Bullet ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 سلام یه فکری به ذهنم افتاد گفتم بهتون بگم نظرتون چیه یه تغییراتی در اسکین ها یا همون لباس ها ایجاد بشه اینکه بتونیم اسکین های گلدی رو بفروشیم و بشه که تو cnn ad برای فروش اسکین بزاریم مثلا skin cj for sell یا Need skin gheymat monaseb بعد مثلا یک قابلیتی اضافه بشه که بشه تاریخ خرید اسکین هارو دید که هر اسکینی قدیمی تر باشه قیمتش بالا تر بره یا بشه سل بک هم داد cmd :sell clothes کلا اینکه بشه اسکین هم خرید فروش بشه بین بازیکنان حالا فوایدش چیه خب معلومه یکی پشیمون میشه شاید بخواد اسکینشو بفروشه پولش بیاد دستش بازیکنان هم اسکین هارو کمی ارزون تر بتونن بخرن نظرتون رو حتما بگید ممنون. 1 تنهاییو یاد بگیر ، هیچکس اندازه ما رفیق نداشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 با سلام خدمت شما @mynuol عزیز. برای وقتی که برای نوشتن تایپیک گذاشتید ممنونیم فکر میکنم در گذشته تایپیک مشابهی در این رابطه مشاهده کرده بودم که آقای @SuperMaN منتشر کرده بودند. بدین شکل دادن پوزیشن تویز. در هر حال نظر بنده در رابطه با پیشنهاد شما هم (+) و هم (-). دلیل : به بیز های لباس فروشی ضرر میرسد. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SenioR ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 نظر بنده ( - ) میباشد. - SenioR - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 من این پیشنهاد را نداده بودم، نظرم - هست End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirali12345 ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 نظرم ( - ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 4 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 4 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما تکراری است/رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده