LighTNighT ارسال شده در August 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشان بدلیل اینکه من در دو راب فکشن نبودم و یک اخطار نیز داشتم FP80داده با این حال که من در راب بودم و یک اخطار اقلیت اشتباه و کیک اشتباه به من داده • مدارک (فیلم یا عکس): از لیدر درخواست مدرک دارم که چطور FP80کرده و با چه مدرکی. 𝒩𝓊𝓂𝒷𝑒𝓇 𝒪𝓃𝑒 𝐹𝒶𝓂𝒾𝓁𝓎 :𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽𝓼 :𝓜𝔂 𝓑𝓻𝓸𝓽𝓱𝓮𝓻𝓼 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در August 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2023 با سلام خدمت شاکی محترم @ghobadolah. اگر عضوی در طول مدت 10 روز 2 اخطار اقلیت دریافت کند فاقد صلاحیت باقی ماندن در اقلیت است (مجازات: اخراج از اقلیت با 80FP) مدارک و توضیحات بیشتر برای @EnDWaY ارسال خواهد شد موفق باشید. ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LighTNighT ارسال شده در August 14, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2023 در 53 دقیقه قبل، Proofessor گفته است: با سلام خدمت شاکی محترم @ghobadolah. اگر عضوی در طول مدت 10 روز 2 اخطار اقلیت دریافت کند فاقد صلاحیت باقی ماندن در اقلیت است (مجازات: اخراج از اقلیت با 80FP) مدارک و توضیحات بیشتر برای @EnDWaY ارسال خواهد شد موفق باشید. من دو هفته پیش رفتم تو فکشن در ۱ ساعت قبل، Proofessor گفته است: با سلام خدمت شاکی محترم @ghobadolah. اگر عضوی در طول مدت 10 روز 2 اخطار اقلیت دریافت کند فاقد صلاحیت باقی ماندن در اقلیت است (مجازات: اخراج از اقلیت با 80FP) مدارک و توضیحات بیشتر برای @EnDWaY ارسال خواهد شد موفق باشید. خب من تو راب هفته قبل بودم و ی راب نبودم باید AVمیدادی 1 𝒩𝓊𝓂𝒷𝑒𝓇 𝒪𝓃𝑒 𝐹𝒶𝓂𝒾𝓁𝓎 :𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽𝓼 :𝓜𝔂 𝓑𝓻𝓸𝓽𝓱𝓮𝓻𝓼 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در August 15, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2023 با سلام و احترام خدمت شاکی عزیز @ghobadolah اوقات به کام: شکایت شما در حاله بررسی می باشد، لطفا صبور باشید. ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LighTNighT ارسال شده در August 15, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2023 در 14 دقیقه قبل، EnDWaY گفته است: با سلام و احترام خدمت شاکی عزیز @ghobadolah اوقات به کام: شکایت شما در حاله بررسی می باشد، لطفا صبور باشید. سلام خوده علیرضا بهم زنگ زد صبح گفت حواسم نبوده و تو راب بودی و برمیگردی 1 𝒩𝓊𝓂𝒷𝑒𝓇 𝒪𝓃𝑒 𝐹𝒶𝓂𝒾𝓁𝓎 :𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽𝓼 :𝓜𝔂 𝓑𝓻𝓸𝓽𝓱𝓮𝓻𝓼 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در August 17, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 با سلام و احترام خدمت شاکی عزیز @ghobadolah اوقات به کام: شکایت شما تایید شد. لیدر خاطی مجازات خواهند شد. جهت بازگشت به اقلیت خود با ما، با استفاده از [Report/] در ارتباط باشید. +موفق باشید. +بسته شد! ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده