G0DFATHER ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 با سلام و درود ، امکان فیکس کردن Text با استفاده از فایل زبان بازی وجود داره ، میتونم برای هر دونسخه اندروید و ویندوز این Text رو فیکس کنم و تاپیک رو برای این ایجاد کردم تا باگ هایی که برای بازی هست و امکان فیکس داره رو پین کنید تا در صورت تمایل بازیکنان با نصب فایل فیکس شده ، باگ رو رفع کنن. لازم به ذکره که این مورد برای ماشین لامبورگینی و بنز هم صدق میکرد که به صورت ماد فیکس شد. @ArSaCiA امکان پذیره؟ ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 یعنی می خوای بین 25 هزار تا فایل Txd و Dff دنبال یه Hope you like the new color بگردی؟ Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 در 1 دقیقه قبل، AdmBoT گفته است: یعنی می خوای بین 25 هزار تا فایل Txd و Dff دنبال یه Hope you like the new color بگردی؟ لازم به گشتن دنبالش نیست سرچش میکنیم ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 در 5 ساعت قبل، vartoluYT گفته است: لازم به گشتن دنبالش نیست سرچش میکنیم منظورت اینه سرچ کنیم Hopeyoulikethenewcolor.txd? حالا جدا از Limit 24 ای که برای حروف های فایل گذاشته شده اصلا همچین فایلی نیست Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در August 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 در 14 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: یعنی می خوای بین 25 هزار تا فایل Txd و Dff دنبال یه Hope you like the new color بگردی؟ Texture نیستش که ، Texte ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 در 10 ساعت قبل، G0DFATHER گفته است: Texture نیستش که ، Texte عادیه من نمیفهمم چی میگید؟ ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2023 در 13 ساعت قبل، G0DFATHER گفته است: Texture نیستش که ، Texte بعید می دونم سید من فونت گیم رو عوض کردم این عوض نشد ولی اوکی برو بین 2هزار فایل Text Data دنبالش بگرد بای 1 Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در August 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2023 کار سختی نیس تو فایل های بازی پوشه text یک فایل هست به اسم american.gxt که برای زبان انگلیسی بازی استفاده میشه اون فایل رو میتونید با برنامه GXT Editor باز کنید با این فایل میتوانید همه ی زیرنویس های بازی یا اسم ماشین ها رو عوض کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 12, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2023 درود، شما میتوانید فیکس ها را به صورت جداگانه قرار دهید تا بازیکنان از آنها بهره ببرند و حتی میتوانید کل american.gxt را به فنگلیش هم تبدیل کنید، فعلاً در حال حاضر این نوع فیکس ها را اعمال نمیکنیم و این فیکس ها را قرار نیست با تغییر فایل GXT انجام دهیم. با تشکر بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده