که داری توهین میکنی حدفت چیه میخوای منو بچه نشون بدی؟ از این آدما زیاد تو ارساکیا دیدم هی میگن این بچس عقل و شعور نداره انگار فقط خودشون بزرگن خب چی بگم الان دیگه خودتون ادامش بدین مثلا الان ابرو برامون مونده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTTio ارسال شده در October 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2023 به حدفشون{هدف} رسیدن نقل قول _____________________________________________________________________________________ نت هاے سمـ؋ـونے انقلاب رگبار گلولـہ هاے ماست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در October 6, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2023 Get a job lil nigga نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در October 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2023 برادر مشکلت رو قشنگ و منطقی مطرح کن من کمکت میکنم والا ماهمه از نظر بقیه تعریف نمیشیم اما برای خانواده همیشه مثل یه بچه میمونیم. بعد اینکه شما یه مدت خیلی از لحاظ عقیدتی (نمیگم مذهبی چون این تعریفش متفاوته) خیلی به سرور فشار آوردی همین باعث شد یکم تنش به وجود بیاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
950 ارسال شده در October 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2023 اگه بخوای به حرفهای مردم گوش بدی اصلاً نمیتونی زندگی کنی. حرف هیچکی مهم نیست و هیچکسی دلش برات نمیسوزه. البته بعضیها استثنا هستن. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در October 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2023 هعی داداش. اهمیت نده بهشون در 10 ساعت قبل، ShirDal گفته است: به حدفشون{هدف} رسیدن اینطور آدما زیادن خلاصه دنبال دیده شدنن نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در October 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2023 کمبود توجه داری کسکم؟ نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در October 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2023 حاجی جان بزار حداقل تو این گیم خوش باشیم مذهب و سیاست کوفت زهر و مار قاطی این بازی نکن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در October 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2023 سلام دختری؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BoRoSLE ارسال شده در October 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۱۵ در 07:33، Name گفته است: حاجی جان بزار حداقل تو این گیم خوش باشیم مذهب و سیاست کوفت زهر و مار قاطی این بازی نکن من قاطی کردم این چیزارو؟؟؟؟ ما عکس رهبر گذاشتیم همه شروع کردن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در October 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۱۴ در 08:33، BoRoSLE گفته است: سلام من Mahdi91 هستم تو این چند مدت خیلی توهین به من شده خب مثلا تو که داری توهین میکنی حدفت چیه میخوای منو بچه نشون بدی؟ از این آدما زیاد تو ارساکیا دیدم هی میگن این بچس عقل و شعور نداره انگار فقط خودشون بزرگن خب چی بگم الان دیگه خودتون ادامش بدین مثلا الان ابرو برامون مونده اتفاقا باید ازشون تشکر کنی که میخوان از چاهی که افتادی توش درت بیارن. خودت به عینه داری میگی سن زیادی نداری و تفکر خامی داری... یه توصیه هم کنم بهت، هیچ موقع از کسی یا چیزی که، ذات واقعیش رو نمیشناسی، طرفداری نکن و تعصب بیجا نداشته باش. مطمئن باش دیر یا زود نظرت نسبت به همونا عوض میشه. 3 نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BoRoSLE ارسال شده در October 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۱۷ در 10:20، Supervisor گفته است: اتفاقا باید ازشون تشکر کنی که میخوان از چاهی که افتادی توش درت بیارن. خودت به عینه داری میگی سن زیادی نداری و تفکر خامی داری... یه توصیه هم کنم بهت، هیچ موقع از کسی یا چیزی که، ذات واقعیش رو نمیشناسی، طرفداری نکن و تعصب بیجا نداشته باش. مطمئن باش دیر یا زود نظرت نسبت به همونا عوض میشه. از کسایی که به من فحش میدن تشکر کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 11 دقیقه قبل، BoRoSLE گفته است: از کسایی که به من فحش میدن تشکر کنم؟ تو اصلا به بقیه چیکار داری اگه به یک باوری رسیدی بهش عمل کن بقیه برات مهم نباشن اگر در آینده خودت به این نتیجه رسیدی که راه و روشت اشتباه بوده عوضش کن ولی با حرفای بقیه از آرمان های خودت کوتاه نیا 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۱۴ در 08:33، BoRoSLE گفته است: سلام من Mahdi91 هستم تو این چند مدت خیلی توهین به من شده خب مثلا تو که داری توهین میکنی حدفت چیه میخوای منو بچه نشون بدی؟ از این آدما زیاد تو ارساکیا دیدم هی میگن این بچس عقل و شعور نداره انگار فقط خودشون بزرگن خب چی بگم الان دیگه خودتون ادامش بدین مثلا الان ابرو برامون مونده باید بگم که خودت میگی ک سنت زیاد نی و شما تعصب دارید من بچم اصلا داستان اینکه بهت میگن بچه رو هم بزاریم کنار شما داری گیم، دین و مذهب و سیاست رو قاطی میکنی ک درست نیس پس در این مورد حق دارن با اعتقادات و ... بقیه و شما هم کار ندارم و احترام میزارم در ۱۴۰۲/۷/۱۷ در 06:45، BoRoSLE گفته است: من قاطی کردم این چیزارو؟؟؟؟ ما عکس رهبر گذاشتیم همه شروع کردن بله عزیزم قاطی کردی خیلی زیادم قاطی کردی تعصب بی خودم نداشته باش روی هر چیزی نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arminvhz ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۱۴ در 08:33، BoRoSLE گفته است: سلام من Mahdi91 هستم تو این چند مدت خیلی توهین به من شده خب مثلا تو که داری توهین میکنی حدفت چیه میخوای منو بچه نشون بدی؟ از این آدما زیاد تو ارساکیا دیدم هی میگن این بچس عقل و شعور نداره انگار فقط خودشون بزرگن خب چی بگم الان دیگه خودتون ادامش بدین مثلا الان ابرو برامون مونده تا وقتی اعتقاداتت پیش خودت باشه و بحث سیاسی تو گیم نکنی بهت قول میدم کسی کاری به کارت نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.