ZombieRanger ارسال شده در September 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2023 سلام پیشنهاد میدم وقتی Collab خود به خود بسته میشه به نام هیچ شخصی بسته نشه چون اون ممبر که خودش دستی Collab رو نبسته! وقتی کسی رو حالت Duty راه میره Collab اتوماتیک بسته میشه و در حالی که باید تو چت اعلام بشه که Admbot وضعیت همکاری رو بست میافته گردن اون ممبر بدبخت که ممکنه به ناحق مجازات هم بشه. قیافه Admbot بعد از اینکه خودش Collab رو میبنده ولی به نام یه ممبر بدبخت دیگه ثبت میشه: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
faty1 ارسال شده در September 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2023 خدا از نگذره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 +حق نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 در 14 ساعت قبل، ZombieRanger گفته است: قیافه Admbot بعد از اینکه خودش Collab رو میبنده ولی به نام یه ممبر بدبخت دیگه ثبت میشه: برو بابا قهرم نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheEazyE ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 (ویرایش شده) در 17 ساعت قبل، ZombieRanger گفته است: سلام پیشنهاد میدم وقتی Collab خود به خود بسته میشه به نام هیچ شخصی بسته نشه چون اون ممبر که خودش دستی Collab رو نبسته! وقتی کسی رو حالت Duty راه میره Collab اتوماتیک بسته میشه و در حالی که باید تو چت اعلام بشه که Admbot وضعیت همکاری رو بست میافته گردن اون ممبر بدبخت که ممکنه به ناحق مجازات هم بشه. قیافه Admbot بعد از اینکه خودش Collab رو میبنده ولی به نام یه ممبر بدبخت دیگه ثبت میشه: من نزدیک بود سر همین FW بگیرم که مدرک داشتم admbot بوده ویرایش شده September 5, 2023 توسط iReZa نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در November 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2023 (ویرایش شده) @Ali خواهشا به این مورد فورا رسیدگی بکنید این واقعا داره مشکل ساز میشه من تو عمق بازیم حواسم نیست که سرور اتوماتیک به نام من Collab رو میبنده @RealSlimShady خواهشا ابلاغ کنید لیدرا مجازات نکنن منصفانه نیست که سرور وضعیت همکاری رو بدون اجازه ی ما ولی به اسم ما ببنده وابتش مجازات هم بشیم!!! ویرایش شده November 2, 2023 توسط ZombieRanger 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در November 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2023 (+) سر این قضیه که duty کردم و AFK مجازات شدم @Ali پیگیری کنید لطفا نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 4 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 4 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. جهت بررسی منتقل شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.