DrEaMeR ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام و درود خدمت علی عزیز بنده هاستر لول 6 هستم ولی در اقلیت هیتمن حضور دارم و رنک 6 هستم ولی مشکل اینجاست که از کسی که تست میگیرم و میخوام اینوایت بدم داخل فکشن میگه که شما نمیتونی از این دستور استفاده کنی فک کنم فقط منو به چشم یه هاستر میبینه و رنک اقلیتمو حساب نمیکنه. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): نیازی نیست - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): خودتون امتحان کنید و فیکس کنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 با سلام خدمت امیر جان عزیز این مورد رو بنده به علی گفتم دقیقا و قرار شد آپدیت هاستر رو بدن زمانی بود که در میتینگ استف علی جان حضور داشت گفتم هاستری که دستور /invite خورده بهش حقوق هم دریافت نمیکنه چه برسه cmd قرار شد همراه فیکس باگ این مورد رو هم انجام بدن اما فکر میکنم در آپدیت بعدی انجام خواهد شد King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Inverse ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 در ۱ ساعت قبل، Omid گفته است: هاستری که دستور /invite خورده بهش حقوق هم دریافت نمیکنه چه برسه cmd اینجوری که خیلی بده این همه اکتیویتی بزنی بعد بهت حقوق نده لطفا فیکس کنید @ArSaCiA Nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 30, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2023 در ۱۴۰۲/۵/۲۰ در 00:40، Omid گفته است: هاستری که دستور /invite خورده بهش حقوق هم دریافت نمیکنه این مورد که در حال حاضر فیکس شده و فقط کافیست هاستر برای 72 ساعت در آن اقلیت مانده باشد. در رابطه با Invite/ با نقش لیدر نباید بتواند ولی Sub-Leader باید بتواند و باید فیکس شود. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در December 1, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2023 با سلام. با تشکر از گزارش شما، باگ مربوطه در Restart بعدی رفع خواهد شد. به بخش در انتظار دریافت جایزه منتقل شد. Commit Hash: e3d03a7e7aacbea3a4b1a551475a273745a050bc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در December 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2023 24 دقیقه قبل، WhiteCollar گفته است: با سلام. با تشکر از گزارش شما، باگ مربوطه در Restart بعدی رفع خواهد شد. به بخش در انتظار دریافت جایزه منتقل شد. Commit Hash: e3d03a7e7aacbea3a4b1a551475a273745a050bc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 جوایز برای Dreamer واریز شد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده