AliExpert ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 با سلام و درود دوستان همیشه از Full Hack بودن و سریع راب زدن و ساده بودن کار پست گذاشتن بذار ما یه بار برعکس بذاریم داستان راب: ساعت 3 شب دوستان تصمیم به دزدی از بانک میگیرن که با زیرکی ما و پیدا کردن افراد به بانک ورود می کنیم و سمپل سه نفر از افراد رو میریزیم و بعدش میریم دنبال اونا ادامه رو توی ویدوو ببینید پی نوشت : این پست جنبه فان و شوخی داره و افراد توی راب همه عزیزان و دوستان ما هستن و فقط جهت دورهم شاد بودن گذاشتم ببخشید. لینک : https://imgurl.ir/uploads/k131839_wEABAaBImIyqALTx4CGcnHZLSI1E6c_2023-09-07_02-52-10.mp4 اگه کسی از تگ جا موند ببخشید زیاد بودین @Robert @Supervisor @BuTleR @DoNaLd @Omid @iKamyar @iSpicy @Nigga @EnDWaY @MehranS @WaR @Elone @vartoluYT @Erfan @G0DFATHER @Pooriya @Wickedness @Blue @Rutten @Puck @AbbasMZ @AliAgent @Martyn @DrDep @Saleh @PabloEscobar @Leyt @AssassiN @AdmBoT @Amirhesam @SFC @Ravin @TheMasTeR @Nicolay 5 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 بنازم 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrDep ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 زشته بزار مردم پولشون رو در بیارن علی نقل قول در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 @Parshan دو سال پیش ما هم تو NG ساعت 4 صبح هم آرامش نمی داشتیم واسه رابر یادته؟ هعب تقریباً دو سال شد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در 4 ساعت قبل، TheExpert گفته است: با سلام و درود دوستان همیشه از Full Hack بودن و سریع راب زدن و ساده بودن کار پست گذاشتن بذار ما یه بار برعکس بذاریم داستان راب: ساعت 3 شب دوستان تصمیم به دزدی از بانک میگیرن که با زیرکی ما و پیدا کردن افراد به بانک ورود می کنیم و سمپل سه نفر از افراد رو میریزیم و بعدش میریم دنبال اونا ادامه رو توی ویدوو ببینید پی نوشت : این پست جنبه فان و شوخی داره و افراد توی راب همه عزیزان و دوستان ما هستن و فقط جهت دورهم شاد بودن گذاشتم ببخشید. لینک : https://imgurl.ir/uploads/k131839_wEABAaBImIyqALTx4CGcnHZLSI1E6c_2023-09-07_02-52-10.mp4 اگه کسی از تگ جا موند ببخشید زیاد بودین @Robert @Supervisor @BuTleR @DoNaLd @Omid @iKamyar @iSpicy @Nigga @EnDWaY @MehranS @WaR @Elone @vartoluYT @Erfan @G0DFATHER @Pooriya @Wickedness @Blue @Rutten @Puck @AbbasMZ @AliAgent @Martyn @DrDep @Saleh @PabloEscobar @Leyt @AssassiN @AdmBoT @Amirhesam @SFC @Ravin @TheMasTeR @Nicolay هب نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 (ویرایش شده) خیلی فشار داره ویرایش شده September 7, 2023 توسط DoNaLd نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 شیطون من چرا نبودم نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 بلاخره وقتی روزی 15 تا راب میزنی یکیشونم اینجوری میشه دیگه چیله داش ترای هارد نیستیم @Xanax @iNViSiBIe @Kiya نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xanax ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 خوش بحالش که بعده 15تا win یکیو fail کرد خوش بحالت که به آرزوت رسیدی @Wise @Kiya @iNViSiBIe 1 نقل قول بهت احترام میزارن, چون با ما دیدنت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNViSiBIe ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 @Wise @Xanax تازه رنگه دسته ویژه رو دیده بزارید خوشحال باشه در 32 دقیقه قبل، Wise گفته است: بلاخره وقتی روزی 15 تا راب میزنی یکیشونم اینجوری میشه دیگه در 29 دقیقه قبل، Xanax گفته است: خوش بحالت که به آرزوت رسیدی مولتی های بچه ها اسکیل پنج شده اینا همه از فشاره عمو نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNViSiBle.png ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در September 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 تو خیال خودتون 15 تا راب پشت سر هم وین کردید؟ جالبه لاگ اکتیویتی چیز دیگه ایی میگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 @ArSaCiA چنان سیستم رابی راه افتاده که دسته ویژه دارن کل کل میکنن که کدومشون بهتر راب میزنن وقتش نیست راب اجباری فکشن حذف بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در September 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در هم اکنون، AliAgent گفته است: @ArSaCiA چنان سیستم رابی راه افتاده که دسته ویژه دارن کل کل میکنن که کدومشون بهتر راب میزنن وقتش نیست راب اجباری فکشن حذف بشه؟ نظرم اینه توی یک پیشنهاد توی فروم اینو ارسال کنیم. اما مثلا حذف که نشه بشه مثلا دو هفته یه بار برگزار کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در 7 دقیقه قبل، TheExpert گفته است: نظرم اینه توی یک پیشنهاد توی فروم اینو ارسال کنیم. اما مثلا حذف که نشه بشه مثلا دو هفته یه بار برگزار کرد. اصلا دلیل اصلیی که من چند هفته پیش پیشنهاد تغییر سیستم راب رو دادم همین بود که با افزایش راب بانک راب اجباری فکشن حذف بشه و اینو با خود موسس مطرح کردم، ایشونم گفتن اگر با اجرای سیستم جدید راب به حد نصاب برسه راب اجباری حذف میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در 3 ساعت قبل، iNViSiBIe گفته است: @Wise @Xanax تازه رنگه دسته ویژه رو دیده بزارید خوشحال باشه مولتی های بچه ها اسکیل پنج شده اینا همه از فشاره عمو حاج متی شل کن دیگه خودت گفتی قضیه چیه D; دورانی که هر هشت نفرو سمپل میکردیم هیچکی ویدئو نمیزاشت الان همه چی عوض شده نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در September 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در هم اکنون، OmidGH گفته است: حاج متی شل کن دیگه خودت گفتی قضیه چیه D; دورانی که هر هشت نفرو سمپل میکردیم هیچکی ویدئو نمیزاشت الان همه چی عوض شده والا امید جان نهایت شما بتونید 6 نفر رو سمپل کنید چون دو نفر دیگه رانر هستند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در هم اکنون، TheExpert گفته است: والا امید جان نهایت شما بتونید 6 نفر رو سمپل کنید چون دو نفر دیگه رانر هستند. اون زمان رانرم سمپل میشد نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در هم اکنون، OmidGH گفته است: حاج متی شل کن دیگه خودت گفتی قضیه چیه D; دورانی که هر هشت نفرو سمپل میکردیم هیچکی ویدئو نمیزاشت الان همه چی عوض شده امید هم مثل همیشه که توی فاز و فیلم های سینمایی 12 نفر رو Sample میکنه دادااااش خونه موش داره موش هم گوش داره هااا ولی بعد مدت ها یه جمله گفتی جالب بود, در کل به نظر من که باید بعضی وقت ها بزاری دل بچه ها شاد بشه یکم روحیه بگیرند برای /Duty اخ میدونی چیه وقتی روزی 25 تا Rob Win شه یکم حس چیز بهت دست میده (کسی که کاری برای انجام دادن نداره) یا درست بگم کسی که نمیتونه کاری بکنه از بچه ها انتها خواهش میکنم مدت به مدت بزارند که Rob Fail شه. تازه جوری که من Record رو نگاه کردم دستور کمک دادید و داشتید فرار میکردید تا اینکه دوستان اومدن دوستان عزیز بزارید دل این دوستان شاد شه: @iNViSiBIe @DeaDHerO @Kiya @SaLiOne @KianRy @ZakharAsli @sadman @Robert @SFC @Wise @vahid @ViperLorD @iKamyar @ForgeT @Olden @ORTEGA و.....! 2 2 نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در هم اکنون، MaSiH گفته است: امید هم مثل همیشه که توی فاز و فیلم های سینمایی 12 نفر رو Sample میکنه دادااااش خونه موش داره موش هم گوش داره هااا ولی بعد مدت ها یه جمله گفتی جالب بود, در کل به نظر من که باید بعضی وقت ها بزاری دل بچه ها شاد بشه یکم روحیه بگیرند برای /Duty اخ میدونی چیه وقتی روزی 25 تا Rob Win شه یکم حس چیز بهت دست میده (کسی که کاری برای انجام دادن نداره) یا درست بگم کسی که نمیتونه کاری بکنه از بچه ها انتها خواهش میکنم مدت به مدت بزارند که Rob Fail شه. تازه جوری که من Record رو نگاه کردم دستور کمک دادید و داشتید فرار میکردید تا اینکه دوستان اومدن دوستان عزیز بزارید دل این دوستان شاد شه: @iNViSiBIe @DeaDHerO @Kiya @SaLiOne @KianRy @ZakharAsli @sadman @Robert @SFC @Wise @vahid @ViperLorD @iKamyar @ForgeT @Olden @ORTEGA و.....! یبار بود 20 نفرو سمپل کردم کجای کاری نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در September 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در هم اکنون، MaSiH گفته است: امید هم مثل همیشه که توی فاز و فیلم های سینمایی 12 نفر رو Sample میکنه دادااااش خونه موش داره موش هم گوش داره هااا ولی بعد مدت ها یه جمله گفتی جالب بود, در کل به نظر من که باید بعضی وقت ها بزاری دل بچه ها شاد بشه یکم روحیه بگیرند برای /Duty اخ میدونی چیه وقتی روزی 25 تا Rob Win شه یکم حس چیز بهت دست میده (کسی که کاری برای انجام دادن نداره) یا درست بگم کسی که نمیتونه کاری بکنه از بچه ها انتها خواهش میکنم مدت به مدت بزارند که Rob Fail شه. تازه جوری که من Record رو نگاه کردم دستور کمک دادید و داشتید فرار میکردید تا اینکه دوستان اومدن دوستان عزیز بزارید دل این دوستان شاد شه: @iNViSiBIe @DeaDHerO @Kiya @SaLiOne @KianRy @ZakharAsli @sadman @Robert @SFC @Wise @vahid @ViperLorD @iKamyar @ForgeT @Olden @ORTEGA و.....! جدیدا با فعالیت های روزمره و چک کردن بانک حتی توسط FBI نمیدونم شما دقیقا حتما توی شهر چهارم سرور دارید راب میزنید که 25 تا راب وین میشه در مورد فرار کردن هم به این گونه بود که اگر ما می مردیم باعث میشد افراد رابر وارد ماشین شده و به چک پوینت برسند دلیل فرار کردن هم این بود که 7 دقیقه از زمان راب بگذره که راب با موفقیت انجام نشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 چرا کسی نمیدونه؟ خود Cop ها دزد شدن نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 بله لو دادن چت اقلیت چی میگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در 5 ساعت قبل، Wise گفته است: بلاخره وقتی روزی 15 تا راب میزنی یکیشونم اینجوری میشه دیگه چیله داش ترای هارد نیستیم @Xanax @iNViSiBIe @Kiya وقتی بالاخره یه راب فیل شده باید تاپیک بزنن واسش دیگه! باید افتخار کنن که تونستن فیل بدن. نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.