Mohammadiliya ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 با سلام خدمت تمامی بازیکنان گرامی, بنده iMammad هستم خبرنگار ارساکیا با یک مجله جدید در خدمت شما هستیم. این هفته تلاش کردم مانند هفته پیش که دوستانم مشکل یکی از فکشن های دسته ویژه را حل کردند یکی از مشکلاتی دیگر که لیدر اقلیت Tow Truck Company داشت دوست داشتند به گوش موئسس مجموعه برسد رو بگم. مجله این هفته بنابر درخواسته لیدر اقلیت Tow Truck Company گذشته میشود. 2023-8-9 در حال حاضر لیدر این فکشی اقای SepeR می باشد که به تازگی هم لیدری فکشن Tow Truck Company گرفتند ولی با این حال یه چند تا گله داشتند از این فکشن که ما الان می خواهیم این گله ها رو به گوش بازیکنان و پلیر های گرامی برسانیم. خوب میرویم گله های ایشون رو گوش کنیم : 1- چرا با هلیکوبتر این فکشن نمیتوان اکتیویتی زد؟ یعنی ماشین حمل و نقل کرد؟ ولی فکشن خبرنگار با هلیکوبتر خود میتواند /News دهید؟ 2-به جای راب فکشن ها فوت بال قرار دهند هر کس دوست داشت راب هرکس هم که نه فوتبال! 3- یه موتور اظاف بشه پر سرعت مانند NRG-500 که وقتی کسی ماشینش خرابه سری مکانیک به اون شخص برسه و ماشینش تعمیر کنه! 4- وقتی شخص در فکشن هستند برای /Repair نیازی به شغل مکانین نباشه و شخص بتواند شغل خودش را گاهی اوقات فایندر کند یا همان کاراگاه! 5- و مهم ترین همه کمی به لیدر ها توجه بشه در خواست یکی از ممبر های این فکشن هم گفته میشود: 1- چرا اسکین های این فکشن اینجور است؟ شبیه به کارگری است که کنار خیابان اشغال جم میکنه لطفا رسیدکی کنید . امید وارم از این مجله خوشتان امده باشه اگر نظری پیشنهادی چیزی دارید در اینجا مطرح کنید از تمام کسانی که به بنده کمک کردند تشکر میکنم مخصوصا اقای @Nicolay که جند تا مجله گذاشتن که ما از ایشون تقلید کنیم امیدوارم صحبت های لیدر مربوطه به گوش @ArSaCiA برسه و از این کار پشیمان نشن لایک کامنت یادتون نره گلای تو خونه! @MwM @End @Alarm @MohammadMahaN @LiN @iKiarash @ShahanShah @Sobi @Ava @Gisu @iAdwin @Fayez @Jonesyy @Olden @Nicolay @Kasra @MaSiH @Expert @TheExpert @SepeR @Alonso @Goriz @Leyt @iSpicy @Sobi @TheMasTeR 1 نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheWestSide ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در 1 ساعت قبل، iMammad گفته است: با سلام خدمت تمامی بازیکنان گرامی, بنده iMammad هستم خبرنگار ارساکیا با یک مجله جدید در خدمت شما هستیم. این هفته تلاش کردم مانند هفته پیش که دوستانم مشکل یکی از فکشن های دسته ویژه را حل کردند یکی از مشکلاتی دیگر که لیدر اقلیت Tow Truck Company داشت دوست داشتند به گوش موئسس مجموعه برسد رو بگم. مجله این هفته بنابر درخواسته لیدر اقلیت Tow Truck Company گذشته میشود. 2023-8-9 در حال حاضر لیدر این فکشی اقای SepeR می باشد که به تازگی هم لیدری فکشن Tow Truck Company گرفتند ولی با این حال یه چند تا گله داشتند از این فکشن که ما الان می خواهیم این گله ها رو به گوش بازیکنان و پلیر های گرامی برسانیم. خوب میرویم گله های ایشون رو گوش کنیم : 1- چرا با هلیکوبتر این فکشن نمیتوان اکتیویتی زد؟ یعنی ماشین حمل و نقل کرد؟ ولی فکشن خبرنگار با هلیکوبتر خود میتواند /News دهید؟ 2-به جای راب فکشن ها فوت بال قرار دهند هر کس دوست داشت راب هرکس هم که نه فوتبال! 3- یه موتور اظاف بشه پر سرعت مانند NRG-500 که وقتی کسی ماشینش خرابه سری مکانیک به اون شخص برسه و ماشینش تعمیر کنه! 4- وقتی شخص در فکشن هستند برای /Repair نیازی به شغل مکانین نباشه و شخص بتواند شغل خودش را گاهی اوقات فایندر کند یا همان کاراگاه! 5- و مهم ترین همه کمی به لیدر ها توجه بشه در خواست یکی از ممبر های این فکشن هم گفته میشود: 1- چرا اسکین های این فکشن اینجور است؟ شبیه به کارگری است که کنار خیابان اشغال جم میکنه لطفا رسیدکی کنید . امید وارم از این مجله خوشتان امده باشه اگر نظری پیشنهادی چیزی دارید در اینجا مطرح کنید از تمام کسانی که به بنده کمک کردند تشکر میکنم مخصوصا اقای @Nicolay که جند تا مجله گذاشتن که ما از ایشون تقلید کنیم امیدوارم صحبت های لیدر مربوطه به گوش @ArSaCiA برسه و از این کار پشیمان نشن لایک کامنت یادتون نره گلای تو خونه! @MwM @End @Alarm @MohammadMahaN @LiN @iKiarash @ShahanShah @Sobi @Ava @Gisu @iAdwin @Fayez @Jonesyy @Olden @Nicolay @Kasra @MaSiH @Expert @TheExpert @SepeR @Alonso @Goriz @Leyt @iSpicy @Sobi @TheMasTeR عالی بود مجله ها مسیر قشنگی رو داره طی میکنه نقل قول http://agsa.arsacia.ir/players/bars/XKasra_Morrison.png فهمیدن زبون آدم نفهم سخت تر از یادگیری زبان انگلیسی و آلمانی و فرانسوی هست... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در 2 ساعت قبل، iMammad گفته است: 2-به جای راب فکشن ها فوت بال قرار دهند هر کس دوست داشت راب هرکس هم که نه فوتبال! بله من هم موافقم کاش راب واجب نشه و بتوان فوتبال یا کار های دیگه ای انجام داد و اینکه خیلی عالی بود نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SepeR ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 مرسی که اهمیت دادی و مجله رو گذاشتی نقل قول ??????????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 مسخره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.