این ارسال پرطرفدار است. RoseRain ارسال شده در August 18, 2023 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 (ویرایش شده) با سلام, در این مجله اخبار کوتاهی که مربوط به تیم کارکنان بود قرار دادیم امیدوارم مورد پسند باشه D; پ.ن: قبول دارم, جای خبری که درمورد شهردار باشه خالیه... @ArSaCiA @RealSlimShady ویرایش شده August 18, 2023 توسط RoseRain 16 2 2 نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wizardry ارسال شده در August 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 Nice نقل قول NuMber One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در August 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 بنازم قشنگ بود نقل قول ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در August 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 عالیییی نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammadhosein ارسال شده در August 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 زیبا بود❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در August 18, 2023 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 به به که چقدر خلاقین همتون و چقدر لطف دارید نسبت به من Rainy هم خواستید بیاید عکساشو بدم بهتون 3 1 نقل قول In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در August 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 به به پسندیدم نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheWestSide ارسال شده در August 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 در 56 دقیقه قبل، RealSlimShady گفته است: به به که چقدر خلاقین همتون و چقدر لطف دارید نسبت به من Rainy هم خواستید بیاید عکساشو بدم بهتون آدم خوبارو همه دوست دارن عالی بود Stormi عزیز 1 نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/XKasra_Morrison.png فهمیدن زبون آدم نفهم سخت تر از یادگیری زبان انگلیسی و آلمانی و فرانسوی هست... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در August 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 عالی نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در August 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 در 18 ساعت قبل، CoolBoy گفته است: Nice ممنونم در 18 ساعت قبل، G0DFATHER گفته است: بنازم قشنگ بود مرسی از نظرت در 17 ساعت قبل، LoverBoy گفته است: عالیییی خودتی D; در 17 ساعت قبل، mohammadhosein گفته است: زیبا بود❤ مرسی از نگاه زیباتون در 17 ساعت قبل، RealSlimShady گفته است: به به که چقدر خلاقین همتون و چقدر لطف دارید نسبت به من خیلی ممنونم در 17 ساعت قبل، RealSlimShady گفته است: Rainy هم خواستید بیاید عکساشو بدم بهتون در 17 ساعت قبل، ImmoraL گفته است: به به پسندیدم خیلی مرسی در 16 ساعت قبل، TheWestSide گفته است: عالی بود Stormi عزیز مرسی همکار سابق در 14 ساعت قبل، ZombieScary گفته است: عالی مرسییی 2 1 نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaIeh ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 عالییی شده ادیت مشتیه نقل قول Silence is the most powerful Scream لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در August 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 @SaIeh, مرسییی در 1 ساعت قبل، SaIeh گفته است: ادیت مشتیه مشتی هستی و پرطرفدار 1 نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲۷ در 20:57، RoseRain گفته است: با سلام, در این مجله اخبار کوتاهی که مربوط به تیم کارکنان بود قرار دادیم امیدوارم مورد پسند باشه D; پ.ن: قبول دارم, جای خبری که درمورد شهردار باشه خالیه... @ArSaCiA @RealSlimShady عالییی نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در August 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 در 39 دقیقه قبل، AdmBoT گفته است: عالییی خیلی ممنون نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrDep ارسال شده در August 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2023 قشنگ شدهههه همیشه عالی بودی نقل قول در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در August 20, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2023 در 16 ساعت قبل، DrDep گفته است: همیشه عالی بودی مرسییی نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در August 21, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲۷ در 22:44، RealSlimShady گفته است: به به که چقدر خلاقین همتون و چقدر لطف دارید نسبت به من Rainy هم خواستید بیاید عکساشو بدم بهتون کامی در حاله بلند پروازی 1 نقل قول ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲۷ در 20:57، RoseRain گفته است: با سلام, در این مجله اخبار کوتاهی که مربوط به تیم کارکنان بود قرار دادیم امیدوارم مورد پسند باشه D; پ.ن: قبول دارم, جای خبری که درمورد شهردار باشه خالیه... @ArSaCiA @RealSlimShady خوبه نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lone ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 @RealSlimShady I hope justice will be done with your presence 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 قشنگ بود ولی تیپیکال عکس و متن قبلی بهتر بود نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jonesyy ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در 8 ساعت قبل، EnDWaY گفته است: کامی در حاله بلند پروازی کامیاب: چی میگی دادا..؟ نقل قول به یادِ همه جاوید نامان، آنان که برای آزادی جان دادند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در August 21, 2023 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در 12 ساعت قبل، EnDWaY گفته است: کامی در حاله بلند پروازی یک جلسه آموزش هکسره هم براتون میذارم در 9 ساعت قبل، Arjmand گفته است: @RealSlimShady I hope justice will be done with your presence .you know what they say: Memories of our lives, of our works and our deeds will continue in others I'll bend over backwards to be impartial @Jonesyy قرار نبود افشامون کنیا 1 نقل قول In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jonesyy ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 اول از همه درود بر همکار بزرگِ ما @RoseRain. مجله شما تأیید شد. دوم هم اینکه @RealSlimShady، من کلا عادتمه وقتی یکی منو کار داره یا من کارش دارم، ازش یه عکسی چیزی میگیرم? تایمی که لیدر شدم از علی عکس دارم. تایمی که پیگیری میکردم عکس دارم، کلا علاقه خاصی به عکس گرفتن دارم ولی دادا افشا شدن اصن واسه سمپه 1 نقل قول به یادِ همه جاوید نامان، آنان که برای آزادی جان دادند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lone ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در 4 ساعت قبل، RealSlimShady گفته است: .you know what they say: Memories of our lives, of our works and our deeds will continue in others I'll bend over backwards to be impartial ❤Good Luck Baby 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در August 21, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در 20 ساعت قبل، Arda گفته است: خوبه مرسیی در 13 ساعت قبل، FrozenThrone گفته است: قشنگ بود ولی تیپیکال عکس و متن قبلی بهتر بود مرسی از نظرت سعی میکنم بهترش کنم در 8 ساعت قبل، Jonesyy گفته است: همکار بزرگِ ما خیلی ممنونم لطف دارید لیدر عزیز 1 نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.