Lich ارسال شده در September 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2023 داخل همه ی دسته ویژه یک ماشین مخصوص دارن ولی PD نداره مثلا FBI ماشینه FBI-Ranger (فک کنم درست تایپ کردم) رو داره و NG ماشینه Patroid رو داره که این ماشین ها فقط در HQ اون اقلیت ها یافت میشن اگه میشه یک ماشین خاصی حالا هرچی یه چیزی باشه که به نام PD باشه اونم اد کنید تو HQ فکشن PD ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در September 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2023 در حال حاضر هست: LSPD, SFPD & Police Ranger لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در September 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2023 Lamborghini هم توی همه Hq هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در September 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2023 قیافه ماشین های موجود LSPD و SFPD : Police Infernus , Police Bullet , LSPD , SFPD , HPV1000 , Police Ranger , Enforcer , Police Lamorghini ما داریم زحمت میکشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2023 در 7 ساعت قبل، Olden گفته است: Police Ranger این تو مدیک هم هست. شاید مدیک هم از فردا بگه منم medic ranger میخواهم در 2 ساعت قبل، TheExpert گفته است: ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در September 12, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2023 در 6 ساعت قبل، TheExpert گفته است: قیافه ماشین های موجود LSPD و SFPD : Police Infernus , Police Bullet , LSPD , SFPD , HPV1000 , Police Ranger , Enforcer , Police Lamorghini ما داریم زحمت میکشیم گفتم که یه ماشینی باشه فقط مخصوص PD و فقط در اون HQ پیدا بشه اینایی که میگی تو همه HQ ها هست در 10 ساعت قبل، Armour گفته است: Lamborghini هم توی همه Hq هست فک کنم متوجه هدف این تاپیک نشدید در 11 ساعت قبل، Olden گفته است: در حال حاضر هست: LSPD, SFPD & Police Ranger اینها تو HQ پارکینگ FBI هم هست (البته LVPD که هیچ توافتی هم با هم نداره Police Ranger هم تو FBI بود فک کنم) ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در September 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2023 در 12 ساعت قبل، Guardian گفته است: داخل همه ی دسته ویژه یک ماشین مخصوص دارن ولی PD نداره مثلا FBI ماشینه FBI-Ranger (فک کنم درست تایپ کردم) رو داره و NG ماشینه Patroid رو داره که این ماشین ها فقط در HQ اون اقلیت ها یافت میشن اگه میشه یک ماشین خاصی حالا هرچی یه چیزی باشه که به نام PD باشه اونم اد کنید تو HQ فکشن PD خوشمان نیامد - خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۲۱ در 02:28، Guardian گفته است: داخل همه ی دسته ویژه یک ماشین مخصوص دارن ولی PD نداره مثلا FBI ماشینه FBI-Ranger (فک کنم درست تایپ کردم) رو داره و NG ماشینه Patroid رو داره که این ماشین ها فقط در HQ اون اقلیت ها یافت میشن اگه میشه یک ماشین خاصی حالا هرچی یه چیزی باشه که به نام PD باشه اونم اد کنید تو HQ فکشن PD میتونه جالب باشه در در ۱۴۰۲/۶/۲۱ در 11:06، vartoluYT گفته است: این تو مدیک هم هست. شاید مدیک هم از فردا بگه منم medic ranger میخواهم والا ما داریم اینجا زحمت میکشیم در در ۱۴۰۲/۶/۲۱ در 14:57، Alarm گفته است: خوشمان نیامد - دلشو نشکون یه ماشین به PD اضافه شه چ فرقی برا تو داره یزید، گناه داره ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2023 در 24 دقیقه قبل، Nikotin گفته است: والا ما داریم اینجا زحمت میکشیم متوجه ام ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 5 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 5 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. اگر منظور شما ماشین Native یک اقلیت است، که PD هم دارای این مدل هست در حال حاضر (LSPD). * در صورتی که منظور شما مورد دیگری است، لطفا آن را در پیشنهاد جدیدی به صورت کامل به ما ارائه دهید. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده