رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

گرفتن خانه بدون تایم پلی ( باگ سیستم Bid )

grandpa

ارسال‌های توصیه شده

- عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: Tak_number.png

- توضیح کامل باگ: وقتی شما زمان مورد نظر برای خرید خانه یا تجارت را نداشته باشید می توانید با Bid زدن صاحب خونه شوید و به هیچ عنوان چک نمیشه که چقدر تایم پلی دارید می توانید در عکس های زیر تایم پلی حال حاضر رو ببینید

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): 

74ac-Screenshot-375-.png

1809-Screenshot-380-.png

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): با یک اکانت با تایم پلی زیر 5 ساعت Bid بزنید روی یک خانه بعد از 24 ساعت خانه را دریافت می کنید بدون داشتن تایم پلی کافی

مخفی کننده

ویرایش شده توسط grandpa
  • مرسی 1

grandpa.png

grandpa%5B2%5D.png

grandpa%5B3%5D.png

grandpa%5B4%5D.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در ۱ ساعت قبل، GnGsTeR گفته است:

فقط اواخر ماه نمیتونی با تایم پلی کم خونه بخری

خیر تست کردم شما از همون اول ماه هم با منطق قدیم سرور نمی تونی زیر تایم پلی 15 ساعت خونه بخری ربطی هم به اول و اخر ماه نداره

grandpa.png

grandpa%5B2%5D.png

grandpa%5B3%5D.png

grandpa%5B4%5D.png

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، GnGsTeR گفته است:

فقط اواخر ماه نمیتونی با تایم پلی کم خونه بخری

خیر این مورد اشتباه هستش.

در در ۱۴۰۲/۵/۲۱ در 09:24، grandpa گفته است:

- توضیح کامل باگ: وقتی شما زمان مورد نظر برای خرید خانه یا تجارت را نداشته باشید می توانید با Bid زدن صاحب خونه شوید و به هیچ عنوان چک نمیشه که چقدر تایم پلی دارید می توانید در عکس های زیر تایم پلی حال حاضر رو ببینید

-آیا بعد از 24 ساعت خونه به دستتون رسیده؟! با اروری مواجه نشدید که نمیتونید خونه رو دریافت کنید و پولی که پرداخت کردید بازگرده؟

Farab.png
?????? ??? ??????

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، Farab گفته است:

-آیا بعد از 24 ساعت خونه به دستتون رسیده؟! با اروری مواجه نشدید که نمیتونید خونه رو دریافت کنید و پولی که پرداخت کردید بازگرده؟

خیر همچین موضوع پیش نیومد و حتی با ادمین های مربوطه هم که صحبت شد گفتن همین حالت پیش میاد که اصلا همچین داستانی نبود و خانه بعد از همون 24 ساعت بدون هیچ خطا و بازگشت پولی به نام خریدار زده شد

شما می توانید الان در UCP فرد مورد نظر چک کنید که با نداشتن تایم پلی کافی این خونه را دارند

اگر کسی توانایش رو داره این تست رو روی یک تجارت هم انجام بده ببینه میشه یا نه خیلی خوب میشه

• دوست دارم که 1

grandpa.png

grandpa%5B2%5D.png

grandpa%5B3%5D.png

grandpa%5B4%5D.png

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، grandpa گفته است:

اگر کسی توانایش رو داره این تست رو روی یک تجارت هم انجام بده ببینه میشه یا نه خیلی خوب میشه

دنبالشم...

• مرسی 1

Farab.png
?????? ??? ??????

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، Farab گفته است:

دنبالشم...

لطفا در صورت متوجه شدن نتیجه رو همینجا اعلام کنید

grandpa.png

grandpa%5B2%5D.png

grandpa%5B3%5D.png

grandpa%5B4%5D.png

لینک به دیدگاه

عزیزم این باگ نیست قاعده و قانون مزائده سرور همینطوریه که بدون نیاز به تایم پلی میتونید بید بزنید و اگر کسی بالاتر از شما بید نزنه خانه یا تجارت به شما تعلق میگیره

• دوست دارم که 1

ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ

rasputin.png

Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ -------------------------------------------------------------------------------------------------------         

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، Rasputin گفته است:

عزیزم این باگ نیست قاعده و قانون مزائده سرور همینطوریه که بدون نیاز به تایم پلی میتونید بید بزنید و اگر کسی بالاتر از شما بید نزنه خانه یا تجارت به شما تعلق میگیره

اول اینکه در ویکی به این موضوع اشاره ای نشده دوم اینکه خب اگر این منطق این سیستم باشه کمی بی منطق میشه اون 15 ساعت برای خونه های معمولی هم خوب حذف شه چون درصد بالایی از خونه ها هستن که سیستمشون bid شده و رسما خونه زیر قیمت 3 میل خیلی کم هست این 15 ساعت رو همه اومد تا طرف اول ماه تا یک خونه خوب می پره بدون هیچ تایم پلی نیاد بخره بره باز هم میگم این نظر بنده هست

اگر امکانش هست بفرمایید این سیاست مجموعه است یا خیر باگ محسوب میشه @ArSaCiA

ویرایش شده توسط grandpa

grandpa.png

grandpa%5B2%5D.png

grandpa%5B3%5D.png

grandpa%5B4%5D.png

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، grandpa گفته است:

اول اینکه در ویکی به این موضوع اشاره ای نشده

خیلی از موارد سرور تو ویکی نیست این که نشد دلیل

در 1 ساعت قبل، grandpa گفته است:

کمی بی منطق میشه اون 15 ساعت برای خونه های معمولی هم خوب حذف شه

منطق این ۱۵ ساعت اینه که کسائی که مثل من دیگه پلی نمیدن مجبور بشن وارد سرور بشن و تایم بزنن و نه این مورد که ما داریم درباره اش صحبت میکنیم.

این قبیل موارد توضیح واضحاته?

ویرایش شده توسط Rasputin

ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ

rasputin.png

Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ -------------------------------------------------------------------------------------------------------         

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، Rasputin گفته است:

خیلی از موارد سرور تو ویکی نیست این که نشد دلیل

نمی دونم با این تاپیک اشنایی دارید یا نه ولی خیلی وقته ویکی داره روز به روز اپدیت میشه و از اونجایی که این سیستم نسبتا جدیده قطعا ویکی این مورد هم
شامل میشه

در 50 دقیقه قبل، Rasputin گفته است:

منطق این ۱۵ ساعت اینه که کسائی که مثل من دیگه پلی نمیدن مجبور بشن وارد سرور بشن و تایم بزنن و نه این مورد که ما داریم درباره اش صحبت میکنیم.

اوکی ولی من یک سوال دارم از شما ایا شما با این منطقی که خودت میگی که کسی مثل تو نیاد بدون تایم پلی خونه بگیره خب اونجوری کسی که بالای 3 میل پول داشته باشه می تونه با شرایط تو بیاد خونه بگیره همین حرف شما حرف خودتون رو نقض می کند

ویرایش شده توسط grandpa

grandpa.png

grandpa%5B2%5D.png

grandpa%5B3%5D.png

grandpa%5B4%5D.png

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، grandpa گفته است:

نمی دونم با این تاپیک اشنایی دارید یا نه ولی خیلی وقته ویکی داره روز به روز اپدیت میشه و از اونجایی که این سیستم نسبتا جدیده قطعا ویکی این مورد هم
شامل میشه

اوکی ولی من یک سوال دارم از شما ایا شما با این منطقی که خودت میگی که کسی مثل تو نیاد بدون تایم پلی خونه بگیره خب اونجوری کسی که بالای 3 میل پول داشته باشه می تونه با شرایط تو بیاد خونه بگیره همین حرف شما حرف خودتون رو نقض می کند

نه شما حرف منو متوجه میشی نه من حرف شمارو
موفق باشی

ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ

rasputin.png

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Rasputin گفته است:

نه شما حرف منو متوجه میشی نه من حرف شمارو
موفق باشی

صحیح 
همچنین

grandpa.png

grandpa%5B2%5D.png

grandpa%5B3%5D.png

grandpa%5B4%5D.png

لینک به دیدگاه

فک نکنم باگ باشه

خدا برایم کافیست...

Alarm.png

ما از آن سوخته دلانیم       

که ز کس کینه نداریم 

یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم

𝒜𝓁𝒾                                                                         

لینک به دیدگاه

• مؤسس

درود، این مورد باگ نیست و از قصد صورت گرفته. در هر صورت افرادی که Bid می‌زنند باید حواسشان باشد که اگر در همان ماه هم ساعت کافی بازی نکنند طبق قوانین خانه/تجارت آنها Sell To State خواهد شد.

بسته شد.

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...