EpiRuS ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان ، محترم ، روابط عمومی بالا ، شوخ طبع ، فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ اگه وقت داشته باشم +۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به تجربه کاپ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به این اقلیت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ + ۹۱ نقل قول 𝒆𝒗𝒆𝒓𝒚𝒐𝒏𝒆 𝒊𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒂𝒓𝒄𝒉𝒊𝒕𝒆𝒄𝒕 𝒐𝒇 𝒉𝒊𝒔 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒆𝒔𝒕𝒊𝒏𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش قوی خفن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19:00-20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): خیلی دوسش دارم و قبلا توش بودمو تجربه ی کافیو دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قویم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 50 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Therock ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مغرور جدی در کار یکمی سخت کوش ام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: 12:00 - 16:00 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):دوست دارم و علاقه دارم به این اقلیت خیلی خوبه بنظرم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوبی دارع بنظرم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ + ۱۰ نقل قول مهم نیس چقد بالایی مهم اینه اون بالا عقابی یا لاشخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rutten ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال - مهربان - مودب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 17:00 و 00:00 تا 02:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: رنک 4 گرفتم و خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون شروع کردنو همیشه دوست دارم و همیشه تا تهش میرم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +4 بار نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • •• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoLoNeL ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد جواد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب اروم گیمر مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: 80FP شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشنو خیلی دوست دارم و میخواهم از این فکشن کسب درآمد کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه مند هستم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول 𝑵𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒈𝒊𝒗𝒆 𝒖𝒑, 𝒈𝒓𝒆𝒂𝒕 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒕𝒂𝒌𝒆 𝒕𝒊𝒎𝒆 ❤ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Iranian ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: محمدحسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب اروم، صبور، با پشتکار و پرتلاش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ از 1 الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 الی 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: وجود تناقص بین قوانین انجمن و آپدیت داخل سرور • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیادی دارم بهش و تجربه موفقی هم داشتم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به خاطر تجربه و فعالیتهای اقلیتیش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 5 بار 2 نقل قول اگر در مقابلِ دین ما بِایستند، ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد، و تا نابودی کامل آنها، از پای نخواهیم نِشَست. وَالسَّلام روح الله الموسوی الخمینی ƝƲMƁЄƦ ƠƝЄ ƑƛMƖԼƳ OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZakharAsli ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 24 • اسم واقعی: مبین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: سخت کوش ، باتجربه ، پرتلاش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1:30 الی 3:00 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 الی 1:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدر بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و مقابله با افرادی که لاین مخالف میروند • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم در این اقلیت باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار 2 نقل قول وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با ادما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بامرام ، صبور ، فعال ، با شخصیت ، پر فهم، و گاهی اوقات خشمگین. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 23:00 - 12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در همین فکشن بودم و متاسفانه تعلیق شدم و از فکشن اخراج شد. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):میخواهم به خاطرات قبلی با رفقای که در این فکشن هستند خاطره سازی کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تجربه در این فکشن را دارم و در آن مهارت به خصوصی دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 19 بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TAHATYLER ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش با ادب مهربان صبور عاشق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون قبلا در این فکشن بودم و راضی بودم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون عاشقشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KomanD0 ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر محمد. • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شاد، صبور، فعال، گانر. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 16:00 تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون علاقه ای نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای اینکه علاقه مند هستم به این فکشن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون حقوق مناسبی دارد. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6بار. نقل قول My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProGrammer ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: صدرا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش قلب باوفا ساکت دوست داشتنی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بین 15:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نمیدونم چرا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): خوبه دوستش دارم اوکیه عالیه علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ حقوق خوب پول لازمم پوله خوبی میده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JinX ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 (ویرایش شده) با سلام خدمتِ متقاضیان Police Department درخواست های شما به شرح ذیل میباشد: بازیکن عزیز FrankCastle، با درخواست عضویت شما مخالفت شد | دلیل: رنک 2 دسته متوسط شما تقلبی می باشد. بازیکن عزیز stern، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 53 بازیکن عزیز RyzenBoT، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 91 بازیکن عزیز PaKaR، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 96 بازیکن عزیز EverBoy، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 86 بازیکن عزیز ThunderstorM، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 42 بازیکن عزیز RedDragon، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 24 بازیکن عزیز Evil_Fader، با درخواست عضویت شما مخالفت شد | دلیل: شما فرم عضویت را به درستی پر نکرده اید. بازیکن عزیز Kimiyagar، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 116 بازیکن عزیز Penetrating، با درخواست عضویت شما مخالفت شد | دلیل: شما فرم عضویت را به درستی پر نکرده اید. بازیکن عزیز Verstappen، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 125 بازیکن عزیز Abolfaazl، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 27 بازیکن عزیز cop_detective، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 22 بازیکن عزیز Ariiya، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 37 بازیکن عزیز GodOfGamers، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 139 بازیکن عزیز Taaha، با درخواست عضویت شما مخالفت شد | دلیل: شما رنک 2 دستۀ ملایم و متوسط را ندارید. بازیکن عزیز Woody، با درخواست عضویت شما مخالفت شد | دلیل: سطح مهارت کارآگاهی شما 5 نمی باشد. بازیکن عزیز Operation، با درخواست عضویت شما مخالفت شد | دلیل: شما رنک 2 دستۀ ملایم و متوسط را ندارید. بازیکن عزیز SilentStalker، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 5 بازیکن عزیز Tahaw، با درخواست عضویت شما مخالفت شد | دلیل: شما فرم عضویت را به درستی پر نکرده اید. بازیکن عزیز Rutten، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 34 بازیکن عزیز Kimiyagar، با درخواست عضویت شما مخالفت شد | دلیل: شما یکبار درخواست ارسال کردید. بازیکن عزیز iranian، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 31 بازیکن عزیز Shah، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 42 بازیکن عزیز HeMoSo، با درخواست عضویت شما مخالفت شد | دلیل: شما دارای تنبیه اَقلیت می باشید. بازیکن عزیز TAHATYLER، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 47 بازیکن عزیز Komando، با درخواست عضویت شما موافقت شد | ساعات بازی کرده در این ماه : 48 بازیکن عزیز Sadra، با درخواست عضویت شما مخالفت شد | دلیل: شما دیر درخواست گذاشته اید. اولویت ها به شرح ذیل میباشد: 1- GodOfGamers 2- Verstappen 3- Kimiyagar 4- PaKaR 5- RyzenBoT 6- EverBoy 7- stern 8- Komando 9- TAHATYLER 10- ThunderstorM 11- Shah 12- Ariiya 13- Rutten 14- iranian 15- Abolfaazl 16- RedDragon 17- cop_detective 18- SilentStalker هرگونه تماس یا درخواست برای گرفتن تست از لیدر یا ساب لیدر باعث رد شدن درخواست عضویت شما خواهد شد. ویرایش شده October 21 توسط JinX نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ « Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн » لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
12Meikel12 ارسال شده در October 25 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور،خوش اخلاق،مهربون،خوش قول،پایبند به وظیفه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 تا 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به این فکشن علاقه مندم و میخواهم به این فکشن کمک کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون در این زمینه حس میکنم حرفه کاملی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۷ ویرایش شده October 25 توسط 12Meikel12 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JinX ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 با سلام خدمت علاقه مندان اقلیت Police Department به اطلاع میرسانم در حال حاضر اقلیت Police Department تکمیل ظرفیت شده است و تا اطلاع ثانوی پذیرای درخواست شما عزیزان نیست. تمامی درخواست های قبل و بعد این پست تا اطلاع بعدی نادیده گرفته می شود، با تشکر. نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ « Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн » لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JinX ارسال شده در جمعه در 18:56 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:56 با سلام خدمت علاقه مندان اقلیت Police Department به اطلاع می رسانیم که اقلیت عضو فعال و واجده شرایط می پذیرد. پست های قبل این پست نادیده گرفته می شود. نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ « Oυя ωιηgѕ αяє ωσυη∂є∂, вυт ωє ƒℓу нιgн » لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROKY ارسال شده در جمعه در 18:57 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:57 •عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهیار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان دلسوز خوش اخلاق بخشنده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6+ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 6:00 صبح • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون که فکشن خوبیه و از این فکشن خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول 🇦 🇷 🇲 🇴 🇷 🇹 🇪 🇦 🇲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArShiYaA ارسال شده در جمعه در 18:59 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:59 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: عرشیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پر انرژی علاقه به گیم عاشق تجربه های خاص • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ تا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اینکه به دسته های بالاتر یا فکشن های دیگه بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):تجربه کردت و پیشرفت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه داشتن و رشد بیشتر • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول Im KurD :My account :My brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در جمعه در 19:00 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:00 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بامرام ، صبور ، فعال ، با شخصیت ، پر فهم، و گاهی اوقات خشمگین،کینه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 23:00 - 12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در همین فکشن بودم و متاسفانه تعلیق شدم و از فکشن اخراج شد. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):میخواهم به خاطرات قبلی با رفقای که در این فکشن هستند خاطره سازی کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تجربه در این فکشن را دارم و در آن مهارت به خصوصی دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 19 بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EpiRuS ارسال شده در جمعه در 19:14 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:14 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان ، محترم ، روابط عمومی بالا ، شوخ طبع ، فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ اگه وقت داشته باشم +۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به تجربه کاپ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به علت استعداد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ + ۹۱ نقل قول 𝒆𝒗𝒆𝒓𝒚𝒐𝒏𝒆 𝒊𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒂𝒓𝒄𝒉𝒊𝒕𝒆𝒄𝒕 𝒐𝒇 𝒉𝒊𝒔 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒆𝒔𝒕𝒊𝒏𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa0750 ارسال شده در جمعه در 19:41 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:41 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 سال • اسم واقعی: پارسا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: اخلاق و باهوش ، عاشق بازی های کامپیوتری ، توانمند ، مهربان ، قدردان ، عاشق پدر و مادر و خدا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین 4 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون کمک می کنم و مجرمان را دستگیر و زندانی میکنم و کار تیمی دو نفره و چند نفره را دوست دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم با افراد متخلف و دارای جرم برخورد کنم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdTajAm ارسال شده در جمعه در 19:46 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:46 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شجاع قوی مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 الی 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اینکه به این فکشن بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): تجربه هایه جدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتونم پلیس بودن رو تجربه کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSavage ارسال شده در جمعه در 19:47 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:47 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون فعال اروم خون گرم عشق گیم پایه قانون مدار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12-2 4-6 10-2 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: میخواستم به این فکشن بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟(حداقل چند کلمه) فکشن جالب و عالیه هستش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست و من بهش مسلطم و دوسش دارم و همینطور جالبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 الی 5 بار نقل قول Sleep mode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در جمعه در 19:57 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:57 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - صبور - دانا - خوش قلب • روزانه چقدر بازی می کنید؟6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: آمدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقمند بودن به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون با قوانین آشنا هستم و میتونم عضو فعالی برای فکشن باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8+ نقل قول ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HiRoTo ارسال شده در جمعه در 20:40 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:40 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: بهراد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور،خوش اخلاق،مهربون،خوش قول،پایبند به وظیفه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: میخاستم بیام این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به این فکشن علاقه مندم و میخواهم به این فکشن کمک کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون در این زمینه حس میکنم حرفه کاملی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 تا 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoTvAn ارسال شده در جمعه در 20:40 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:40 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور،خوش اخلاق،مهربون،خوش صحبت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: میخاستم بیام این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به این فکشن علاقه مندم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون جای مناسبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 تا 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.