MaSiH ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در هم اکنون، Kiya گفته است: وقتی بالاخره یه راب فیل شده باید تاپیک بزنن واسش دیگه! باید افتخار کنن که تونستن فیل بدن. راب مهمی بوده حتما داداش تو حساب کن FBI که کارش /Getsample هست حال کرده 1 نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در 3 دقیقه قبل، MaSiH گفته است: راب مهمی بوده حتما داداش تو حساب کن FBI که کارش /Getsample هست حال کرده شاد کردن دیگران خیلی ثواب داره اگه میدونستم حتما خودمو میرسوندم که شریک شم توی این امر نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 (ویرایش شده) در 31 دقیقه قبل، MaSiH گفته است: در کل به نظر من که باید بعضی وقت ها بزاری دل بچه ها شاد بشه یکم روحیه بگیرند برای /Duty اخ میدونی چیه وقتی روزی 25 تا Rob Win شه یکم حس چیز بهت دست میده (کسی که کاری برای انجام دادن نداره) یا درست بگم کسی که نمیتونه کاری بکنه از بچه ها انتها خواهش میکنم مدت به مدت بزارند که Rob Fail شه. تازه جوری که من Record رو نگاه کردم دستور کمک دادید و داشتید فرار میکردید تا اینکه دوستان اومدن @Kiya ویرایش شده September 7, 2023 توسط MaSiH 1 نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در September 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در 2 ساعت قبل، DrEaMeR گفته است: بله لو دادن چت اقلیت چی میگه مرسی که با 1400 تا پست فروم قوانین به من یاد میدین قوانین عمومی دسته ویژه نقل قول شما مجاز به افشای بحث های موجود در چت دستهها و اقلیت نیستید (چیزی که در r/ و یا d/ است نباید افشا شود) (مجازات: اخراج از اقلیت با 80FP) (نکته: افشای عملیات های اقلیت و چت ها در همان لحظه در صورتی که فعالیت اقلیت را به هر نحوی مختل کند ممنوع است اما ارائه مدارک (عکس یا فیلم) از بازی که دارای چت های اقلیت میباشند بعد از گذشتن 30 دقیقه از زمان آنها مشکلی ندارد) در 2 ساعت قبل، Kiya گفته است: وقتی بالاخره یه راب فیل شده باید تاپیک بزنن واسش دیگه! باید افتخار کنن که تونستن فیل بدن. والا اصلا نمیخواستم پست و تاپییک بذارم محمد فوربیدن گفت فیلم بگیر دیگه گرفتیم گذاشتیم از روزی ده تا راب که فیل میکنیم یکیشو قرار بدیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaDHerO ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در 4 ساعت قبل، Kiya گفته است: وقتی بالاخره یه راب فیل شده باید تاپیک بزنن واسش دیگه! باید افتخار کنن که تونستن فیل بدن. شفا بخش بوده طرف لال بوده فیل کردنه رابمون شفاش داده زبونش باز شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در ۱ ساعت قبل، TheExpert گفته است: مرسی که با 1400 تا پست فروم قوانین به من یاد میدین قوانین عمومی دسته ویژه والا اصلا نمیخواستم پست و تاپییک بذارم محمد فوربیدن گفت فیلم بگیر دیگه گرفتیم گذاشتیم از روزی ده تا راب که فیل میکنیم یکیشو قرار بدیم کارت درسته 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در ۱ ساعت قبل، TheExpert گفته است: والا اصلا نمیخواستم پست و تاپییک بذارم محمد فوربیدن گفت فیلم بگیر دیگه گرفتیم گذاشتیم از روزی ده تا راب که فیل میکنیم یکیشو قرار بدیم والا من فقط جنبه فانش واسم مهم بود، کسی از من دلخور نشه ? پ.ن: بیشتر داستان قبل از ریکورد بود. نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xanax ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 (ویرایش شده) دیگه سوختی ادامه ندی بهتره در 2 ساعت قبل، TheExpert گفته است: مرسی که با 1400 تا پست فروم قوانین به من یاد میدین 1399 تا پست زیرکشی اره بیکار تر از تو ادمم هست مگه؟ ویرایش شده September 7, 2023 توسط Xanax نقل قول بهت احترام میزارن, چون با ما دیدنت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در September 8, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 در 3 ساعت قبل، Xanax گفته است: دیگه سوختی ادامه ندی بهتره 1399 تا پست زیرکشی اره بیکار تر از تو ادمم هست مگه؟ الکی فعال حقوق بچه های سرور نشدیم. ضمنا شکایت ها همه با پایه و اساس بودن و هیچ کدوم بدون دلیل نبوده. نکته : عزیزان چرا جبهه می گیرید تمامی بچه هایی که توی این راب بودن هم کلنی خودم هستن اینو فقط جنبه فان گذاشتیم نه اینکه دعوا کنیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در September 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، TheExpert گفته است: فعال حقوق بچه های سرور در 3 ساعت قبل، TheExpert گفته است: شکایت ها همه با پایه و اساس بودن و هیچ کدوم بدون دلیل نبوده ویرایش شده September 8, 2023 توسط Anathema 1 1 نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 در 1 ساعت قبل، Anathema گفته است: سلطان لایکم تموم شد حلال کن نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در September 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 @TheExpert علی بزرگ که میگن همینه بنازم به تک FBI سرور نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در September 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2023 ما فیلم بزاریم فروم از فیل کردن راب هامون که دیگه کسی راب نمی زنه نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در September 11, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2023 در 14 ساعت قبل، ForgeT گفته است: ما فیلم بزاریم فروم از فیل کردن راب هامون که دیگه کسی راب نمی زنه مخصوصا وقتی با آرمور و Pearless MP5 میاین در در ۱۴۰۲/۶/۱۷ در 11:41، Nicolay گفته است: @TheExpert علی بزرگ که میگن همینه بنازم به تک FBI سرور خبری ازت نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۷ در 06:09، TheExpert گفته است: الکی فعال حقوق بچه های سرور نشدیم. نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۶ در 18:42، AliAgent گفته است: @ArSaCiA چنان سیستم رابی راه افتاده که دسته ویژه دارن کل کل میکنن که کدومشون بهتر راب میزنن وقتش نیست راب اجباری فکشن حذف بشه؟ در در ۱۴۰۲/۶/۱۷ در 02:58، ViperouS گفته است: دیگه سوختی ادامه ندی بهتره 1399 تا پست زیرکشی اره بیکار تر از تو ادمم هست مگه؟ نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در September 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2023 نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.