این ارسال پرطرفدار است. RoseRain ارسال شده در August 28, 2023 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و احترام..... بنده رو خانوم ملیکا بدون دلیل خاصی دیموت دادن. بنده پیگیر شدم گفتن که شما یه سری جواب به شخصی به اسم pokers دادید. برای اینکه آقای MohammadAli با پارتی بازی عضو اقلیت بشن, برای بنده سوال پیش اومده اگه پارتی بازی صورت گرفته پس این شخص چرا عضو اقلیت نیست و رد شده؟ و آقای کامیاب فقط جواب های ۱۰ سواله اول تست رو به صورت تکست در تلگرام برای بنده ارسال کردند.. مورد دوم اینه که آقای کامیاب روی بنده ریکان بودن و صحبت ساده ای که بین بنده و ساب لیدرم رد و بدل شده رو علیه خودم استفاده میکنن طبق گفته های آقای کامیاب چون به ساب لیدرم گفتم (به قصد ریجکت کردنه کسی, تست نمیگیریم) باید دیموت میشدم و بنظر ایشون دلیلی میشه برای اینکه پارتی بازی میکنم. واقعا دلیل منطقی برای دیموتم نمبینم از شما خواهشمندم مدارک دیموت بندرو چک بدین, با تشکر. • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک کاملتر برای موسس محترم @ArSaCiA ارسال شد. 15 3 7 2 4 ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 29, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 درود، در حال پیگیری، این پیام را نادیده بگیرید https://forum.arsacia.ir/messenger/66045/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meli ارسال شده در September 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2023 با سلام و احترام. متاسفانه لیدر سابقِ اقلیت Hitman Agency در بین درخواست عضویت بازیکنان فرق گذاشته و همچنین سوالات تست را در میان برخی از اشخاص (دوستان و نزدیکان خود) به اشتراک می گذاشتند. لازم به ذکر است برای رد کردن بازیکن پاسخ غلط ارسال شده است و یا به قصد و نیت رد کردن تست گرفته شده است. مدارک تکمیلی جهت شفاف سازی در قالب Staff Note ارسال شد. با سپاس. 6 1 3 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در September 4, 2023 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در September 4, 2023 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن محترم از آنجایی که در متن شکایت شما از اسم بنده استفاده شد لازم دونستم بخشی از توضیحات را اضافه کنم.Staff Note یا حق 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در September 6, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۸ در 02:05، ArSaCiA گفته است: در حال پیگیری @ArSaCiA, سلام مجدد, نتیجه؟ ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 25 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 با توجه به مدارک ارائه شده توسط @Meli شکایت شما رد شد. سوالات تست بین لیدر و ساب لیدر محرمانه تلقی میگردد و به اشتراک گذاشتن آنها با شخص ثالث که بخواهد موجب تقلب شود "پارتی بازی" در نظر گرفته شده (چه نتیجه تست پاس شدن باشد چه نباشد) و با توجه به گزارشات قبلی از شما موجب دیموت شدن شما شده است. 1 1 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده