spartan70 ارسال شده در February 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام و درود خدمت ادمین محترم آقای امیر استورمی بنده چرا بی دلیل بن شدم.اصلا شما کی رو من گو تو کردین که به گفته خودتون من خودمو کرش بدم؟ و بنده هیچ چیتی نزده بودم و شاهدان گفتن برو شکایت کن چون واقعا بی دلیل بود بن شدنم. • مدارک (فیلم یا عکس):http://s6.uplod.ir/i/00915/kzzqe62mrqgn.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiN ارسال شده در February 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2018 (ویرایش شده) سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. شما از چیته GodMode استفاده کردید و بخاطره اون از سرور محروم شدید. مدارک به مدیریت فرستاده شد. ویرایش شده February 7, 2018 توسط AmiN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در February 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2018 با سلام. مدارک ارائه شده توسط ادمین مورد نظر صحیح بوده و شما از Cheats استفاده کردید. شکایت شما رد شد. در صورت تکرار شکایات بی دلیل از انجمن مسدود خواهید شد. موفق باشید! +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده