AliExpert ارسال شده در September 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود / زمانی مامور FBI باشید و به یک نفر /Mfrisk سه بار بدید وارن Ignoring Cop میره ولی حتی اگر بعد از آن شخص صبر کنه و شما به اون /Frisk بدید وارن Ignoring Cop از بین نمی ره. این مورد در حالی که PD باشید و به شخص برای سرعت /MT سه بار بدید و بعدش /Ticket بدید از بین میره اما توی FBI و Frisk اینطور نیست. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): مانند /MT و /Ticket مشکل حل شه. ویرایش شده September 1, 2023 توسط TheExpert 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در September 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2023 بهش دقت کرده بودم ولی نکشید که گزارش کنم... ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2023 @WhiteCollar 1 ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در September 10, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2023 سلام. با تشکر از گزارش شما؛ باگ مربوطه در Restart بعدی سرور رفع خواهد شد. @ArSaCiA لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در November 29, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 @TheExpert آیا این باگ رفع شده است؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در December 2, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2023 با سلام. بررسی شد و باگ مربوطه رفع شده است. به بخش در انتظار جایزه منتقل شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 جوایز برای Expert واریز شد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده