AliExpert ارسال شده در September 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام و درود / زمانی که Mayor از دستور /Gov استفاده می کند رنگ TimeStamp به رنگ آبی ( Gov Police Department ) در میاد در حالی که باید رنگ زرد Mayor نشون داده شود. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://imgurl.ir/uploads/m111122_GOVe.jpg - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 خودم دقت نکرده بودم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 سلام لیدر وارن هم اینجوریه @ArSaCiA انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱۲ در 13:29، AliAgent گفته است: خودم دقت نکرده بودم. ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در December 2, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2023 با سلام. این مورد باگ نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده