LoSeArSiF ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 (ویرایش شده) چرا تو این بازی نوار گرسنگی یا انرژی وجود نداره ؟! خوب الان چرا تو بازی بیزینس رستوران همبرگر فروشی هست واسه سرگرمی ؟ خوب یه نوار انرژی یا گرسنگی بزارید که وقتی کم بشه کاراکتر ضعیف بشه کند بشه اسیب پذیر تر بشه یا اصلا از اچ پی کم شه و با مردن فقط کمی از انرژی برگرده تا خودمون برسونیم یه چیزی بخوریم اصلا اون بیزینس ها معنی نمیدن یه همچین قابلیتی نباشه ویرایش شده August 21, 2023 توسط Beniamintatari اشتباه تایپی The Monsters Were Never Under My Bed Because The Monsters Were Inside My Head I Fear No Monsters , For No Monsters I See Because All The Time The Monster Has Been Me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 با این که میگی کاربردی ندارن موافق هستم ولی با نوار گرسنگی اینا نه چون سرور RP نیست پیشنهاد من اینه که Medic نتونه کامل Heal بده مثلا ۳۰ درصد از Heal یارو پر شه و برای اینکه کامل پر بشه به خونه اش یا رستوران بره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۳۰ در 20:35، Beniamintatari گفته است: چرا تو این بازی نوار گرسنگی یا انرژی وجود نداره ؟! خوب الان چرا تو بازی بیزینس رستوران همبرگر فروشی هست واسه سرگرمی ؟ خوب یه نوار انرژی یا گرسنگی بزارید که وقتی کم بشه کاراکتر ضعیف بشه کند بشه اسیب پذیر تر بشه یا اصلا از اچ پی کم شه و با مردن فقط کمی از انرژی برگرده تا خودمون برسونیم یه چیزی بخوریم اصلا اون بیزینس ها معنی نمیدن یه همچین قابلیتی نباشه با سلام خدمت شما @Beniamintatari عزیز. از تاخیر در پاسخگویی از شما عذر خواهم. نظر بنده در رابطه با پیشنهاد شما (+) میباشد. ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 خوبه ولی همواره باید در نظر داشت که سرور RPG هست ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKamyar ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 داداش HP همش کم میشه مگه نمیبینی؟ هعی باید برم دکه هات داگ بگیرم جون بگیرم بعد میگی گرسنگی و انرژی نیست؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SiNER ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۳۰ در 20:35، Beniamintatari گفته است: چرا تو این بازی نوار گرسنگی یا انرژی وجود نداره ؟! خوب الان چرا تو بازی بیزینس رستوران همبرگر فروشی هست واسه سرگرمی ؟ خوب یه نوار انرژی یا گرسنگی بزارید که وقتی کم بشه کاراکتر ضعیف بشه کند بشه اسیب پذیر تر بشه یا اصلا از اچ پی کم شه و با مردن فقط کمی از انرژی برگرده تا خودمون برسونیم یه چیزی بخوریم اصلا اون بیزینس ها معنی نمیدن یه همچین قابلیتی نباشه عجب پس HP کم میشه چیکار میکنی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 در 2 ساعت قبل، SiNER گفته است: عجب پس HP کم میشه چیکار میکنی؟ درگ مصرف میکنم و مدیک خبر میکنم ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoSeArSiF ارسال شده در August 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2023 خو خودم مدیک هستم این چیزا رو میدونم نگفتم که هر ساعت نیاز به خوردن باشه کلا یه اینجور ویژگی باشه تا هر روز یچیزی مجبور باشیم بلومبونیم در 8 ساعت قبل، iKamyar گفته است: داداش HP همش کم میشه مگه نمیبینی؟ هعی باید برم دکه هات داگ بگیرم جون بگیرم بعد میگی گرسنگی و انرژی نیست؟ در 6 ساعت قبل، SiNER گفته است: عجب پس HP کم میشه چیکار میکنی؟ در 4 ساعت قبل، vartoluYT گفته است: درگ مصرف میکنم و مدیک خبر میکنم . 1 The Monsters Were Never Under My Bed Because The Monsters Were Inside My Head I Fear No Monsters , For No Monsters I See Because All The Time The Monster Has Been Me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 نظرم ( - ) است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۳۰ در 20:35، Beniamintatari گفته است: چرا تو این بازی نوار گرسنگی یا انرژی وجود نداره ؟! خوب الان چرا تو بازی بیزینس رستوران همبرگر فروشی هست واسه سرگرمی ؟ خوب یه نوار انرژی یا گرسنگی بزارید که وقتی کم بشه کاراکتر ضعیف بشه کند بشه اسیب پذیر تر بشه یا اصلا از اچ پی کم شه و با مردن فقط کمی از انرژی برگرده تا خودمون برسونیم یه چیزی بخوریم اصلا اون بیزینس ها معنی نمیدن یه همچین قابلیتی نباشه نظرم (-) چون سرور RPG هست و سرور RP الان خیلی زیاده ۹۷ درصد سرورای سمپ RP هستن و اینکه تنوع باشه بد نی .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 سرور ار پی نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در August 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2023 نظرم ( - ) است. 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 3 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 3 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما رد شد. * ممنون از توضیحات دوستان عزیزم. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده