Reject ارسال شده در February 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام چیت Rapid و aim عه ایشون کاملا در فیلم معلومه لطفا رسیدگی کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8318718284/gta_sa_2018_02_06_13_42_24_192.avi.html 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DifferentBoy ارسال شده در February 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2018 (ویرایش شده) دوست عزیز! شما چرا از من فشار میخورید؟ خودتون هم میدونید که من باف High Level زدم چون میدونستم شما اومدی منو بزنی اسکرین شات هم گرفتم از بافی که زدم... میدونستم از من درخواست فیلم میکنید. البته دونفر دیگه هم داشتن شما رو میزدن و من تنها نبودم... (به امید روزی که فشاری نباشیم) ویرایش شده February 6, 2018 توسط ariya0as - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در February 7, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2018 با سلام، اگه من شمارو نشناسم که باید برم بمیرم :)))) ساعت فیلم رو نگاه کنید و با ساعت اسکرین ایشون مقایسه کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehdi ارسال شده در February 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2018 (ویرایش شده) با سلام. از بازیکن درخواست میشود فیلم درگیری با بازیکن pider رو بدن ویرایش شده February 7, 2018 توسط Mehdi Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DifferentBoy ارسال شده در February 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2018 آقای @AmirPY فشار چیز خوبی نیست داش! از @Mehdi درخواست دارم که من رو بدلیل نداشتن فیلم بن بدن ولی اقای Spider همون موقع داشت من رو میزد و نمیتونستم AFK بشم و فیلم رو On کنم! در ضمن من buff High Level گرفته بودم و لازم نیست که شما فشار بخوری! اینجا تا یه نفر رو میکشی سریع میگه اس اس،فیلم فروم، بن!!! این چه وضعشه؟ #امیدوارم پیشرفت کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reject ارسال شده در February 12, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2018 با سلام 48 ساعت گذشته نمیخواید رسیدگی کنید @Mehdi؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده