Nikotin ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 در 13 ساعت قبل، iReZa گفته است: سلام ودرود خدمت تمام پلیر های عزیز ارساکیا گیم خب دوستان خیلی وقتا براتون شاید پیش اومده باشه که وقتی دارین از زندان ازاد فرار کنین چند نفری هستن که میان به ما مشت میزنن و کیل میکنن از اون ور هم 20 تا از EscapePoints کم میشه ولی ما 2 تا بیل هم نزدیمو کیل شدیم . نظر من اینه که در قوانین Non-Rp یک قانون جدید اضافه کنن که مثلا Non-Rp شدت بالا حساب شه و شخص 120 دقیقه بیافته زندان و یا ی کاری کنن که از اون EscapePoints کم نشه. خواهشا رسیدگی شه زود تر @ArSaCiA ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک بزارید. رضا سوتون باس اونا رو با بیل بزنی تو کلشون و فحش خارمادر بدی در 13 ساعت قبل، faty1 گفته است: بنده نظری ندارم فقط اومدم تاپیک زیاد کنم در 13 ساعت قبل، iReZa گفته است: اثن قهرم واسه کل Topic هات نظر دادم غصه بوقول در ۱ ساعت قبل، iReZa گفته است: مثل اینکه منظورمو نفهمیدی خیلی هم خوب من بای دیگه جان؟ :|| کل تصوراتم ازت به فنا رفت دیگه جدی بای غصه نقول من ایدی شو دارم در 13 ساعت قبل، iReZa گفته است: بله و خیلی هم فشار داره که 40 ساعت تام بزنی بعد الکی بره ممنون واسه وقتی که گذاشتین و نظر دادین اقای @Semtex اگ کوشته شدیم یه دلقکی کشت کم نشه ولی اگ وین شد یا رفتیم بیرون کم کنه بعدشم اگه کم بشه خیلی خوبه مثلا برا هر بیل 10 تا بگیره نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhodKhah ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 موافقم کسی که اینکارو میکنه باید مجازات شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 در 13 ساعت قبل، faty1 گفته است: باشه باشه قهر نکن نظرم اینه که طرف به جا اینکه ۱۲۰ دقیقه به جیلش افزوده بشه ۱۰ دقیقه از هر باری که تایم هواخوری هست رو نتونه تکون بخوره و سرجاش فریز شه مثل اون دفه هایی که NG میگه مشت نزنید ۵ دقیقه فریز میشیم خوبه راضی شدی؟ اگه شدی بیا تایپیک من برام اون قلب کوچیکه بقل دستو فشار بده و تا روحیه بگیرم دوباره نظر بدم ابرو هر چی پسر بود رو بردی تو در 1 دقیقه قبل، KhodKhah گفته است: موافقم کسی که اینکارو میکنه باید مجازات شه مجازات ؟ باید دار زد شه ت همون زندان نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 در 2 ساعت قبل، vartoluYT گفته است: تو بازی با ۵ تا اک مولتی آنه قاعدتاً با توجه به نوع رفتار مونث. پسرشم دوست دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheEazyE ارسال شده در September 6, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 در 23 دقیقه قبل، Nikotin گفته است: ابرو هر چی پسر بود رو بردی تو پسر نیست در 32 دقیقه قبل، Nikotin گفته است: غصه نقول من ایدی شو دارم من قهرم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 در 13 دقیقه قبل، CyberDyne گفته است: پسرشم دوست دارم دارک شد که. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 در 9 دقیقه قبل، iReZa گفته است: پسر نیست من قهرم... اره حاجی پسره هم وزنت سیبیل داره تو که پروفشو ندیدی 1 در 3 دقیقه قبل، vartoluYT گفته است: دارک شد که. ن حاجی این یه طبیعته در 10 دقیقه قبل، iReZa گفته است: پسر نیست من قهرم... نالاحت نباش نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
faty1 ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 در 58 دقیقه قبل، Nikotin گفته است: فقط اومدم تاپیک زیاد کنم کاملا صحیح نوکرم در 52 دقیقه قبل، Nikotin گفته است: ابرو هر چی پسر بود رو بردی تو خب چون حتما پسر نیستم دیگه در 37 دقیقه قبل، CyberDyne گفته است: پسرشم دوست دارم همینو میخوام بده بزنیمت در ۱ ساعت قبل، Nikotin گفته است: در 1 ساعت قبل، iReZa گفته است: مثل اینکه منظورمو نفهمیدی خیلی هم خوب من بای دیگه جان؟ :|| کل تصوراتم ازت به فنا رفت دیگه جدی بای لطفا برای این برطرف کردن این موضوع در تایپیک دیگری مطرح کنید پ.ن: اینجا زشته قباحت داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheEazyE ارسال شده در September 6, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 در 33 دقیقه قبل، faty1 گفته است: کاملا صحیح نوکرم خب چون حتما پسر نیستم دیگه همینو میخوام بده بزنیمت لطفا برای این برطرف کردن این موضوع در تایپیک دیگری مطرح کنید پ.ن: اینجا زشته قباحت داره فشار بوقول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 در 6 ساعت قبل، Nikotin گفته است: ن حاجی این یه طبیعته تو ایران شاید. ولی تو خارج ممنوعه. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 در 4 ساعت قبل، vartoluYT گفته است: تو ایران شاید. ولی تو خارج ممنوعه. میخاستم یه گیف بفرستم گفتم بعد این همه مدت بن شدن تو فروم زشته نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 نظرم ( + ) است. واقعا بعضی مواقع بعضیا اذیت می کنن و نمیذارن JB بدی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
faty1 ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 در 4 ساعت قبل، TheExpert گفته است: نظرم ( + ) است. واقعا بعضی مواقع بعضیا اذیت می کنن و نمیذارن JB بدی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2023 (ویرایش شده) در 8 ساعت قبل، Nikotin گفته است: میخاستم یه گیف بفرستم گفتم بعد این همه مدت بن شدن تو فروم زشته دیگه کلا بن از فروم که کمه از ستاد فیلترینگ میومدن فیلتر میکردن ویرایش شده September 7, 2023 توسط vartoluYT نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 در 18 ساعت قبل، vartoluYT گفته است: دیگه کلا بن از فروم که کمه از ستاد فیلترینگ میومدن فیلتر میکردن فرومم باهاش فیلتر میشد نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در September 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۶ در 08:04، faty1 گفته است: نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 4 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 4 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما جهت بررسی منتقل شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.