AliExpert ارسال شده در August 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2023 درود برای ما همه اتفاق افتاده که خواستیم خونه ایی رو توی بازی بخریم و صاحب خونه قیمت Standard اون رو الکی بالاتر/پایین تر گفته. نظر من این است که بتوانیم Standard Price قیمت خانه را با استفاده از دستور /houseinfo ببینیم. یا صاحب خانه با استفاده از /ShowStandardPrice ID به شخص مورد نظر قیمت استاندارد خانه را نشان بدهد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Layko ارسال شده در August 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2023 موافقم + نقل قول چه اندوه بار بزرگ میشویم ،که بمیریم. ?? ??????? http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Vlone.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در August 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2023 درود. نظرم (+) هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در August 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2023 پیشنهاد تکراری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲۲ در 18:46، TheExpert گفته است: درود برای ما همه اتفاق افتاده که خواستیم خونه ایی رو توی بازی بخریم و صاحب خونه قیمت Standard اون رو الکی بالاتر/پایین تر گفته. نظر من این است که بتوانیم Standard Price قیمت خانه را با استفاده از دستور /houseinfo ببینیم. یا صاحب خانه با استفاده از /ShowStandardPrice ID به شخص مورد نظر قیمت استاندارد خانه را نشان بدهد با سلام و درود خدمت شما @TheExpertعزیز با نظر شما موافق هستم. نظر بنده (+). با تشکر. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Agha ارسال شده در August 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2023 + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
grandpa ارسال شده در August 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲۲ در 17:46، TheExpert گفته است: درود برای ما همه اتفاق افتاده که خواستیم خونه ایی رو توی بازی بخریم و صاحب خونه قیمت Standard اون رو الکی بالاتر/پایین تر گفته. نظر من این است که بتوانیم Standard Price قیمت خانه را با استفاده از دستور /houseinfo ببینیم. یا صاحب خانه با استفاده از /ShowStandardPrice ID به شخص مورد نظر قیمت استاندارد خانه را نشان بدهد این پیشنهاد سال هاست داره داده میشه ولی من نمی دونم چرا موسس مجموعه هیچ اهمیتی به این موضوع نمیده @ArSaCiA نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 موافقم + نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 28 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 درود، از پیشنهاد/انتقاد شما سپاسگزارم. این پیشنهاد تکراری است، اما جهت بررسی دوباره منتقل میشود. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.