AliExpert ارسال شده در August 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2023 با سلام بعد از تغیر دیتاسنتر با لگ های پی در پی و دیسکانکت شدن سرور مواجه هستیم. 1 لینک به دیدگاه
HamedKhan ارسال شده در August 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2023 در هم اکنون، TheExpert گفته است: با سلام بعد از تغیر دیتاسنتر با لگ های پی در پی و دیسکانکت شدن سرور مواجه هستیم. با سلام دقیقاً قطع و وصلی خیلی زیاد شده لینک به دیدگاه
Supervisor ارسال شده در August 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2023 + جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه
MmdKabir ارسال شده در August 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2023 در 56 دقیقه قبل، TheExpert گفته است: بعد از تغیر دیتاسنتر با لگ های پی در پی و دیسکانکت شدن سرور مواجه هستیم. + "هیچ مردمی بیشتر از مستندات فرهنگ خود زندگی نمی کنند."- آدولف هیتلر ?? ??????? لینک به دیدگاه
LoverBoy ارسال شده در August 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2023 + آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه
LoSeArSiF ارسال شده در August 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2023 شما هم مثل من در اینجور زمان ها دیسکانکت میشید 59:xx گاهی ساعت هاش از اولین دقیقه اش بودم میسوزم که رسپکتش نگرفته موندم The Monsters Were Never Under My Bed Because The Monsters Were Inside My Head I Fear No Monsters , For No Monsters I See Because All The Time The Monster Has Been Me لینک به دیدگاه
Slap ارسال شده در August 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2023 در 2 ساعت قبل، TheExpert گفته است: با سلام بعد از تغیر دیتاسنتر با لگ های پی در پی و دیسکانکت شدن سرور مواجه هستیم. + Too many connections We can make, accidents happen لینک به دیدگاه
Supervisor ارسال شده در August 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2023 (ویرایش شده) چقدر راب و JB و رسپکتی که سر این خراب شد. @ArSaCiA یه جبرانی بزن به پلیرا ویرایش شده August 23, 2023 توسط Supervisor 1 جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه
Amirali12345 ارسال شده در August 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2023 دقیقا لینک به دیدگاه
Suvastika ارسال شده در August 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2023 تغییر نمیداد بهتر بود راستی میگن یه سری چیزا اضاف شده چی اضاف شده؟ .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه
AliExpert ارسال شده در August 23, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2023 در هم اکنون، NoTNeVeR گفته است: تغییر نمیداد بهتر بود راستی میگن یه سری چیزا اضاف شده چی اضاف شده؟ ما که چیزی ندیدیم لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در August 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2023 در 1 ساعت قبل، NoTNeVeR گفته است: تغییر نمیداد بهتر بود راستی میگن یه سری چیزا اضاف شده چی اضاف شده؟ چی اضافه شده ؟ @ArSaCiA چی اضافه شده؟ یکی به من بگه چی اضافه شده. ولی واقعا منم چیزی ندیدم کلا همون سروره با پینگ بد تر ولی شاید بشه از خارج از کشور وارد گیم شد. @TheExpert عزیز ساعاتی پیش pay day اضافه و boss اضافه انجام شد. باگ و لگ با ریستارت فیکس شد. احتمال میرود مشکل رادیو مشکل هم حل شده باشد. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
HamedKhan ارسال شده در August 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2023 در 13 ساعت قبل، vartoluYT گفته است: چی اضافه شده ؟ @ArSaCiA چی اضافه شده؟ یکی به من بگه چی اضافه شده. ولی واقعا منم چیزی ندیدم کلا همون سروره با پینگ بد تر ولی شاید بشه از خارج از کشور وارد گیم شد. @TheExpert عزیز ساعاتی پیش pay day اضافه و boss اضافه انجام شد. باگ و لگ با ریستارت فیکس شد. احتمال میرود مشکل رادیو مشکل هم حل شده باشد. سلام همین الان من نمیتونم لاگین شم لانچر اصلا پینگ نشون نمیده برام همه سایت ها بازی میشه الا UCP لینک به دیدگاه
MmdKabir ارسال شده در August 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2023 در 1 دقیقه قبل، Hamedcalais گفته است: همین الان من نمیتونم لاگین شم لانچر اصلا پینگ نشون نمیده برام همه سایت ها بازی میشه الا UCP همچنین بنده "هیچ مردمی بیشتر از مستندات فرهنگ خود زندگی نمی کنند."- آدولف هیتلر ?? ??????? لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در August 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2023 در 22 دقیقه قبل، Hamedcalais گفته است: سلام همین الان من نمیتونم لاگین شم لانچر اصلا پینگ نشون نمیده برام همه سایت ها بازی میشه الا UCP در 20 دقیقه قبل، MmdKabir گفته است: همچنین بنده با سلام خدمت شما دوستان عزیز. دقایقی پیش موسس عزیز گفت سرور دوباره برای ارتقا خاموش شد. در 52 دقیقه قبل، Hamedcalais گفته است: سلام همین الان من نمیتونم لاگین شم لانچر اصلا پینگ نشون نمیده برام همه سایت ها بازی میشه الا UCP در 50 دقیقه قبل، MmdKabir گفته است: همچنین بنده سلام مجدد. از هم اکنون هم بازی و هم UCP بدون مشکل بالا میاد. 1 ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در August 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2023 درسته @ArSaCiA ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در August 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2023 تایپیکبستهشود ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده