HertZ ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام به عنوان مثال شما یک نفر که رنک ۲ فکشن تاکسی داره رو ساب لید میکنی بعد اون کسی که ساب شده میره اسکین رنک ۴ اون فکشن رو بر میداره و وقتی که دوباره رنک ۲ میشه اگر اخرین اسکینی که برداشته باشه همون اسکین رنک ۴ باشه وقتی که رنک ۲ بشه اسکین رنک ۴ براش ست میشه این باگ رو چند ماه پیش تست کردم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): فکر نکنم نیاز بشه - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): یک نفر که رنک ۲ یا ۱ یک فکشن رو داره ساب لیدر کنید بعد اسکین رنک ۴ با ۵ رو بر داره بعد دوباره برش گردونید به همون رنکی که بوده هنوز همون اسکین رنک ۴ یا ۵ که ست کرده همون رو ست داره ویرایش شده August 9, 2023 توسط AmirHessaM 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 بدرد میخوره We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 یادش بخیر ساب TTC شدم اسکینشو گرفتم رفتم رنک پایین تر احساس گدرت میکردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در 11 ساعت قبل، Blank گفته است: یادش بخیر ساب TTC شدم اسکینشو گرفتم رفتم رنک پایین تر احساس گدرت میکردم من اسکین رنک 4 LSV رو دزدیده بودم ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در 28 دقیقه قبل، Farab گفته است: من اسکین رنک 4 LSV رو دزدیده بودم بعد تو میتینگ بری کنار لیدر انیم گدرتی بزنی بعد میتینگ هم alt و بگیری راه بری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در 10 ساعت قبل، Blank گفته است: بعد تو میتینگ بری کنار لیدر انیم گدرتی بزنی بعد میتینگ هم alt و بگیری راه بری ? ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در August 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 @ArSaCiA @Toofan 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 در 12 دقیقه قبل، AmirHessaM گفته است: @ArSaCiA @Toofan فکر کنم قبلا گزارش شده 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 در 8 ساعت قبل، AmirHessaM گفته است: یک نفر که رنک ۲ یا ۱ یک فکشن رو داره ساب لیدر کنید بعد اسکین رنک ۴ با ۵ رو بر داره بعد دوباره برش گردونید به همون رنکی که بوده هنوز همون اسکین رنک ۴ یا ۵ که ست کرده همون رو ست داره این حرکتو بچه ها فک کنم زدن و باهاش سلطان تاکسی رو تست کردن دیدن همینجوریه تو آپدیت جدید نمیدونم رفع شده یا نه 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 الان اگه من ازین باگ استفاده کرده بودم تعلیق میشدم ? 1 جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در August 10, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 در 11 ساعت قبل، Supervisor گفته است: الان اگه من ازین باگ استفاده کرده بودم تعلیق میشدم ? 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Esmail ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 (ویرایش شده) اخه من نمیدونم چرا باگ هایی که سود داره رو گزارش میکنید خوب به درد میخوره 40 تا رسپکت ارزش داره؟ ویرایش شده August 10, 2023 توسط Oppenheimer تنها یک چراغ است که مرا هدایت میکند و آن چراغ تجربه است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 در 1 ساعت قبل، Oppenheimer گفته است: اخه من نمیدونم چرا باگ هایی که سود داره رو گزارش میکنید خوب به درد میخوره 40 تا رسپکت ارزش داره؟ باگ های حق لطفا رسیدگی نشود ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در August 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۸ در 23:41، AmirHessaM گفته است: رنک ۴ باشه وقتی که رنک ۲ بشه اسکین رنک ۴ براش ست میشه مشکل داری؟ مشکل داری؟ ما داریم زحمت میکشیم تو نمیدونی چه بلایی سر ما اومده 1 ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 8, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2023 @AmirHessaM با سلام و درود مورد گزارش شده برطرف شد + انتقال یافت 2a2b8793eb49f28686f8f814980e7f7ee304db41 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 @EzraiL نام حساب کاربری خود را برای دریافت جایزه ارسال کنید ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HertZ ارسال شده در July 9 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 9 در ۱۴۰۲/۱۲/۱۹ در 14:56، Toofan گفته است: @EzraiL نام حساب کاربری خود را برای دریافت جایزه ارسال کنید ببخشید من خیلی وقته اینو ندیدم نام کاربریم: HarDoN 1 卐 In God We Trust 卐 >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< Print("Hello, World") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در August 10 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در August 10 جوایز داده شد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده