ScuRe ارسال شده در January 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: در فیلم مشخص که معلوم نیست لگ یا چیت ولی می بینید Hp ایشون هی پر می شه • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8318031842/Film.rar.html You don't know me there is no relationWhy you pray for someone that you knew its not real #NO_God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در January 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2018 (ویرایش شده) http://s8.picofile.com/file/8318037792/Film.rar.html بنده لگ بودم و پینگم بالا بود از چیتی استفاده نکردم ویرایش شده January 29, 2018 توسط ehsanzizigolo20 9 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScuRe ارسال شده در January 30, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2018 همون طور که در فیلم خود می بینید شما به سرعت ما رو می زنید و هیچ نشونه ای از لگ دیده نمی شه چون NG هایه دیگه بدون حتی یک بار AFK شدن در حال حرکت بودن شاید حتی سرعت نتتون از منم بیشتر بود You don't know me there is no relationWhy you pray for someone that you knew its not real #NO_God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Markeloff ارسال شده در January 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2018 بنده دلیلی نداره دروغ بگم ، بازم تکرار میکنم که در اون صحنه لگ بودم و پینگم بالا بود نمیدونم چرا اصرار دارید بنده رو متهم به استفاده از چیت بکنید! فکر میکنید همه مثل شما و دوستاتون چیترن ؟ چندین باز از بنده شکایت شده و بنده به اون شکایت پاسخ دادم و شکایت رد شده! شما میتونید در UCP بنده ملاحضه کنید که تا به حال به خاطر چیت و یا چیزه دیگه بن نشدم و دلیلی نداره به خاطر رابر بیام چیت بزنم. بازم رسیدگی شکایتو به عهده ادمین عزیز میذارم. 9 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScuRe ارسال شده در January 31, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2018 (ویرایش شده) دلیل شما اینه که بن نشید خیلی موضوع عجیبی نیست من فقط می خوام حق پیروز بشه بعشدم این به شما مربوط نیست که منو دوستانم چی کار می کنیم اگه مشکلی دارید پست بزارید.مورد دوم این که شما به شکایت پاسخ دادید به من مربوط نیست و از موضوع خارج نشید یک نکته من که تا حالا از شما شکایتی ندیدم.مورد دیگه نمی بینم امید وارم همیشه حق پیروز بشه. بعدشم من مثل بعضی اشخاص نیستم دنبال بن کردن های بی مورد باشم و فقط می خوام از بازیم لذت ببرم ویرایش شده January 31, 2018 توسط pooryakozemi You don't know me there is no relationWhy you pray for someone that you knew its not real #NO_God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
conjuring ارسال شده در January 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2018 (ویرایش شده) 1 - درست صحبت کنید و الکی کسی رو متهم به چیت نکنید 2- و خیلی جالبه که چیت واضح خودتون رو تکذیب میکنید 3- خیلی زشته واسه $10000 اینطوری چیت بزنید 4- تا حالا بن نشدن به خاطر چیت دلیل بر چیت زدن نیست ویرایش شده January 31, 2018 توسط aammiinn99 اشتباه نوشتن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehdi ارسال شده در February 1, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2018 با سلام. شکایت شما رد شد, مدارک بازیکن Crauser کافی بود +بسته شد. 1 Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده