faty1 ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 آقا نمیدونم چرا باید همیشه انتظار داشته باشی یک پلیر پولدار که ماشین داره مثل مادرمون لوقمه بگیره بگه هواپیمااااااااا بعد بده دهنمون خب از ۱۰۰ در صد فقط ۵ درصد امکان دزدی هست پس بهتره برای این شغل یک سری قابلیت هایی اضافه بشه به طور مثال ۱ بتوانیم با یک سی ام دی به باک ماشین دسترسی داشته باشیم و سوخت اون رو داخل یک گالن انتقال بدیم که مقدار برداش هر لیتر بیشتر نسبت به لول باشد ۲ قابلیت باز کردن قفل ماشین ها با سیم و ... که زمانی باشد و اگر در زمان کم نتواند فرد آن را باز کند دزدگیر روشن و یک اخطار برای پلیس ها فرستاده شود یا برای خود صاحب ماشین تا آن را به پلیس گذارش دهد ۳ قابلیت دزدی لاستیک و رینگ ماشین های لوکس که به در عوض برای لول بالا ها زمان کمتری برای باز کردن لاستیک ماشین زمان ببرد بهتره نیست ؟ خدا شاهده من به خاطر این که فقط باید ماشین دزدی کنیم یک بار سمتش نرفتم چه سلطان باشه چه لامبرگینی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 میشه برای دزدی بنزین و رینگ و لاستیک یه مینی گیم طراحی کرد که جالب خواهد بود درکل نظرم مثبت هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dihan ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 + نقل قول >>> Mutsuz Oğul <<< تورا بس منتظر ماندم ، اوتاندی لحظه لر منن بدان دوست دارم ، اینان بو یاشلی گوزلردن سفر از تو گذر از تو ، فقط یول گوزلمخ منن فقط با یک نگاه تو ، اوچاردی غصه لر منن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 نظر منم + خیلی خفن میشه ولی برای تیم طراحی خیلی سخت میشه @ArSaCiA نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 به دلیل محدودیت های سمپ از پیاده سازی خیلی از ایده ها معذوریم. ( - ). نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
faty1 ارسال شده در September 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در 4 ساعت قبل، TheExpert گفته است: به دلیل محدودیت های سمپ از پیاده سازی خیلی از ایده ها معذوریم. ( - ). الان خیلی دوست دارم برم خود خوشی کنم با این نظرت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در 53 دقیقه قبل، faty1 گفته است: الان خیلی دوست دارم برم خود خوشی کنم با این نظرت داش خود خوشی نکن خود کشی بکن ? در 23 ساعت قبل، faty1 گفته است: آقا نمیدونم چرا باید همیشه انتظار داشته باشی یک پلیر پولدار که ماشین داره مثل مادرمون لوقمه بگیره بگه هواپیمااااااااا بعد بده دهنمون خب از ۱۰۰ در صد فقط ۵ درصد امکان دزدی هست پس بهتره برای این شغل یک سری قابلیت هایی اضافه بشه به طور مثال ۱ بتوانیم با یک سی ام دی به باک ماشین دسترسی داشته باشیم و سوخت اون رو داخل یک گالن انتقال بدیم که مقدار برداش هر لیتر بیشتر نسبت به لول باشد ۲ قابلیت باز کردن قفل ماشین ها با سیم و ... که زمانی باشد و اگر در زمان کم نتواند فرد آن را باز کند دزدگیر روشن و یک اخطار برای پلیس ها فرستاده شود یا برای خود صاحب ماشین تا آن را به پلیس گذارش دهد ۳ قابلیت دزدی لاستیک و رینگ ماشین های لوکس که به در عوض برای لول بالا ها زمان کمتری برای باز کردن لاستیک ماشین زمان ببرد بهتره نیست ؟ خدا شاهده من به خاطر این که فقط باید ماشین دزدی کنیم یک بار سمتش نرفتم چه سلطان باشه چه لامبرگینی موافقم ولی میدونم عملی نمیشه نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
faty1 ارسال شده در September 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در 3 ساعت قبل، Alarm گفته است: داش خود خوشی نکن خود کشی بکن ? موافقم ولی میدونم عملی نمیشه پس بریم یه جا دیگه سرور بزنیم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در 21 دقیقه قبل، faty1 گفته است: پس بریم یه جا دیگه سرور بزنیم ؟ بکش بیرون الان بن میشی نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 سلام و درود پیشنهاد جالبیه. فکر نمیکنم کار سختی باشه اجرا کردنش مخصوصا بخش خارج کردن سوخت ، اما دوستان میگن نمیشه. به هر حال باید فکری به حال این Job کرد ، چون واقعا خسته کنندس و هیچ سودی نداره عملا. موفق باشید. نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
faty1 ارسال شده در September 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در 1 ساعت قبل، Alarm گفته است: بکش بیرون الان بن میشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 با بخش دزدیدن سوخت و Tune های ماشین موافقم. (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 (ویرایش شده) در 19 ساعت قبل، faty1 گفته است: الان خیلی دوست دارم برم خود خوشی کنم با این نظرت منم با این کارت خیلی خوشحال میشم در 1 ساعت قبل، Olden گفته است: با بخش دزدیدن سوخت و Tune های ماشین موافقم. (+) فکر کن 4 صبح یکی پشت ماشینت فس فس میکنه داره باله تو باز میکنه در 14 ساعت قبل، Automat گفته است: سلام و درود پیشنهاد جالبیه. فکر نمیکنم کار سختی باشه اجرا کردنش مخصوصا بخش خارج کردن سوخت ، اما دوستان میگن نمیشه. به هر حال باید فکری به حال این Job کرد ، چون واقعا خسته کنندس و هیچ سودی نداره عملا. موفق باشید. کاری نداره که یه لوله ( ترجیحا پلاستیکی ) و اهن بر دسته بلند بدن حله ویرایش شده September 8, 2023 توسط Nikotin نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در September 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 (ویرایش شده) در 10 ساعت قبل، Nikotin گفته است: در در ۱۴۰۲/۶/۱۶ در 13:14، Automat گفته است: کاری نداره که یه لوله ( ترجیحا پلاستیکی ) و اهن بر دسته بلند بدن حله ای بسوزه پدر تجربه هعییییی ویرایش شده September 8, 2023 توسط Automat نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SONIC ارسال شده در September 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 باسلام پیشنهاد واقعا جزابیه دقت کنین واقعا اسکیل بالا بردن کار جکر سخته اگه این امکانات اضافه بشه خیلی خوب میشه نقل قول تنهاییو یاد بگیر ، هیچکس اندازه ما رفیق نداشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 در ۱ ساعت قبل، Automat گفته است: ای بسوزه پدر تجربه هعییییی بعضی وقتا باس کارایی کنی که بتونی 2 ساعت بیشتر موتور داشته باشی در 16 دقیقه قبل، mynuol گفته است: باسلام پیشنهاد واقعا جزابیه دقت کنین واقعا اسکیل بالا بردن کار جکر سخته اگه این امکانات اضافه بشه خیلی خوب میشه اسکیل کارجکر رو بخای با abuse هم ببری بالا برای هر Dropcar باید 10 دقیقه صبر کنی که خودش یه عمره نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 در 14 ساعت قبل، Nikotin گفته است: کاری نداره که یه لوله ( ترجیحا پلاستیکی ) و اهن بر دسته بلند بدن حله تا گفتی لوله پلاستیکی فک کردم برای کار دیگه ایی الانم فک میکنم لوله کردن تو باک ماشین به ماشین چه حسی رو القا میکنه بیش از این ادامه بدم فک کنم امتیاز منفی بگیرم. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 در 19 دقیقه قبل، vartoluYT گفته است: تا گفتی لوله پلاستیکی فک کردم برای کار دیگه ایی الانم فک میکنم لوله کردن تو باک ماشین به ماشین چه حسی رو القا میکنه بیش از این ادامه بدم فک کنم امتیاز منفی بگیرم. داداش اون لولش نباید پلاستیکی باشه معمولا کاغذی اگرم حالا هرو بود المینیوم نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 در 29 دقیقه قبل، Nikotin گفته است: داداش اون لولش نباید پلاستیکی باشه معمولا کاغذی اگرم حالا هرو بود المینیوم نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 4 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 4 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما بسیار جالب است، جهت بررسی منتقل شد (تا حد امکان). در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
shayangamer ارسال شده در August 5 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5 تنها کاری که میشه کرد اینه که بری مثل راهزن ها کنار خیابون وایسی،هرماشینی رد شد یه دست تکون بدی.حالو اگه شانست بزنه طرف وایسه در ماشینشو باز کنه که سوار بشی،اونوقته که بری یقشو بگیری و ماشینو کش بری ولی خب وانتد رو احتمال زیاد میگیری ولی واسم سواله که این همه زحمت به درآمدش می ارزه یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheParsa ارسال شده در August 13 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13 (ویرایش شده) خییلی جالبه. چیز باحالی میشه امیدوارم این قابلیت ها بیان. نظر من ( + ) ویرایش شده August 13 توسط TheWorld نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.