Exit ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 (ویرایش شده) درودجا داره یه تشکر ویژه بکنم از نگار عزیزم@Negi که تولد دیشب رو گرفت و غافلگیرم کرد. ممنونم از تک تک بچه ها خیلی تو زحمت افتادین@SFC @Wise @Avaامیدوارم بتونم این لطفتون رو جبران کنم. و همینطور ممنون از عزیزانی که تشریف آوردن تبریک گفتن کادو دادندمتون گرم واقعا خیلی خوشحالم کردینبچه های [God] هم که مثل همیشه پرچما بالاستمیدونن خودشون نیازی نیست اینجا چیزی بگم ممنونم بابت کادو هاتون ((میخوامتون))و همینطور ممنونم از کلن های دیگه که تشریف آوردن حیف فرصت نشد یه عکس خوب بگیریم همه با هم شرمندهممنونم از همتونبماند به یادگار...@Terminus @AmirAT @CptAmirIR @M0rphine @Rutten @SeT @MOHAMMADAFE @Joy @Yasinabarsaji @BAsil @zNefxly @Frenzo @Ravin @Alirzw ویرایش شده August 19, 2023 توسط Exit تصحیح 8 نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 ازینکه یکی مثل تو رفیقمه و میتونم روش حساب کنم واقعا خوشحالم تولدت مبارک نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
950 ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yasinabarsaji ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 دِلی تولدت مبارک پارسا نقل قول سلام , منم , همون بچه , تخسِ , سِرتِق † لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Areno ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 تولدت مبارک باشه عمو پارسا @Exit و امیدوارم سالم سرحال باشی سوتوووووووووووووووووووووووون در 7 دقیقه قبل، NikoBellic گفته است: داداش اب رو بریز اونجایی که میسوزه نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در August 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 در 12 دقیقه قبل، Wise گفته است: ازینکه یکی مثل تو رفیقمه و میتونم روش حساب کنم واقعا خوشحالم تولدت مبارک میخوامت داداشم جات اینجاس در 10 دقیقه قبل، NikoBellic گفته است: ؟ در 9 دقیقه قبل، SeT گفته است: تولدت مبارک باشه عمو پارسا @Exit و امیدوارم سالم سرحال باشی سوتوووووووووووووووووووووووون داداش اب رو بریز اونجایی که میسوزه عشق منی ستونمممممم125 بیخیال... نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Joy ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 تولدت مبارکککککککککککککککککککککککک نقل قول Imagination is limitless لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 تولدت مبارک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zNefxly ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 تـــولدت مبارک داداش خوش قلب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rutten ارسال شده در August 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2023 تولدت مبارک عشق داداش چشم بدخوات دور سرت سلامت. نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • •• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در August 20, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2023 در 21 ساعت قبل، Joy گفته است: تولدت مبارکککککککککککککککککککککککک مرسی داداشم در 15 ساعت قبل، Olden گفته است: تولدت مبارک ممنون داداش دمت گرم در 11 ساعت قبل، zNefxly گفته است: تـــولدت مبارک داداش خوش قلب میخوامت ستون، مرسی در هم اکنون، Rutten گفته است: تولدت مبارک عشق داداش چشم بدخوات دور سرت سلامت. فدات داداشم عشق منی نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Asir ارسال شده در August 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2023 بهبه مبارکه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SotuneYAZ ارسال شده در August 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2023 در 2 ساعت قبل، Asir گفته است: بهبه مبارکه چ پسری به به خدا تورو یادش رفته از زمین برداره من فدات شم من فدای یه تار موهات عزیزم کجایی من تورو ببینم عشقم نقل قول Nigga really wanna die in the night time لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در August 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2023 (ویرایش شده) مبارک باشه ❤ @Exit در هم اکنون، SotuneYAZ گفته است: چ پسری به به خدا تورو یادش رفته از زمین برداره من فدات شم من فدای یه تار موهات عزیزم کجایی من تورو ببینم عشقم من نمیتونم مثبت فکر کنم مشکل از منه یا این پست هدفش دارکه؟ ویرایش شده August 20, 2023 توسط Automat نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2023 در 49 دقیقه قبل، SotuneYAZ گفته است: چ پسری به به خدا تورو یادش رفته از زمین برداره من فدات شم من فدای یه تار موهات عزیزم کجایی من تورو ببینم عشقم عزیزم حالت خوبه؟ نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SotuneYAZ ارسال شده در August 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2023 در 18 دقیقه قبل، llluminati گفته است: عزیزم حالت خوبه؟ چرا ناراحت میشی من دوست دارم نقل قول Nigga really wanna die in the night time لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Asir ارسال شده در August 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2023 در 1 دقیقه قبل، SotuneYAZ گفته است: چرا ناراحت میشی من دوست دارم شفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mushroom ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در 20 ساعت قبل، SotuneYAZ گفته است: چ پسری به به خدا تورو یادش رفته از زمین برداره من فدات شم من فدای یه تار موهات عزیزم کجایی من تورو ببینم عشقم برو کنار این یکی مال منه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mushroom ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در 19 ساعت قبل، Asir گفته است: شفا قربونت برم به حرفاش گوش نکن میخاد ببرتت بستنی بخره برات بیا من خودم بستنی تولید میکنم با طعم وانیل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SotuneYAZ ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در 26 دقیقه قبل، Mushroom گفته است: قربونت برم به حرفاش گوش نکن میخاد ببرتت بستنی بخره برات بیا من خودم بستنی تولید میکنم با طعم وانیل برو تابلو برق بده بالا به صاب کارت میگما 1 نقل قول Nigga really wanna die in the night time لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در 44 دقیقه قبل، Mushroom گفته است: قربونت برم به حرفاش گوش نکن میخاد ببرتت بستنی بخره برات بیا من خودم بستنی تولید میکنم با طعم وانیل بستی ارزونه بیا خونمون انرژی زا میدم فقط یکم گرمه باید بزاری فریزر بعد بخوریش نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mushroom ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در ۱ ساعت قبل، SotuneYAZ گفته است: برو تابلو برق بده بالا به صاب کارت میگما ایبابا من امشب دوستش داشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mushroom ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در 7 ساعت قبل، llluminati گفته است: بستی ارزونه بیا خونمون انرژی زا میدم فقط یکم گرمه باید بزاری فریزر بعد بخوریش نچسبون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Asir ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در 1 ساعت قبل، Mushroom گفته است: نچسبون بخواب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در September 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲۹ در 12:23، Asir گفته است: بهبه مبارکه مرسی در در ۱۴۰۲/۵/۲۹ در 15:21، Automat گفته است: مبارک باشه ❤ @Exit ممنون نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.