Supervisor ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: زمانی که گواهینامه رانندگی نداریم و سوار RC Bandit میشیم، سرور کیک میکنه! قاعدتا باید یکی از موارد زیر جایگزینش بشه: 1- کلا RC Bandit + RC Goblin نیازی به لایسنس Fly و Drive نداشته باشه. منطقی نگاه کنیم این وسایل کنترلی هستن و لزومی به داشتن گواهینامه داشته نداشته باشه. مثل Bike 2- اگر هم ضرورتی در داشتن گواهینامه باشه، ارور بده موقع روشن کردن وسیله نقلیه و Kick نده از سرور. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): Exam.mp4 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): تو ویدیو مشخصه نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 سلام ، اقا این هم هست که موقعی در ماشین Lock باشه و G کنی سوار میشه ولی Close Server میده ، لطفاً اینو هم فیکس کنین نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2023 در 13 ساعت قبل، Nikotin گفته است: سلام ، اقا این هم هست که موقعی در ماشین Lock باشه و G کنی سوار میشه ولی Close Server میده ، لطفاً اینو هم فیکس کنین فکر نکنم بشه فیکسش کرد، باگ بازی...؟ نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2023 در 13 دقیقه قبل، Farab گفته است: فکر نکنم بشه فیکسش کرد، باگ بازی...؟ خیلی وقت نیست اینطوری میش نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2023 در 8 ساعت قبل، Nikotin گفته است: خیلی وقت نیست اینطوری میش خیلی وقت هست اینطوری میشه، شما بهش برنخوردی، در اصل اینی که شما گفتید باگ بوده و فیکس شده ی یک باگ به این صورت دراومده! با محدودیت های سمپ تا حدی میشه باگ هارو فیکس کرد. 1 نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در October 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2023 یک باگ دیگه هم تو EXAM هست حال ندارم تاپیک بزنم به گفته ی CP آخر تست میگه با دنده عقب برو پارک کن در صورتی که با جلو هم بری پارک کنی لایسنس میگیری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در October 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2023 در 29 دقیقه قبل، Blank گفته است: یک باگ دیگه هم تو EXAM هست حال ندارم تاپیک بزنم به گفته ی CP آخر تست میگه با دنده عقب برو پارک کن در صورتی که با جلو هم بری پارک کنی لایسنس میگیری فکر میکردم فقط منم از بغل میرم تو Cp نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AghaSiBiL ارسال شده در October 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2023 + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در December 2, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2023 (ویرایش شده) با سلام. آیا باگ مربوطه همچنان وجود دارد؟ به نظر نباید بتوانید اصلا دیگر سوار وسیله نقلیه مربوطه شوید. ویرایش شده December 2, 2023 توسط WhiteCollar نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در December 3, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2023 سلام، باید صبر کنم تا لایسنس درایو تموم شه و بعد امتحان کنم نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در December 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2023 در ۱۴۰۲/۷/۱۵ در 18:09، Blank گفته است: یک باگ دیگه هم تو EXAM هست حال ندارم تاپیک بزنم به گفته ی CP آخر تست میگه با دنده عقب برو پارک کن در صورتی که با جلو هم بری پارک کنی لایسنس میگیری خیر باگ نیست در تاپیکی @Toofan اشاره کردند که باگ نیست و قبلا چک میکردن که حتما دنده عقب برید اما به دلایلی این مورد برداشته شده نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 4, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2023 @Supervisor با سلام و درود مورد گزارش شده برطرف شد وسایل نقلیه RC نیازی به هیچگونه گواهی نامه ای ندارند + انتقال یافت 196dc702962b3f7562068805484b19e6fe2cd84c نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در December 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2023 @Toofan @Mohny متاسفانه این باگ هنوز فیکس نشده! نقل قول نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 @Supervisor نام حساب کاربری خود را برای دریافت جایزه ارسال کنید و آیا مورد گزارش شده برطرف شده؟ نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.